SECOND DIVISION - CENTRAL 5.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Mario Loja ( Dk.77) -> Filipe
Dede ( Dk.77) -> Leandro
Joel ( Dk.77) -> Lula

Asistler:
1- Fary, Joel

İyi oyunumuz devam ediyor! 34 yaşındaki yıldızımız Queiros sakatlandı ancak bu sefer hem 36 yaşında olan hem de amatör kontrat ile maaş bile almayan Senegally Fary sahnede ! Önceki maçta 2 gol atan Fary, bu maçta da 1 gol atarken yaptığı asistten bahsetmiyorum bile. Müthiş bir gol pası attı Campos'a ve Campos'un o vuruşu kaçırması için ayaksız olması gerekiyordu. Adam hem maaş bile almıyor amatör kontratla, hem 36 yaşında. İkinci defa söylüyorum bu nitelikleri, çünkü çok değerli şeyler yapıyor Fary. Bu arada, bizden o kadar çok şey bekleniyor ki, 2 maçlık galibiyetlerde bile daha fazla fark atılmalıydı falan diyorlar, anlamıyorum gitti

EYLÜL AYI DEĞERLENDİRMESİ -

Satisfied diyor, memnunlar yani az çok. Daha lig başı olduğu için mağlubiyetler yönetimin sinirini bozmamış, güven tam. Ne de olsa parasız çalışıyoruz sözde Ancak kulüp batmakta olduğu halde hala gidip 102K'lık kayıp yapıyor bir ayda. Oyuncuların ve çalışan personelin maaşı 24,5K falan etse aylık, e bizim 30.000 kişilik sahamız var, 13 pound alıyoruz bilet başına, gerçi maça katılım 1500'lerde ama oradan da bir gelir var. 102K nereye gidiyor kardeşim? Ne dönüyor kulüpte !! Başkan parasızım dedin, para çalıyorsun kulüpten, önce hani düzlüğe çıkaracaktık, dükkanı sattık o kadar!!!

Sinirlendim kardeşim. Neyse kadroda moraller biraz düzeldi. Ancak yüksek moraller dışında, 4-5 kişinin ( Leo Bonfim, Julio Cesar ve Lula gibi yıldızlarımız dahil ) morali Abysmal, yani en düşük seviyede. Daha önce de belirttiğim gibi bunlar düşük primden memnun değiller. Bu arkadaşların moralini nasıl düzeltirim bilmiyorum, en yakın zamanda bir takım toplantısı falan yaparım, bunlarla da bi' Private Chat yaparım devre yarısında hala düzelmezse moralleri. Olmazsa da artık yapacak bir şey yok. Maçlarda bakıyorum, notlarda " Kendine güveni olmadan oynuyor", " Çekinerek oynuyor" gibi notlar yazıyor bu arkadaşlarda, korkuyorum. Bunu da halletmek lazım. Her neyse, para bulayım sizi boğacağım ulan paraya Gerçi parayı bulsam sizi kovarım takımdan orası ayrı ehuehe

SECOND DIVISION - CENTRAL 6.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Paulo Campos ( dk. 77) -> Vitor Fonseca
Lula ( dk.77) -> Nuninho
Dede ( dk.77) -> Leandro

Asistler:
2- Fary
1- Lula, Dede

Yani bu maçta da 2 gollük fark tatmin etmiyor yorumcuları Pek sağlam oynadığımız bir maç değildi, bulduğumuzu attık. Fary yine yıldızlaştı. Kendi kalelerine attığı gol zaten direk Fary'nin, kafa vuruşunu yaptı, direkten döndü top ve boş kalenin önündeki çizgide duran topa koştu, yetişti ama yanda bir defans daha vardı, orada bir şeyler oldu ama kendi kalelerine verdiler golü, tamamiyle Fary'nin aslında. Ve Fary her ne kadar profili müthiş olduğunu göstermese de, önüne gelen topu attı, asistleri de yaptı. Son 3 maçta 4 gol, 3 asist Fary'den. Muazzam performans. Ancak rakipte bir forvet vardı, Wesley Iury, herif defansı allak bullak etti. yakın markaj mı desen, sert girişin mi desem, sürekli baskı mı desem, her türlü komutu verdim ama maymun etti bizim defansı. Ama bulduğumuzu attık dediğim gibi, Şanslı olan bizdik birazcık ve bu zor deplasmanda galibiyeti elde ettik. Son 4 maçtaki iyi form sürüyor. !!