Turgutluspor, 1984 yılında Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Toprakspor ve Tukaşspor'un birleşmesiyle kurulan futbol takımıdır. Maçlarını 5000 kisilik Turgutlu 7 Eylül Stadı'nda oynayan ekip kırmızı-siyah renklere sahiptir. İki kere Türkiye 2.Ligi şampiyonluğu bulunmaktadır,1 tanede Türkiye 3.Ligi şampiyonluğu müzelerinde yer almaktadır.

San Giovanni Teknik Direktörü İstifa Etti!
San Giovanni teknik direktörü İlter AYKAL, sonunda kararını verdi.Chiesanuova stadından ayrılacağını söyleyen AYKAL, Turgutluspor takımından yeni bir macera aradığını ama buradan ayrılmanın zor olduğunu söyledi.Turgutluspor kendi internet sitesinden bu haberi taraftarlarına duyurdu.
San Giovanni yeni bir teknik direktör arıyor.Bu görev için Giancarlo Bacciocchi en yakın aday.
Marco Frigerio Yalnız Bırakmadı
İlter AYKAL'ın koç arayışları çerçevesinde iki sene önce klübe katılan Marco, AYKAL'ın istifası ile işten ayrıldı. Kendisiyle beraber çalışmayı çok istediğini belirten Marco, Turgutluspor yöneticileri ile masaya otursada anlaşma sağlanamadı. Haftalık £3.000 gibi tuzlu bir rakam isteyen Marco'ya klübün teklifi £85 oldu.
Anladığınız gibi önceki konunun devamı. Daha düzenli ve açık olması için yeni konudan devam etmek istedim. Sizlerin yorumları benim için çok değerli, buraya kadar takip etmiş olanlara ve şimdi edeceklere teşekkür ederim.
"İşimiz Çok Zor"
Çiçeği burnunda teknik direktör AYKAL, basın mensuplarıyla buluştu. Finans durumu olarak inanılmaz kötü bir durumda olduklarını, gereksiz her türlü transferden kaçınacaklarını belirtti. Kadrodan 7-8 kaliteli oyuncunun ayrılacağını ve maaş bütçesini dengeleyeceklerini söyledi. 2 koç, 2 gözlemci alarak teknik kadroyu güçlendireceklerini dile getiren AYKAL, "maaş bütçesi konusunda elini taşın altına koyacak adamlarla görüştük. İsim verme konusunda sakınca olmadığını söyleyen İlyas Tüfekçi ile %50 anlaştığımızı söyleyebilirim. İstediği fiyatın yarısını teklif ettik ve bize olumlu yanıt verdi." açıklamasında bulundu.
"İşimiz gerçekten çok zor. Ben gerekirse rezerv takım oyuncularıyla sahaya çıkmayı düşünüyorum, varolan oyuncularımız gerçekten iyi kontratlar yapmış." sözleriyle takımın hareketli bir transfer gündemi geçireceğine kanıt gösterdi.
FM12 Kariyer Hikayeleri Kuralları konusu içerisindeki tüm kuralları okudum ve kabul ediyorum.url
Hedef listesi:
- Takımı finansal açıdan iyi konuma getirmek. (01.02.2012)