Quote Originally Posted by SaLviO View Post
cevap 1 ) o dönemde fenerbahçenin suçsuz olduğuna inanan bi fenerliler vardı şimdide öyle ama bu ortamda kim kalmak ister sen kendini o futbolcuların yerine koy kalmak istermisin ?beşiktaş neden satmadı demişsin beşitaş şikeden suçlanmadıki trabzonda öyle
Her maddeyi alıp tartışalım gibi bir niyetim yok tabi ki. Söylediklerimde yanlış kısımlarda olabilir. Zaten sende kendi fikirlerine göre cevaplamışsın. Alıntı yapmamın nedeni bu kısmı belirtmemiştim.

Oyunculardan kim kalmak ister mi demişsin ama hem gidenler gitmek istemiyorduk dedi, hem kalanlar gidenler için gitmek istemiyorlardı dediler. Haliyle kendime soruyorum; oyuncular gitmek istemiyor, ben paralarını ödüyorum, ortada beni zor duruma koyacak bir suçlamada bulunmuyor. Niye satayım.

Şampiyonlar ligine alınmama olayına bakarsak bu risk hep var. O sene katılamayabilirsin ama büyük takım oyuncularının bu nedenle gittiklerini ben pek görmedim. Hani arada 1 tane çıkar ama bu kadarı çıkmaz.

Eğer bahsettiğin gibi kim kalmak ister olayı ise oyuncular niye kendini taraftara şirin göstermek için yalan atıyor, onu sorgulamak lazım. Sorgulamak derken bazen yöneticisi, futbolcusu çıkıp içinden geçmeyeni dile getiriyor. Hangi takım taraftarı olursa olsun %100 inanıyor.