Sayfa 289 / 483 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon
8,641 ile 8,670 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Hmm o zaman 45 Milyon Dolar karşılığında sizin takımınızı satın alabiliriz, adını değiştirebiliriz, renklerinizle oynarız. Herşeyiniz para demek ki öyle mi ?

Daha sonrasında tüm taraftarları kapsayamaz bu düşünceler denir...
    Murat; bu kadar basit mi? O davada Fenerbahçe neyini sattı? Şike davası değil ki, 45 milyon'a şike yaptığımızı kabul etmiş olalım. Fenerbahçe'nin usulsüz olarak men edildiği turnuvadan olası kazancının tutarıdır o miktar. Fenerbahçe kulübünün fiyatı değil. Ayıp ediyorsunuz vallahi. Elma başka armut başka. Şike soruşturması başka, CAS davası başka. Defalarca yazdık ama hala anlayamadınız sanırım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Bu lafımdan bunu mu çıkardın?

Ne yapsınlar yani? Söyler misin Cas davasının senin için amacı nedir? Platini'yi asmalarını falan mı bekliyorsun?

Biz davayı Platini Türkiye'ye gelip Başbakan ile görüştüğü gün kazandık. Üstüne tazminat aldığımız anda olay biter.
    Yahu ne demek ne kazanacaktık.

Sizin davayı açma sebebiniz nedir bunu Ali Koç söylemiş. Daha sonra istediğimizi aldık diyorsunuz. Sizin istediğiniz para mı itibar mı ?
    Siz de bu soruya para diye yanıt verince yukarıda yazdıklarımı çıkarmak da çok zor değil.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

evet eminiz, çünkü; hala birşey gösteremediler bize. aksine suçluluğunu göstermeleri gerekirken her gün ne kadar haklı olduğumuzu anlıyoruz. başkana olan inancım her geçen gün artıyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kusura bakma da aynı olaylar Beşiktaş içine de çekildi Giresunspor içine de. İki taraftan da olayı anlayabiliyorum ancak hiçbir zaman körü körüne savunmadım hiçbirşeyi.

İlk önce ben eleştirdim eğer böyle birşey varsa yazıklar olsun, beni inandıramazlar diye. Kim varsa anında ilişkisi kesilsin diye. Ancak ben sizden böyle birşey göremiyorum.

Kaç ay olduğunu unuttuğum başkanınız içeride yatarken onun arkasındasınız ve asla aklınızda bir gram şüphe yok. Bu kadar eminsiniz. Bana birşey demek düşmez bu konu hakkında herkes özgürdür.
    Beşiktaş Taraftarı: Aklanın da gelin.
    Beşiktaş Yönetimi: Aklanana kupayı iade ediyoruz.

Sonra? Ne mi oldu? Hep beraber bakalım

Beşiktaş Türkiye Kupası şampiyonu olduğu için kazandığı UEFA Kupası hakkını kullandı. Sembolik olarak kupayı iade etti sadece.

1-2 Ay sonra dahada değişik bir hal aldı olay. Kupa hala müzedeydi çünkü geri falan verilmemişti.

Ama bunun kaymağını AYLARCA yediniz. Biz işte iyi niyetli davrandık falan diye.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bizim istediğimiz yapılan haksızlığın ortaya çıkmasıydı,allaha sükürde çıktı herkes gördü

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Kusura bakma da aynı olaylar Beşiktaş içine de çekildi Giresunspor içine de. İki taraftan da olayı anlayabiliyorum ancak hiçbir zaman körü körüne savunmadım hiçbirşeyi.

İlk önce ben eleştirdim eğer böyle birşey varsa yazıklar olsun, beni inandıramazlar diye. Kim varsa anında ilişkisi kesilsin diye. Ancak ben sizden böyle birşey göremiyorum.

Kaç ay olduğunu unuttuğum başkanınız içeride yatarken onun arkasındasınız ve asla aklınızda bir gram şüphe yok. Bu kadar eminsiniz. Bana birşey demek düşmez bu konu hakkında herkes özgürdür.

ben bu fikri ilk günden beri yazdım.fakat sanırım yazma şeklimde sıkıntı oldugu içi 3-4 kere ceza aldım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

UEFA kurum olarak federasyonların özerkliğini savunduğu halde, UEFA başkanı bir ülkenin başkentine gidip o ülkenin başbakanı ile 1 saatten fazla görüşüyorsa ve binbir baskı ile CAS davası geri çektiriliyorsa Fenerbahçe buradan alnı aktır. Bekq b konuda %100 haklı.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Beşiktaş Taraftarı: Aklanın da gelin.
    Beşiktaş Yönetimi: Aklanana kupayı iade ediyoruz.

Sonra? Ne mi oldu? Hep beraber bakalım

Beşiktaş Türkiye Kupası şampiyonu olduğu için kazandığı UEFA Kupası hakkını kullandı. Sembolik olarak kupayı iade etti sadece.

1-2 Ay sonra dahada değişik bir hal aldı olay. Kupa hala müzedeydi çünkü geri falan verilmemişti.

Ama bunun kaymağını AYLARCA yediniz. Biz işte iyi niyetli davrandık falan diye.
    Ek olarak; aklanın da gelin dedikleri isimlerden 1 tanesini başkan yapmak için çabaladılar, 1 tanesi de şu an takımın başında.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hmm o zaman 45 Milyon Dolar karşılığında sizin takımınızı satın alabiliriz, adını değiştirebiliriz, renklerinizle oynarız. Herşeyiniz para demek ki öyle mi ?
    Bunu nasıl çıkarabildin anlayamadım Murat .

Bekq'in yazdığı 'anlayamazsın , tatilimizin nasıl zehir olduğunu bilemezsin' temalı kısma da katılıyorum.

Asmaya kesmeye meraklı olmanız bir yana şekilden şekile girmek konusunda güzel örnekler veriyorsunuz her gelişme sonrasında , yalnız hep elinizde patlıyor . Burda birine cevap yazarken , normalde senin istediğin cevabı veren Muhammet'e birşey demiyorsun , onu da tebrik et o zaman . Kimimiz CAS davasının çekilmesinde çok büyük sıkıntı görmüyor olabilir ama görenler de var . Hepimiz aynı cevabı vermiyoruz burada , sadece işinize gelenlere cevap vermenizi yakıştıramıyorum . Bizler dikkat ederseniz kişisel görüşlerimizle yorumluyoruz CAS davasının çekilmesini , ya sizler ? nasıl topluca bir ağızdan cevap verebiliyorsunuz aynı şekilde ? Tesadüf mü ? Allah muhafaza , duymak istemiyorum artık o kelimeyi.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Populizm yapmak kötü bir hastalıktır, şükür ki Fenerbahçe taraftarı bu populizm dalgasında sürüklenmedi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Ek olarak; aklanın da gelin dedikleri isimlerden 1 tanesini başkan yapmak için çabaladılar, 1 tanesi de şu an takımın başında.
    Benim ağzımdan bir kere duydunuz mu olumlu bir cümle bu konuyla ilgili ?

Tüm Beşiktaş taraftarına yıkamazsınız olayı kabul etmem

Öte yandan Tayfur Havutçu'ya bu lafı atıyorsanız eğer belirli bir süre yatıp çıkmış adam hakkında böyle kafanıza göre yargılama yapıyorsanız eğer Aziz Yıldırım için bu kadar insan az bile söylüyorlar.

Tayfur Havutçu içerden çıktığı halde gözünüzde temiz değil ve siz Aziz Yıldırım'a hala söz ettirmiyorsunuz.

YORUMSUZ.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öte yandan Tayfur Havutçu'ya bu lafı atıyorsanız eğer belirli bir süre yatıp çıkmış adam hakkında böyle kafanıza göre yargılama yapıyorsanız eğer Aziz Yıldırım için bu kadar insan az bile söylüyorlar.
    Tayfur Havutçu'ya kimse suçlu demiyor. Sadece Çarşı yanı Beşiktaş tribünlerinin lokomotifi aklanın da gelin dedi. Tutuksuz yargılanmak aklanmak değildir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Tayfur Havutçu'ya kimse suçlu demiyor. Sadece Çarşı yanı Beşiktaş tribünlerinin lokomotifi aklanın da gelin dedi. Tutuksuz yargılanmak aklanmak değildir
    Siz burada eğer bu örnekleri veriyorsanız bu sizin onun temiz olmadığınızıın göstergesidir, lafı dolaştırmaya gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tayfur Havutçu içerden çıktığı halde gözünüzde temiz değil ve siz Aziz Yıldırım'a hala söz ettirmiyorsunuz.

YORUMSUZ.
    İlk önce ben eleştirdim eğer böyle birşey varsa yazıklar olsun, beni inandıramazlar diye. Kim varsa anında ilişkisi kesilsin diye.
    Senin mesajın.

http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=8715

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Siz burada eğer bu örnekleri veriyorsanız bu sizin onun temiz olmadığınızıın göstergesidir, lafı dolaştırmaya gerek yok.
    Hayır, ortada temiz veya kirli diye bir şey yok. Orada mahkeme devam ediyor. Kimi tutuksuz yargılanıyor, kimi tutuklu yargılanıyor, kimi 5 ay ay tutuklu şuanda da tutuksuz yargılanıyor.

