Servet'in pozisyonunu 10 kişiye sorsanız altısı kırmızı kart yanlış,dördü kırmızı kart doğru der. Yani ortada bir pozisyon, bana göre ise net kırmızı karttır. Artık geçiştirme kartlarını görmemeliyiz Türkiye'de. Mesafe uzak ne demek top oyuncunun önüne atılmış son adam Servet yakın oyuncular var ama topa ve kaleye en yakın oyuncu olan Gaziantepsporlu oyuncu Servet'ten kurtulmuş, ceza sahasının içine girmesi için topu yakaladıktan sonra en fazla iki kez topa dokunması yetecek (ayağından açma durumuna göre 1 bile olabilir). Servet son oyuncuysa ve diğer oyuncular yakında olsalar dahi hücum oyuncusunun gerisinde iseler bu kırmızı karttır.Yardımcı hakemi kutlamak gerek bu konuda, ısrarı ile orta hakemin geçiştirmesini engelledi.
Sabri'nin ikinci sarı kartında pozisyonda bir şey yok, yan hakem yanlış yönlendiriyor hakemi ben ani reaksiyonların olabileceğini düşünüyorum, biz halı sahada çerezine oynarken dahi çılgına dönüyorsak bırakalım futbolcuların da sinirlenme hakkı olsun. Bu açıdan kurallar itiraz konusunda biraz yumuşatılmalı diyorum. Ben olsam Sabri'yi atmazdım ama mevcut kurallar benim gibi düşünmüyor maalesef.
Bunun dışında Melo'nun çok sert futbolu vardı ve ısrarla hakem Gaziantepspor amigosuymuşcasına yapılan yorumlar var. Bu açıdan kutluyorum Galatasaray camiasını, kamuoyu konusunda başarılılar.
Güzel ve tempolu bir maç oldu zaman zaman en azından. Tebrikler her iki takıma da, ve özellikle tebrikler Abdullah Hoca. Fenerbahçe'mize hizmet etmiş, değerli bir insansın. Gol sevinçlerindeki içtenliği de çok hoşuma gitti. Cenk sonunda gol attı da ben rahatladım ayrıca, bu kadar ara vermez umarım bir daha.
Last edited by meddah : 27.Ekim.2011 at 18:40
Reason: İmla
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly