1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Hedefe Adım Adım - Bank Asya | Turgutluspor | Sezon 4

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sunum güzel olmuş tebrikler. İlk haftadaki skor tabelası güzel ama sanırım uğraştırmış ikinci hafta yapmamışsın onu Bu arada takımla ilgili verdiğin bilgiler için de teşekkür ederim. İkinci lig biraz uyuzdur. 24 yaş üsttü sadece 4 tane oynatabildiğin için. Bu ligi geç gerisi kolay. Karsspor dan biliyorum

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    kariyerinde başarılar dilerim transferler yeterli bence yasin karaça bi ara luxemburg liginde görmüşdüm
    Zamanında Dudelange forması giymiş bir oyuncu kendisi hocam. Teşekkürler

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Sunum güzel olmuş tebrikler. İlk haftadaki skor tabelası güzel ama sanırım uğraştırmış ikinci hafta yapmamışsın onu Bu arada takımla ilgili verdiğin bilgiler için de teşekkür ederim. İkinci lig biraz uyuzdur. 24 yaş üsttü sadece 4 tane oynatabildiğin için. Bu ligi geç gerisi kolay. Karsspor dan biliyorum
    Teşekkürler. İlk haftadaki skor tabelası ne golleri gösteriyor, kartları gösteriyor. Aslında grafik olarak güzel ama bilgi açısından birşey katmadığı için vazgeçtim açıkçası. Ben sadece yabancı sınırlamasına baktım ve 0 olduğunu gördüm. Yaş olarak ise inanın hiç dikkat etmemiştim ki sizin konuda görmüş olmama rağmen. Teşekkürler bilgilendirme için.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    . Yaş olarak ise inanın hiç dikkat etmemiştim ki sizin konuda görmüş olmama rağmen. Teşekkürler bilgilendirme için.
    Hatamı telafi edeyim o yaş sınırı 3. ligdeydi. Kusura bakma hocam sana da yanlış bilgi verdim

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Hatamı telafi edeyim o yaş sınırı 3. ligdeydi. Kusura bakma hocam sana da yanlış bilgi verdim
    Problem değil dostum canın sağolsun

- - -

4.Hafta

- Mustafa Sevgi'de sakatlar kervanına katıldı.4 ile 5 hafta arası sahadan uzak kalacak olan kanat oyuncusu sahalara dönmek için sabırsızlanacağını söyledi.

- Geçen hafta Mustafa Sevgi haftanın takımına seçilmişti.

- Maçın adamı Mustafa Sevgi olurken karşılaşmayı 2.045 biletli seyirci seyretti.

- İlgi çeken diğer karşılaşmalar; Konyaspor 0-4 Adıyamanspor
    Dardanelspor 2-2 Kartalspor, Sarıyer 2-3 Balıkesirspor.

Mesaj Yetkileri