Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
Gümüşdağ, "Aziz Yıldırım ile yakınlığım bugün değil ki kulüp başkanı olduğundan beri tanıyorum. Bizim Fenerbahçe maçında bütün futbolcularımız tam kadro oynadı. Biz Beşiktaş ile kupa finali oynadıktan sonra gece geç saatlerde İstanbul’a döndük. Ertesi günü takım izinliydi ve bir antrenman ile Trabzon maçına çıktık. Trabzon maçına takımın yüzde 70’i gitmedi. Hatta bende Sadri Şener’i aradım gelemeyeceğimi söyledim. Sadri Şener’de bana 'iki takımın da başkanlığı yaparım' dedi. Biz 4 hafta önce Fenerbahçe maçını tam kadro çıkmışız ama Trabzon maçına takımın yüzde 70’i gitmemiş ama Trabzon maçını kimse sormuyor. Oysaki ben Trabzonspor’u yensem Fenerbahçe yüzde yüz şampiyon, ben burada olmayı hak etmiyorum"
Güzel konuştu : )
Yani Fener'le değil Trabzonspor'la mı şike yapmış onu anlayamadım. Fenerbahçe ile bağı olmadığını anlatayım derken bence iyice çıkmaz sokaklara girmiş.

Trabzon maçını kimse sormuyor biz oraya %70 eksik gittik.
Oysa ben Trabzon'u yensem vs.

Niye eksik gittin niye Trabzon'u yenmiyorsun.

Cidden sorgulanması lazım.

Ek olarak Gaziantep - Fenerbahçe maçında neden ölüp ölüp dirildiği konusu beni pek tatmin etmedi. Federasyonu arıyorlarda sen niye ölüp ölüp diriliyorsun. Ağzıyla dediği gibi ben TFF'de değilim.