Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
Nerde yazıyor öyle bir kural ? Git twittere bakta gör. Binlerce kişi "Oğuz abi ip ucu verirmisin, biraz foto yayınlarmısın" dedikten sonra o fotolar yayınlandı. Ayrıca hala herşey gizli.

Edit : "İnternette resimler de dolaşıyor" dediğin kısmı twitter'a baktıktan sonra anladım. Geçen senede feyk olsun diye "Koreografi sızdırıldı" adı altında bir resim paylaşılmıştı. Ama sonra ne oldu ? Apayrı birşey çıktı tribünde. Yine öyle olacaktır. Ayrıca siz değilmiydiniz 3D koreografiyi sızdı diye iptal eden ?
Gizli kalmalı zaten bu kural değil gelenek diyelim.

Eğer o resimler fakese tek sorun yapımdan fotoğraflar paylaşılması ve çok iyi olacak diye reklam yapılması direk en üstteki adam tarafından bence.

Bizim koreografi kısmına gelirsek sızdı diye iptal edilmesi bence beni haklı çıkarır ne demek istedin anlamadım.Kaldı ki teknik bir aksaklık yüzünden iptal edildi,sızan kısım da çok ufak bir kısmıydı diye hatırlıyorum.Zaten koreografilerde gayet iyiyken stadtaki zorluklara rağmen Galatasaray ile girilen 3 boyutlu yarışını anlayamadım bizim tribünlerin.