Ortada temiz veya kirli olan yok. Ama Çarşı aklanın da gelin diyorsa mahkeme sonucu beklenmeden kimse görevde olmaması lazım. Mahkeme Sonucu!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yalnız atlanan önemli bir nokta var. Uefa ya CAS ta açılan davalarda ya feragat edilme olup anlaşılmış ya da uefa kazanmış davayı. karşı tarafın kazandığı dava yokmuş. o yüzden getirceği sonuçlara bakmak gerekir. Beşiktaş taraftarı dik duramamıştır bana kalırsa, aklanın da gelin ne demek yahu ve di canio nun da dediği gibi sonra da gel başkan, td ol .. bu ne yaman çelişkidir ? tabii; çarşının internet sitesinden ts'nin sözde şampiyonluğunu kutlamasını da unutmadık. Fenerbahçe taraftarı gibi kimse dik duramamıştır ve bu belli kesimler tarafından kıskanılmıştır. Fenerle kimse başa çıkamaz dediğimizde siz bunu sadece bir tezahürat mı sandınız ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şuanda zaten dik duran ve dik duramayan camiaların halini görüyoruz Fazla söze gerek yok sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Buradan çıkarttığın anlam nedir gerçekten merak ettim. Ben sizin cümlelerinizle size cevap verdim orada. Tayfur Havutçu veya Beşiktaş konusu açıldı ve ben de söyledim hiçbir zaman Beşiktaş'In yaptıklarını desteklediğimi. Bunun ardından da sizin Tayfur Havutçu'yu temiz değil gözüyle görmenizi örnek gösterdim Aziz Yıldırım üzerinden.

Ha şuna gelirsek ben hala arkasındayım Beşiktaş'La ilişkisi kesilsin ne kadar bu işin içine karışan insan varsa.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yeni mi anlamış FB yönetimi UEFA'ya karşı açılan davalarda karşı tarafın kazanma oranını falan?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

YORUMSUZ.
    Tayfur Havutçu'ya suçlu dediğim bir ifade yok orada. Sana, sizin tarafınızdan bir örnek verdim. Beşiktaş camiasında o dönem bunu söyleyenler yok muydu? Bu tüm taraftarın düşüncesi olarak yorumlanabilir mi? Bence yorumlanamaz. Ama siz tüm Fenerbahçelilerden aynı şeyi düşünmelerini bekliyorsunuz. Bunun sonucu olarak da tüm Fenerbahçelilerden tepki göstermesini bekliyorsunuz. Tüm Beşiktaş taraftarı şimdi neden tepki göstermiyor? Sen gösterirsin, bir başkası göstermez. Fenerbahçe taraftarının birliğini sorgulayan sizler, neden sizi daha çok ilgilendiren bunu da sorgulamıyorsunuz?

Tayfur Havutçu ya da Serdal Adalı şu an suçlu değildir benim gözümde. Onlar da bu orta oyunun içinde kullanılan figüranlar olmuştur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buradan çıkarttığın anlam nedir gerçekten merak ettim. Ben sizin cümlelerinizle size cevap verdim orada. Tayfur Havutçu veya Beşiktaş konusu açıldı ve ben de söyledim hiçbir zaman Beşiktaş'In yaptıklarını desteklediğimi. Bunun ardından da sizin Tayfur Havutçu'yu temiz değil gözüyle görmenizi örnek gösterdim Aziz Yıldırım üzerinden.

Ha şuna gelirsek ben hala arkasındayım Beşiktaş'La ilişkisi kesilsin ne kadar bu işin içine karışan insan varsa.
    Kimse "TEMİZ DEĞİL" gibi bir tabir kullanmadı. Aklanında gelin diyenler mahkeme sonucunu beklemeden yani hoca aklanmadan başa geçmesine ses etmedi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlişkisi varsa kesilsin diyen ile İlişkisi olduğu iddia edilen ama sonuclanması bekleyen taraftar arasında dağlar kadar fark var. Beşiktaş taraftarının neredeyse tamamı bu ikilem arasında boğuldu gitti.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Tayfur Havutçu'ya suçlu dediğim bir ifade yok orada. Sana, sizin tarafınızdan bir örnek verdim. Beşiktaş camiasında o dönem bunu söyleyenler yok muydu? Bu tüm taraftarın düşüncesi olarak yorumlanabilir mi? Bence yorumlanamaz. Ama siz tüm Fenerbahçelilerden aynı şeyi düşünmelerini bekliyorsunuz. Bunun sonucu olarak da tüm Fenerbahçelilerden tepki göstermesini bekliyorsunuz. Tüm Beşiktaş taraftarı şimdi neden tepki göstermiyor? Sen gösterirsin, bir başkası göstermez. Fenerbahçe taraftarının birliğini sorgulayan sizler, neden sizi daha çok ilgilendiren bunu da sorgulamıyorsunuz?

