1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Hedefe Adım Adım - Bank Asya | Turgutluspor | Sezon 4

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lige güzel başlangıç devamı gelir umarım Urfayı sakın yenme
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Lige güzel başlangıç devamı gelir umarım Urfayı sakın yenme
    Umarım gelir, Urfa zaten B grubunda ve lig çerçevesinde karşılaşmamız mümkün değil. Belki play-off aşamasında karşılaşırız diyordum ama 3 maçta aldığı 3 mağlubiyetle ligin son sırasına demir atmış Şanlıurfaspor.

- - -

İlter AYKAL, yarınki oynanacak Turgutluspor-Bandırmaspor hakkında NTVSPOR muhabiri Aykut YILDIRIM'a açıklamalarda bulundu.

- Beylerbeyi karşısında takımınız mükkemmel bir oyun sergiledi, sizce bu performans Bandırmaspor maçında devam eder mi?

+ Bu bize güven veriyor, takımım performansını Bandırmaspor karşılaşmasına taşıyacaktır.

- Geçen sene oynanan karşılaşmayı Bandırmaspor kazandı, sizin yönetiminizde işler değişecek mi?

+ Aslında 3 sonucada açık bir karşılaşma. Ama geçen seneki gibi işlerin kolay olacağını sanıyorsa Bandırmaspor gerçekten yanılıyor.

- Bandırmaspor son maçında evinde Alanyaspor karşısında 0-1 mağlup oldu. İlk 3 maçta sadece 3 puan toplayabildi. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

+ Kaliteli bir ekip olmalarına rağmen lige istedikleri girişi yapamadılar. Kendi açımızdan düşünürsek bu bizim için iyi bir şansta olabilir.

- Klasik bir soru olacak ama takımınızın en kuvvetli bölgesi olarak nereyi görüyorsunuz acaba?

+ Her mevkide birbirinden kaliteli oyuncularımız var. Seçici bir cevap vermektense takımımın her bölgesinin kaliteli olduğunu düşünüyorum.

- Peki hocam sorularımız bu kadardı size. Turgutluspor'a başarılar diliyoruz ve yayınımıza katıldığınız için sizede teşekkürlerimizi sunuyoruz...

+ Asıl bu şansı bana tanıdığınız için teşekkür etmesi gereken benim, herkese teşekkürler.

Mesaj Yetkileri