Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 29. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Beşiktaş kazanır
-
Sahamızda kolay kolay puan kaybetmiyoruz. Bu sezon sadece Samsunspor ve Manisaspor'a puan kaptırdık. Samsun 11 kişiyle defans yapmıştı, bir türlü açamamıştık. Kendi sahamızda olması dolayısıyla Fenerbahçe'ye galibiyetten başka bir sonuç yaramıyor. Bu psikoloji bize olumsuz yansıyabilir. Şöyle ki; Beşiktaş eksiklerinden dolayı, gerek hücum yönü kuvvetli beklerinin olmaması, gerekse Quaresma'nın olmaması sebebiyle daha defansif bir kadroyla çıkabilir. Yani Carvalhal mesela sağ bekte Toraman'ı oynatıp, önünde Ekrem'i kullanarak ofansı düşük, defansı yüksek bir kadro oluşturup, kontralarla, duran toplarla etkili olmaya çalışabilir. Bizim açımızdan Beşiktaş'ın böyle oynaması daha kötü olur diye düşünüyorum. Çünkü kapanan takımları açmakta zorluk çekiyoruz. Üstüne üstlük kontralarda Gökhan ve Emre oynamazsa Beşiktaş elini kolunu sallaya sallaya gelebilir. Cristian rakibi izlemeyi tercih ediyor, Ziegler hızlı oyunculara karşı yavaş kalıyor, orta sahadan destek olmayınca Yobo geri kaçmak zorunda kalıyor vs. Bizim adımıza olumsuz durumlar bunlar. Ama yine de ben maçın Kadıköy'de olması sebebiyle, büyük maçlarda takımımızın ayrı bir motivasyonla oynaması sebebiyle Fenerbahçe'yi 1 adım önde görüyorum.
Mesaj Yetkileri