Originally Posted by
balde_mir_07
Lige güzel başlangıç devamı gelir umarım Urfayı sakın yenme

Umarım gelir, Urfa zaten B grubunda ve lig çerçevesinde karşılaşmamız mümkün değil. Belki play-off aşamasında karşılaşırız diyordum ama 3 maçta aldığı 3 mağlubiyetle ligin son sırasına demir atmış Şanlıurfaspor.
- - -
İlter AYKAL, yarınki oynanacak Turgutluspor-Bandırmaspor hakkında NTVSPOR muhabiri Aykut YILDIRIM'a açıklamalarda bulundu.
- Beylerbeyi karşısında takımınız mükkemmel bir oyun sergiledi, sizce bu performans Bandırmaspor maçında devam eder mi?
+ Bu bize güven veriyor, takımım performansını Bandırmaspor karşılaşmasına taşıyacaktır.
- Geçen sene oynanan karşılaşmayı Bandırmaspor kazandı, sizin yönetiminizde işler değişecek mi?
+ Aslında 3 sonucada açık bir karşılaşma. Ama geçen seneki gibi işlerin kolay olacağını sanıyorsa Bandırmaspor gerçekten yanılıyor.
- Bandırmaspor son maçında evinde Alanyaspor karşısında 0-1 mağlup oldu. İlk 3 maçta sadece 3 puan toplayabildi. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
+ Kaliteli bir ekip olmalarına rağmen lige istedikleri girişi yapamadılar. Kendi açımızdan düşünürsek bu bizim için iyi bir şansta olabilir.
- Klasik bir soru olacak ama takımınızın en kuvvetli bölgesi olarak nereyi görüyorsunuz acaba?
+ Her mevkide birbirinden kaliteli oyuncularımız var. Seçici bir cevap vermektense takımımın her bölgesinin kaliteli olduğunu düşünüyorum.
- Peki hocam sorularımız bu kadardı size. Turgutluspor'a başarılar diliyoruz ve yayınımıza katıldığınız için sizede teşekkürlerimizi sunuyoruz...
+ Asıl bu şansı bana tanıdığınız için teşekkür etmesi gereken benim, herkese teşekkürler.