Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 68.97%
  • Berabere biter

7 24.14%
  • Beşiktaş kazanır

2 6.90%
1 ile 30 arası toplam 189 sonuç

Konu: [25. Hafta] Fenerbahçe - Beşiktaş

Hybrid View

o aradaki bağırtı heralde ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by GALATAS4R4Y View Post
    o aradaki bağırtı heralde ...
    Onda da bi 3 boyutluluk yok ki. Arkadaşın dediği gibi iptal olmuştur belki.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Futbol senin adaletin yok bee! İlk yarının ilk dakikalarında çıktığımız kontralardan boş dönmemiz, 2. yarıda tek kale oynayıp topumuzun direkten dönmesi ve karşı karşıya kaçırılan pozisyonlar. Bunlardan bir tanesi girse, şimdi çok daha başka şeyler konuşuyorduk, bambaşka bir skor üzerinden.

Futbolculara uzun uzun değinmek istemiyorum. Bahsetmek istediklerim hakkında görüşlerimi söylemem yeterli:

Tanju, ilk 11'de başladığı ilk büyük maçında hiç de kötü bir futbolcu olmadığını gösterdi. Başlarda Stoch'un neler yapabileceğini pek bilmediğinden bocalar gibi oldu, fakat 2. devre resmen alay etti rakiple.

Simao, Portekiz Çetesi içerisinde gitmesi gereken ilk isim. 15-20 tane ortadan bir tanesi adresi bulmaz mı yahu? Hele çektiğin bir şut var ki, neredeyse taca gidecekti. Kafasında bitirmiş olayı sanırım. Ben olsam oynatmam artık kendisini.

Ersan, neredeyse 1 yıl sonra ilk kez çıktı sahaya, hem de bir derbi maçında ama iyiydi, hata yapmadı. İnşallah, bir daha bu kadar uzun süre ayrı kalmaz bizden.

Ernst, orta sahanın en iyisiydi. Ah bir de, karşı karşıya kaçırdığı golü atabilseydi veya o füzesi direkten dönmeseydi. Top sevmedi bugün ne yazık ki.

Pektemek, ilerde yalnız kaldı bazı pozisyonlarda, ama görevini iyi niyetiyle yaptığını düşünüyorum. Sahanın en iyileri sıralamasında ilk 3'e girer. Nefis de bir asist yapacaktı, ancak olmadı Ernst'in auta atmasından ötürü. Sağlık olsun.

Özetle, bugün sahaya çıkıp elinden gelen mücadeleyi gösteren tüm Kartal yüreklere helal olsun. Bu kadar eksikle, bilhassa 2. devrede rakibi abluka altına alıp ezmeniz takdire şayandı.

Son olarak, Yobo'nun Pektemek'e yaptığı hareket kontrolsüz girişten kesinlikle penaltıdır. Aynısını Simao yaptı diye anında faul verip sarı kartını çıkaran hakeme selamlarımı yolluyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Herşeyden önce 3 puan önemliydi ve kötü futbola rağmen bunu unutmamalıyız.Tabi birde Sow'un ilk maçında gol yuvarlaması benim için ayrı bir sevinç oldu.Her halinden belliydi bugün takıma yabancı olduğu ama aldığı birkaç topu sırtı dönük saklayıp arkadaşlarına servis yapması, aralara koşuları kumaşını gösteriyor.İlk maçtan birşey demek için erken ama Alex'le uyumları arttıkça bence bu adam çok can yakacak.Maça dönersek bizim adımıza ilk yarı fena futbol oynamadık.Ama 2. yarının bir açıklaması olamaz.O kadar eksikle üstelik evine gelen rakibine bu kadar maçı teslim edemezsin.Selçuk resmen epic fail.Maça girdi verdiği hatalı pas yüzünden Ernst golü yapacaktı.Bjk açısından bakınca bence en kötü beraberliği hak etmişlerdi ama top yuvarlak işte.Oyuna değil skora puan veriyorlar.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri