Quote Originally Posted by DisCo View Post
Şunu da mutlaka sormam lazım.

İddianame ile Fenerbahçe tarafının ilişkisini buradan öğreniyorum. Yani o kadar anlamsızlıklar tespit edilmiş ki ara ara yazılıyor ve bizde öğreniyoruz.

Merakım ise iddianamenin bu saçmalıkları tespit edilmeden önce bile bu işe adı karışanlar bir şey yapmadıklarını biliyorlardı. Yani Aziz Yıldırım'ı ele alalım. Şuan kendisi suçsuz olduğunu biliyor. İddianame'nin saçmalıklarını görmesine gerek yok.

Suçum yok ve iddianame asılsız...

Oyuncularımı niye satıyorum. Hiçbir şartta ligden düşemem çünkü suçsuzum ve ispatlayacağım. Beşiktaş niye satmadı, Trabzonspor niye satmadı da Fenerbahçe takımın kemik oyuncularını gönderdi ve yerine Bienvenu gibi bir adamı aldı.

Suçsuz olduğumu biliyorum neden federasyon başkanını arayıp bize zaman tanıyın, takımın hepsini satacağım diyorum.

Basın tarafından Fenerbahçe maddi olarak bitti denirken benim yöneticim takır takır paraları ödüyoruz, para için oyuncuları satmadık gibi bir açıklamayı neden yapıyor.

Suçsuzum ama yasanın değişmesi için neden çaba sarfediyorum. Bunu tüm kulüpler için diyorum. Kimse bana "suç ceza arasında orantı olur" demesin. Neticede bu orantısızlık seni etkilemiyor ve bu süreçte yasayı değiştirmek üstüne gereksiz bir etiket yapıştırır. Yasayı kurtulmak için değiştiriyorlar diye. Yani Fenerbahçe ve diğerleri suçsuzsa 1 yıl sonrada suçsuz olacaklardı ve yasa 1 yıl sonra değişebilirdi.

Suçsuzum ama yöneticim tenis turnuvası sonrası 58. madde değişmeli yarına ne olur bilinmez Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye ihtiyacı olur gibisinden şeyleri neden söylüyor. Madde her satırına kadar tutarsızca olabilir de madem ben suçsuzsam bu madde beni etkilemeyecek bu dava bittiğinde de değiştirebilirim. Niye kendim için değiştiriyor izlenimini uyandırayım ki.

Suçsuzum ama teknik direktörüm herkes yapıyor radar bize tutuldu diyor.

Suçsuzum ama kanlı bıçaklı olduğum Trabzonspor'la aynı çıkarlar için aynı TFF adayını destekliyorum. Onun gelmeden önce ki tavrı da belli düşme olmasın.

Şikeyi kimse yapmadı, iddianame asılsız da sen bunların tersine suçluymuş gibi niye haraket ediyorsun. Buradaki tavır tutarsızlıklarını kim araştırdı ya da kim açıklayacak
cevap 1 ) o dönemde fenerbahçenin suçsuz olduğuna inanan bi fenerliler vardı şimdide öyle ama bu ortamda kim kalmak ister sen kendini o futbolcuların yerine koy kalmak istermisin ?beşiktaş neden satmadı demişsin beşitaş şikeden suçlanmadıki trabzonda öyle

cevap 2 ) o anki paniklik özellikle emniyetin 19 maçta şike tespit ettik deliller var demesi ama hala göremedik

cevap 3 ) paraların yarısından fazlasını ödeyen ferit şahenkdir kendisi klüpde yönetici değildir tabi ali koç nihat özdemirde veriyor ama onun kadar değil

cevap 4 ) fenerbahçe yasa değişsin demedi yasa ağır dedi şike suçundan bi insan 100 yıl hapis yatmamalı

cevap 5 ) buna vericek bi cevabım yok o adamdan zaten şüpheliyim

cevap 6 ) aykut hoca ilk günden beri açık sahada şike varsa düşürün böyle olmasaydı MAA'nın eksi puan vericez dediği zaman kabul ederdi

cevap 7 ) yine dediğim gibi fenerbahçenin şike yapmadığına inanan bi fenerliler var bu ortamda sen gider sana ters gelicek olanı seçersen sonuçlarına katlanman gerekir.Diyelim yıldırım demirören değilde ahmet geldi ve feneri düşürdü mahkeme bitti bu adamlar beraat etti bunun hesabını kim vericek kimse veremez ikincisi bu takımı düşürmedi eksi puan verdi şampiyonluğu aldı mahkemede bu adamları suçlu buldu sen zaten cezanı vermişsin bir senede ek olarak avrupa cezası eklersin bide o sene aldığı tüm paraları geri verdirirsin olur biter