Quote Originally Posted by futureless View Post
İyi ki Muhammet söylemiş ben emin olmadığım için yazmıyordum.Evet , ya UEFA kazanmış ya da karşı taraf çekilmiş.Buradan iki şey çıkar , birincisi , Fenerbahçe davayı kaybedecekti ve çekildi.İkincisi , Fenerbahçe davayı kazanacaktı , anlaşıldı , çekildi.

Platini'nin gelip buraya kendi adaylığı ve Türkiye'nin 2020 adaylığından söz etmesi sonucu ben buradan ikinci olayı çıkarıyorum.Mantıklı gelmiyor mu sizce de ?

Bu lafımdan da davadan çekilmemizi desteklediğim çıkarılmasın.Ben CAS'ta çoktan kazanan olduğumuza inanıyorum.
Davadan çekilmenin iki anlamı olabilir. Açıklayayım...

Birincisi Fenerbahçe'ye suçlu olduğu söylendi ve hem kulübün hem de federasyonun daha fazla ceza almaması için davadan çekilme konusunda baskı uygulandı ve sonuç olarak çekildi.

İkinci durum ise Fenerbahçe'ye suçsuzluğu söylendi ve UEFA'nın ülke ile genel olarak uğraşmaması yani takmaması için bu davadan vazgeçirildi. Bu durum bana pek mantıklı gelmiyor zira Fenerbahçe'liler ortada bu dava için bas bas bağırdıktan sonra, suçsuzluğu da kanıtlanmışken ve üstüne yüklü miktarda tazminat alacakken bu davadan hayatta vazgeçmezdi.