Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 156 sonuç

Konu: Bataktaki Bir Efsane, Yeniden Ayaklanma Yolunda (Boavista) II.Sezon

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

SECOND DIVISION - CENTRAL 5.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Mario Loja ( Dk.77) -> Filipe
    Dede ( Dk.77) -> Leandro
    Joel ( Dk.77) -> Lula

Asistler:
    1- Fary, Joel

İyi oyunumuz devam ediyor! 34 yaşındaki yıldızımız Queiros sakatlandı ancak bu sefer hem 36 yaşında olan hem de amatör kontrat ile maaş bile almayan Senegally Fary sahnede ! Önceki maçta 2 gol atan Fary, bu maçta da 1 gol atarken yaptığı asistten bahsetmiyorum bile. Müthiş bir gol pası attı Campos'a ve Campos'un o vuruşu kaçırması için ayaksız olması gerekiyordu. Adam hem maaş bile almıyor amatör kontratla, hem 36 yaşında. İkinci defa söylüyorum bu nitelikleri, çünkü çok değerli şeyler yapıyor Fary. Bu arada, bizden o kadar çok şey bekleniyor ki, 2 maçlık galibiyetlerde bile daha fazla fark atılmalıydı falan diyorlar, anlamıyorum gitti

EYLÜL AYI DEĞERLENDİRMESİ -

Satisfied diyor, memnunlar yani az çok. Daha lig başı olduğu için mağlubiyetler yönetimin sinirini bozmamış, güven tam. Ne de olsa parasız çalışıyoruz sözde Ancak kulüp batmakta olduğu halde hala gidip 102K'lık kayıp yapıyor bir ayda. Oyuncuların ve çalışan personelin maaşı 24,5K falan etse aylık, e bizim 30.000 kişilik sahamız var, 13 pound alıyoruz bilet başına, gerçi maça katılım 1500'lerde ama oradan da bir gelir var. 102K nereye gidiyor kardeşim? Ne dönüyor kulüpte !! Başkan parasızım dedin, para çalıyorsun kulüpten, önce hani düzlüğe çıkaracaktık, dükkanı sattık o kadar!!!

Sinirlendim kardeşim. Neyse kadroda moraller biraz düzeldi. Ancak yüksek moraller dışında, 4-5 kişinin ( Leo Bonfim, Julio Cesar ve Lula gibi yıldızlarımız dahil ) morali Abysmal, yani en düşük seviyede. Daha önce de belirttiğim gibi bunlar düşük primden memnun değiller. Bu arkadaşların moralini nasıl düzeltirim bilmiyorum, en yakın zamanda bir takım toplantısı falan yaparım, bunlarla da bi' Private Chat yaparım devre yarısında hala düzelmezse moralleri. Olmazsa da artık yapacak bir şey yok. Maçlarda bakıyorum, notlarda " Kendine güveni olmadan oynuyor", " Çekinerek oynuyor" gibi notlar yazıyor bu arkadaşlarda, korkuyorum. Bunu da halletmek lazım. Her neyse, para bulayım sizi boğacağım ulan paraya Gerçi parayı bulsam sizi kovarım takımdan orası ayrı ehuehe

SECOND DIVISION - CENTRAL 6.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Paulo Campos ( dk. 77) -> Vitor Fonseca
    Lula ( dk.77) -> Nuninho
    Dede ( dk.77) -> Leandro

Asistler:
    2- Fary
    1- Lula, Dede

Yani bu maçta da 2 gollük fark tatmin etmiyor yorumcuları Pek sağlam oynadığımız bir maç değildi, bulduğumuzu attık. Fary yine yıldızlaştı. Kendi kalelerine attığı gol zaten direk Fary'nin, kafa vuruşunu yaptı, direkten döndü top ve boş kalenin önündeki çizgide duran topa koştu, yetişti ama yanda bir defans daha vardı, orada bir şeyler oldu ama kendi kalelerine verdiler golü, tamamiyle Fary'nin aslında. Ve Fary her ne kadar profili müthiş olduğunu göstermese de, önüne gelen topu attı, asistleri de yaptı. Son 3 maçta 4 gol, 3 asist Fary'den. Muazzam performans. Ancak rakipte bir forvet vardı, Wesley Iury, herif defansı allak bullak etti. yakın markaj mı desen, sert girişin mi desem, sürekli baskı mı desem, her türlü komutu verdim ama maymun etti bizim defansı. Ama bulduğumuzu attık dediğim gibi, Şanslı olan bizdik birazcık ve bu zor deplasmanda galibiyeti elde ettik. Son 4 maçtaki iyi form sürüyor. !!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