Tayfur Havutçu ya da Serdal Adalı suçlu değildir. Onlar da bu orta oyunun içinde kullanılan figüranlar olmuştur.
    heleki tayfur hoca tüm tapeleri okuyan biri olarak o adam yerinde olsam savcıya dava açarım

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Şuanda zaten dik duran ve dik duramayan camiaların halini görüyoruz Fazla söze gerek yok sanırım.
    Maşallah siz devam edin dik durmaya.

Sizinle bu durumda kimse başedemez zaten, gözlerinizi öyle bir hırs bürümüş ki başka veya aksi hiçbirşey görmüyorsunuz.

Aziz Yıldırım çıksa ve itiraf etse Şike yaptığını siz yine dersiniz ki o Aziz Yıldırım değildi veya söylemek istediği farklıydı diye.

Bu şekilde devam edin dediğim gibi dik durmaya ama yanınıza Beşiktaş'ı karıştırmayın. Onlar farklıdır hatta bana göre çArşı ile de Beşiktaş taraftarı farklıdır ama bu konuların yeri burası değil.

Yarın sabah yola çıkacağım ve burada sizinle kaç saattir gereksiz yere konuşuyoruz. Esenlikle kalın.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

İçerden çıkan herkes TEMİZ olarak algılanıp, "gördünüz mü bak,suçsuzlarmış" dendii içindir Tayfur'un TD olması.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yeni mi anlamış FB yönetimi UEFA'ya karşı açılan davalarda karşı tarafın kazanma oranını falan?
    Cas'ın amacının UEFA suçsuz olduğunda anlaşma yoluna gitmek olduğunu okumuştum. Ayrıca Sion'da Cas davasını çekip kendi yerel mahkemesini kullandı. Onlarda CAS ile UEFA ilişkilerinden dolayı çektiklerini söylemişlerdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

senden benden iyi biliyorlardır merak etme; istediğimizi alacağız demişlerdi, gerekirse anlaşırız da dediler. belki de tüm sonuçlar bizim lehimize. benim sadece kızdığım Aziz Başkan çekme diyorsa çekmeyeceksin budur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sizinle bu durumda kimse başedemez zaten, gözlerinizi öyle bir hırs bürümüş ki başka veya aksi hiçbirşey görmüyorsunuz.

Aziz Yıldırım çıksa ve itiraf etse Şike yaptığını siz yine dersiniz ki o Aziz Yıldırım değildi veya söylemek istediği farklıydı diye.

Bu şekilde devam edin dediğim gibi dik durmaya ama yanınıza Beşiktaş'ı karıştırmayın. Onlar farklıdır hatta bana göre çArşı ile de Beşiktaş taraftarı farklıdır ama bu konuların yeri burası değil.

Yarın sabah yola çıkacağım ve burada sizinle kaç saattir gereksiz yere konuşuyoruz. Esenlikle kalın.
    Bence böyle kinayeli mesajlar yazacağına en azından aklanma ile tutuksuz yargılanma arasındaki farklı bilip mesaj yazmış olsaydın. İyi Geceler, beni de yordu bu trafik

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Varsayımlarla insanları etiketleme Murat. Olursa, öyle yaparsın bunu. Nacizane bir tavsiye.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İyi ki Muhammet söylemiş ben emin olmadığım için yazmıyordum.Evet , ya UEFA kazanmış ya da karşı taraf çekilmiş.Buradan iki şey çıkar , birincisi , Fenerbahçe davayı kaybedecekti ve çekildi.İkincisi , Fenerbahçe davayı kazanacaktı , anlaşıldı , çekildi.

Platini'nin gelip buraya kendi adaylığı ve Türkiye'nin 2020 adaylığından söz etmesi sonucu ben buradan ikinci olayı çıkarıyorum.Mantıklı gelmiyor mu sizce de ?

Bu lafımdan da davadan çekilmemizi desteklediğim çıkarılmasın.Ben CAS'ta çoktan kazanan olduğumuza inanıyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri