Quote Originally Posted by DisCo View Post
Mesajları kalıcı olarak silmeye gittin zar İşin espiri tarafı Serkan. Uzun uzadıya yazmaya gerek yok zaten.

Benim ne demek istediğimi çok iyi anladığını biliyorum. Aramızda tek fark var.

Ben haklı bulduğum yönleri söyleyebiliyorum. Senin veya senin gibi yaklaşanların literatüründe haklısın demek olmadığı için benim haklı bulduğum yönleri de farklı yerlere çekiyorsun.

Fenerbahçe'nin düşmesine gelince mahkeme kararı verirse elbet düşecek. Alıp baş tacı yapacak değilim. Aynen kendi takımımda olduğu gibi.
Düştüğünde alıp biz de baş tacı yapmayacağız bu durumlara bizi düşürenler. Ben sana haklısın dersem, inançlarımdan vazgeçmiş olurum, ve ben aklanacağımıza inanıyorum. Bak ne diyorum, inanıyorum diyorum, kimileri gibi kesin Fenerbahçe suçludur diye kesinlik katmıyorum.

Bahsedilen iddialarla alakalı, tutarsızlık varsa konuşuyorum, yani herkesin görebileceği şeyler varsa konuşuyorum yoksa da yorum yapmıyorum çünkü savunma tarafı da önemli benim için. Tutarsızlıklar, tek yanlı yaklaşımlar miğdemi bulandırıyor ve bunu genele vurduğumda inandırıcılığını zayıflatıyor iddianamenin bende. Ha demiştim, savunmalar başlar, savunmayı biz yapmadık bu yalan deyip, bunun içini doldurmadan yaparlarsa zaten neyin ne olduğu belli olur, ben de ona göre, iddiaları ve savunmayı değerlendirip yorumumu yaparım.