TAÇA DE PORTUGAL TOP 64

Oyuncu Değişiklikleri:
    Cadinha (dk.45) -> Lula
    Sergio Machado ( dk.52) -> Helio

Asistler:
    1-Cadinha, Sergio Machado

Top 64'te alt ligde olan zayıf rakibimize boyun eğdik. Hatta skor 5-2 bile sayılır, çünkü boş kaleye aşırtmışlardı topa, ve kesin girecekti gol olacaktı, 5 metreyle ofsaytta olan oyuncuları çizgide topa dokundu, yakında benim adamım bile yoktu ve golü yedi Yönetim benden Top 16 bekliyormuş ancak başaramadık. O konuda bayağı kötü oldu Şimdi bir de ligde birinci olamazsak, yandık Taşlarlar beni, kurufasulyeciyi de kulübe verdik Fary yine golünü attı bu maç Güzel attı bayağı hoşuma gitti. Tekrar söylüyorum bu adam 36 yaşında bir senegalli, ve amatör kontratla oynuyor ki bunun bizim kulüpte karşılığı maaşsız oynamaktır. Şu an maaşsız bir oyuncudan müthiş bir katklı alıyorum, herif bedava ya

SECOND DIVISION - CENTRAL 7.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri
    Dede ( dk. 82 ) -> Nelson Cunha
    Cadinha ( dk. 82 ) -> Lula
    Ricardo Malafaia (dk.82)-> Paulo Campos

Asistler:
    2-Sergio Machado

Sergio Machado'nun bir kornerden Leo'ya, bir de full back oynadığı için çok nadir açtığı ortalardan birinde Dede'ye müthiş isabetiyle yaptığı 2 asistle yıldızlaştığı maçta, rakibimizi üstün oyunumuzla 2-0 geçiyoruz. Yenilmemezlik serisi başlattık ilk 2 maçtan sonra. Ah o ilk 2 maç çok içime oturdu, liderliğe uzağız mübarek

SECOND DIVISION - CENTRAL 8.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Fary ( dk. 31 ) ( SAKATLIK ) -> Paulo Campos
    Cadinha ( dk. 31 ) ( SAKATLIK ) -> Lula
    Zamorano ( dk.84 ) -> Helio

Asist:
    Asist yok bu sefer bireysel yeteneği adamın Alla Alla

Cadinha golü attı, sakatladılar, maça devam ettirdim ama daha sonra Fary'yi sakatladılar çıkarmak zorunda kaldım, Cadinha'yı da riske etmek istemedim Fary'ye bir şey olursa o elde kalsın diye, dk.31'de iki oyuncu değişiklik hakkımızı kullanmış olduk. Neyse ki üstün oynadığımız maçta 1-0 olsun bizim olsun galibiyeti aldık. İyi oyun devam ediyor. Yalnız 2-0 yenilince daha fazla fark atmalıydınız diyorlar yorumcular, 1-0 olunca da basın toplantısında " Yalnızca 1-0'lık bir galibiyet aldınız, oyununuz sizce kötü müydü yoksa şanssız bir skor muydu? " gibi sorular geliyor. Basın gidin oynadık o kadar girmedi kaleye Allah Allah soracak soru kalmadı, ligde herkesi yeniyoz hala kötü oyun kötü oyun diye atarlandım. Ehuehuehe

SAKATLIK HABERİ

36 yaşında diye takmadınız, Queiros sakatlandı diye oynuyor dediniz, güldünüz geçtiniz, " Zenci la bu, HİŞŞT FARY BAK MUZ " deyip ırkçılık da yaptınız!! Daha sonra ligde oynadığı üst üste 3 maçta " Maçın Adamı " seçildi, yaşlılık değil tecrübe dedi ve takımı sırtladı, ligin de bu alandaki istatistik lideri oldu! Hemen çirkeflik yaptınız, eksilen fiziğinin üzerine gittiniz, sakatladınız. Kurt forvetlerimizden biri şu an itibariyle 4-6 hafta, diğeri 6-7 hafta yok! Ancak bizim sistemimiz her oyuncu yüreğiyle oynadığı sürece işleyecektir. Forvetlerimiz olmayabilir ama sistem işlediği sürece 4-3-1-2'ye devam ediyoruz! Brezilyalı forvet Leandro, fazla forma şansı bulamamıştı ama takımdaki hızlı isimlerden ve bitiricilik seviyesi de yüksek, Fary'nin yerini doldurabilecek bir yetenek olduğuna inanıyorum. Bundan sonra Leandro'nun gazabını göreceksiniz. Bu da sizlere tribim! ehuehe

LİG DURUMU VE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

Lider Padroense ilk 6 maçında 6 galibiyetle başlamıştı, beni bayağı korkutuyordu. Bizi yenen 2 ekipten de biri olma başarısını göstermişlerdi ancak son 2 haftada 4 puan kaybettiler, çok işime geldi. Bizim de üst üste galibiyetlerimiz sıramızı onların yanına kadar taşıdı, aradaki puan farkı 3'e indi. Daha ligin 8.haftasındayız, önümüzde 22 hafta daha var, o 3 puan fark rahatlıkla iner ancak bi' bakarsınız, 3 olur 13, ya da 23 Dengemiz bozulur falan, belli olmaz. Bu arada lig ikincisi olması beklenen Espinho son 2 maçta aldığı galibiyetlerle 7.liğe anca çıktı, yoksa çok da gerilerdeydi bunlar. Ehuehe

Az ama öz oynayan Fary'yi görebilirsiniz istatistiğin bazı alanlarında. Mesela Man of the Match alanında! Pas tamamlama yüzdesinde de Oyun kurucumuz Cadinha'nin nasıl bir pas yüzdesiyle oynadığını görebilirsiniz, bir oyun kurucu bu şekilde paslar atıyorsa, takıma çok iyi katkı veriyordur. Ki veriyor da zaten, çok memnunum Cadinha'dan.

Bir de Malafaia'ya değineyim. Herif uzaktan şutlar çekiyor ve her şutu direk. Bakın 8.maçımız olan Madalena karşısında 3 tane direkten dönen top var, 2 tanesi Malafaia'nın uzaktan şutları. Böyle iki tane vurduğu bir maç daha var. Ama gol olmuyor işte hepsi mi üst direk arkadaş

Takımın şu son dönemdeki yıldızlarının da profillerini paylaşıp bu mesajımı kapatayım bari.

takımda bi istikrarsızlık var umarım bir seri yakalarız

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Frenzyer View Post
    takımda bi istikrarsızlık var umarım bir seri yakalarız
    Şu an ligde bir seri yakaladık, kupadan elenmiş olsak da, bu seriyi devam ettirirsek çok iyi olacak Teşekkürler.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Yapacan bro sen yapacan bu işi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ulen yapacağım varsa yapacam zaten, öyle manevi destek istemiyorum sen biraz para ver borçları ödeyek

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

SECOND DIVISION - CENTRAL 9.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Cadinha ( dk.85) -> Paulo Campos
    Leandro ( dk.85) -> Nelson Cunha

Asist:
    1-Cadinha

Valla istatistik sizi aldatmasın, olmayınca olmuyor maçıydı resmen. Daha maç başında frikikten attılar, çok uzaklardan Cristiano Ronaldo, Juninho Pernambucano ( doğru yazdım umarım ehuehe) falan vuramaz böyle frikiği, çok iyi attı Fornica. Gerçi profiline baktım, bayağı iyi oyuncuymuş, bu ligde atsın denen oyunculardan Biz de penaltıdan attık aslında, ama yüzde yüz gol pozisyonuydu yani yoksa yine atardık Sağlık olsun bu maç, zaten lider Padroense de berabere kaldı Fark hala üç HEHEHEYT

---EKİM AYI DEĞERLENDİRMESİ---

Hep kayıp, hep kayıp! Bu nedir kardeşim ne yapacağız biz bu kulübün finansını Baktım baktım, dedim bu kadar para gidiyor, bizim gelirimiz neeee giderimiz neee. Bir bakalım kulüp neden böyle zarar ediyor.

Burası bizim gelirimiz. Bakıyorsunuz kasa hasılatı var 36K, güzel. Fund Raising dediği para toplama olayı, 29K'lık bir para var o da güzel. Hiç sponsorumuz yok, o kötü Grant dediği "Bağış" ise sadece bir kişi heralde hayrına para mı bırakmış anlamadım, 110 Pound nedir?! Koskoca Boavista kulübünün belli bir taraftar kitlesi yok mu 10-20 toplasalar, aylık bize bir 20K falan çıksa! O da yok!

Biz iki aydır zarar ediyoruz, Ağustos ayında neden etmedik? Çünkü kombine satışlarından elimize geçen bir para vardı, o paranın hepsi gitti tabi uçtu gitti Investments, yani yatırımdan aylık 5K geçmiş elimize. Acaba diyorum başkan, gidip şöyle yüksek bir yatırım yapsa, 5-6 ayda elimize büyük miktar para geçse, iyi mi olur Emin olamıyorum hmm.

Bir de bir kanalla anlaşıp artık maçlarımızı yayınlatmak istiyorum! Oradan iyi para akıyor diye hatırlıyorum ya gelsin yayınlasınlar, ben akrabaydı arkadaştı ayarlarım milyonları izletirim şerefsizim ehuehuehueh

Giderlere de göz atalım bari.

TOPLAM DEĞER : 227,676 POUND

Fm hayatım yalanmış Maaş bütçesini hem personel hem oyuncular sanıyordum, ama personele de maaş veriyormuşuz hem de aylık 20K! Yuh! Zaten 9 çalışan var benle beraber maaş alan, biri de amatör kontrat, maaş almıyor. Dedim bu ne! 3 Scout var, ne gerek var o kadarına, birini göndereyim dedim. Eğer gitmek için fazla para istemezse göndermeyi düşünüyorum. Onun dışında en çok parayı borç ödemelerine ve faizlere ödüyoruz. Bu konuda yapacak bir şey yok ne yazık ki, çünkü bunlar ödenmek zorunda bir şekilde. Maç günü Harcamaları var bi de yaklaşık 14K olarak görünen. Zaten maç günü gelirimiz 9K, ne anladım bu işten ben, maç oynamayalım yani daha iyi, yazı turayla alalım üç puanı eheheheuehue. Zemin bakımına veriyoruz 14K. E ebesinin.. Koçlara verin bu görevi, buradan yırtalım aslında ama zeka yok ki

He ben ne yaptım gider konusunda, gidip başkanla neler konusunda kısıt yapabiliyorum diye konuşayım dedim.

İlk başta bir reddedilme oldu, ancak junior coaching'den kıstık biraz parayı. 5K gidiyordu oraya. Zaten adam gibi genç de yetişmiyor, yetişecek en iyi adam 2.lig bazında oynar, bizim de gelecekte ona ihtiyacımız olmayacak. Tabi çıkabilirsek, ama tüm planlarımızı çıkmaya yapmak durumundayım zaten.

1 Gün sonra da, bize maddi açıdan bir gelir sağlayacak pilot kulüp bulmalarını rica ettim, hemen kabul ettiler. Bunu daha önce akıl edemediğime üzüldüm. Her neyse, bunu da sezon bitmeden hallederlerse, gelecek seneyi kiralıklarla geçirebileceğimi düşünüyorum en azından, kulüp kiralık oyuncu verir bize umarım. O şekilde de maaştan bayağı yırtarız herhalde. Bayağı kulübün ekonomik yöneticisi oldum ben ehueheu

SECOND DIVISION - CENTRAL 10.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Nuninho ( dk.45) -> Lula
    Leandro ( dk.78) -> Nelson Cunha
    Sergio Machado ( dk.78 ) -> Helio
    Dede ( dk.85) ( SAKATLIK ) -> OYUN DIŞI

Asistler:
    1-Dede

Adamlar oynadı, biz puan aldık. İlk yarı pozisyon bulduk ama yine de onlar daha iyi oynadılar kabul etmeliyim. İkinci yarı da baskı kurayım üzerlerine dedim, bu şekilde belki pozisyonlarını eksiltir, top kapar ve gol atarız dedim. 1-0 gerideydik çünkü. Neyse ikinci yarı başladı, bunlar santradan stopere döndüler, Leandro depar attı stopere kadar, stoper baskıyı görünce kaleciye döndü, Leandro baskıyı kaleciye de devam ettirince topu kaptı attı !! Ama pozisyon bulamadık yine, onlar oynadı oynadı, 75.dakika ikinci yarıdaki tek pozisyonumuzu bulduk ve onu da attık. Ama son dakikalarda çok balık bir gol attılar, 1 puan aldık. Padroense kazandı bu sefer, 10.haftada liderle 5 puan fark var. Olsun, o da erir. Sadece umutlarımızı koruyalım. ^^

BİR FORVET SAKATLIĞI DAHA

Yanında Quieros oldu, o sakatlandı Fary oldu, o sakatlandı Leandro oldu, bazen de Nelson Cunha oldu ama o hep poacher'daydı. Şimdi o da maçta sakatlandı! 3-4 hafta da o yok, 3 as forvetimiz kayıplarda. Takımda Leandro ( asistan takım için yetersiz görüyor ama ben çok umutluyum onun profilinden ) ve Nelson Cunha ( çok genç, genç bir profile sahip bu yüzden, yani eksikleri bol ) dışında forvet kalmadı, bugüne kadar hep AMC ve AMR mevkinde oynattığımız Paulo Campos'u artık forvete soyundurabiliriz. Bakalım neler yapacağız bu 3 sakatlık devam ederken.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Bro bana takım tavsiyesi ver yahu Bende geleyim yanına

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Gel ortak kariyer yapalım buna katıl Sen de Avrupa'da yeri olmayan ama kendi ülkesinde iyi olan bir ülke seç Finlandiya gibi, onu yücelt

Edit: ülke dediğim, o ülkenin liginden takım

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Gel ortak kariyer yapalım buna katıl Sen de Avrupa'da yeri olmayan ama kendi ülkesinde iyi olan bir ülke seç Finlandiya gibi, onu yücelt

Edit: ülke dediğim, o ülkenin liginden takım
    bilmiyorum alm 2.ligi düşünüyorum açacam gibi birazdan

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Mucuk bro, aç bakalım göreyim seni hadi yavrum

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Baltalamaya geldim de,maşAllah zaten takım batmış. hehe
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Göreceksin oğlum bu kariyer 20.sayfalarına falan ulaştığında finansımız +400Milyon olacak

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Göreceksin oğlum bu kariyer 20.sayfalarına falan ulaştığında finansımız +400Milyon olacak
    Eski parayla olur.400 lira.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Vay vay cemaat yavaş yavaş toplanıyor

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Eski parayla olur.400 lira.
    gün gelecek bana 400 lira ver diye dileneceksiniz

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Vay vay cemaat yavaş yavaş toplanıyor
    Biz her türlü baltaya karşı hazırlıklıyız rahat olun

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Aa bir kariyeri baltalamış değilim bugüne kadar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Deneyebilirsin, ama başaramazsın

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

REVİRDEN İYİ HABERLER

Queiros sakatlıktan döndü! Kurt forvet sakatlıktan dönmüş olmasına rağmen maç ile eş zamanlı günde antremana başladığı için ligin 11.maçında yer almayacak.

SECOND DIVISION - CENTRAL 11.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Nelson Cunha ( dk.75) -> Leandro
    Ricardo Malafaia ( dk.75)-> Lula
    Leo Bonfim ( dk.75 ) -> Filipe

Asistler:
    1- Leo Bonfim, Sergio Machado, Nelson Cunha

Şunu söyleyeyim, sadece 3 pozisyon yakaladılar ama herbiri çok netti, sadece bir tanesini atabildiler, şanslıydık. o 3'ünü atsalardı 3-3 biterdi bu maç. Ha genel oyuna baktığımızda biz daha iyi oynayan taraftık, çok üstündük. Forvete soyunan Campos ilk golde normal forvetlerin yaptığı gibi ceza alanında gördüğü gibi vurmadı, top sürmeyi devam ettirip akıllı bir hareket yaptı ve kaleye iyice yaklaştı, defans oyuncusuyla kalecinin arasından sıyrılıp boş kaleye golünü attı. Çok beğendim ve FM'de ceza alanına girdikten sonra bu tarz şeylerin yapılması ÇOK NADİR ki hatırlamıyorum yani. Genelde bu tarz pozisyonlarda oyuncular vururlar, mantıklı da yaparlar ama ilerleyebilirler de ve Campos benim bu FM oyununda ilk defa bunu görmemi sağladı. İkinci golünde ise aslında Leo Bonfim kornerden vurdu, çizgiden dokundu Campos golünü yedi Bonfim'in Bonfim'e asist sayıldı. Ancak ne olursa olsun etkili bir oyun oynadı Campos ve 3 puanı almamızı sağladı.

Malafaia da frikikten çok kötü vurdu ama atılıyor bu ligde öyle goller

AH BAŞKAN BİR İŞ BECEREMEDİN

Bizi maddi açıdan besleyecek bir pilot kulüp istemiştim. Ancak başkan daha 1 hafta anca oldu, geldi kulüp bulamıyorum diyor. Bu piyasada biraz daha kalsaydın da bir kulüp bulaydın başkan bee ne yaptın? Finansımıza iyi gelirdi bu, para gelirdi senelik ah ah Bu beni derinden vurdu ama yapacak bir şey yok.

__________________________________________________ ___________________

FARY DÖNDÜ! Amatör kontratla bedava oynattığımız Fary ( ) sakatlıktan kurtuldu ve artık tekrar sahalarda! Gollerine ve asistlerine devam edersin umarım Fary, ihtiyaç duyacağız!

SECOND DIVISION - CENTRAL 12.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Paulo Campos ( dk.45) -> Nelson Cunha
    Zamorano ( dk.67) ( SAKATLIK ) -> Helio
    Cadinha ( dk.80 ) -> Lula

Asist:
    1- Sergio Machado

Lig ikincisi ve lig üçüncüsünün(biz) karşılaşması oldu. Yani eski lig ikincisi ( yeni lig üçüncüsü ) ile eski lig üçüncüsü ( yeni lig ikincisi ) ( ki biz oluyoruz bu ) diyebiliriz. Kafanızı biraz karıştırayım. Ehuehue. Yine üstünlük kurduk ki bu her maçta bizden beklenen bir şey, 1-0 yendik diye bizi dövecekler neredeyse. Guerra'nın müthiş golü, ceza sahasının dış çarprazından süper bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Neler kaçırdık ama bu golle maçtan 3 puan çıkarmayı başardık. Bu arada Sergio Machado takımda her maç bir şeyler üretiyor. Asist yapmasa bile defansif anlamda çok iyi oynuyor, bu takımda seneye de olabilecek isimlerden çünkü 29 yaşında ve çok kaliteli bir profile sahip. 15.maçlarla birlikte profilini görebileceksiniz.

Bu arada gazımızdan medyada etkilenmiş

İşte takım böyle yönetilir Sadece 15 maçta 30 gol attırmışım takima, heyt be ne adamım gerçi Padroense ligde sadece 34 gol mü ne attıydı, 15 maça tamamlamadan ama olsun onlar şikeci hep şikeci, biz burada borcumuz varken kalplerle oynuyoruz, para olsa hakeme de verecez de neredeeee..

- FORVET KADROSU TAMAMLANDI -

22 yaşındaki genç Brezilyalı Sağ kanat ve forvet oyuncumuz Dede de revirden kurtulan isimlerden oldu. Artık takımımız tamam, şampiyonluğa adımlara devam!

KASIM AYI DEĞERLENDİRMESİ

Hep kayıp hep kayıp! Her şey aynı, ama kayıp azıcık azıcık artıyor her ay. Gökten para yağsa da kurtulsak şu kayıptan Ne borçmuş arkadaş, borç ödeyelim derken daha fena borçlanıyoruz

SECOND DIVISION - CENTRAL 13.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Mario Loja ( Dk.74) -> Filipe
    Renato Queiros ( dk.74) -> Dede

Asist:
    1- Guerra

Sonunda ideal 11'imizle çıkabildik. ( Fary ile Dede değişmeli olarak ideal 11'de yer alıyorlar.) İdeal forvet hattımız oyundaydı, gerçi bu maç etkili olamadılar ama olsun, sakatlıktan sonraki alışma süreci diyelim, Queiros'un 2., Fary'nin ilk maçı sakatlıktan sonra. Yalnız bütün maçı götürdük çok iyi oynadık. Rakibi ezdik ve sahasına gömdük ama bir türlü gol gelmedi ve gelmedi. Gelmedi deee gelmedi. En sonunda Cadinha, ceza sahasının yayında, kalabalık ceza alanının arasından güzel bir şutla bizi rahatlattı dk.86da. Berabere kalacağız diye çok korktum ama önemli bir galibiyeti kopardık zayıf rakibimizden. Zirve takibimiz sürüyor, o birinciliği en az 5 maça alacağız!

Dostum ilk önce başarılar ki bence başarılısın şu ana kadar çünkü takımların kalitesi birbirine çok yakın ligde biraz zaman geçtiğinde 5-6 takım 3-4 puan aralıkla sıralanacak ikincilik için fakat sen o arada 5-6 maçlık bir seri yakalarsan ki kadron buna müsait çok rahat bir şekilde lider bitirirsin ligi diğer takımlar 2 galibiyet alıyor üstüne 3 beraberlik alıyor bu da farkı açmayı kolaylaştırıyor.

Play-off'un işleyişinden bahsedecek olursam seninde bahsettiğin gibi 3 grubun lider takımları 3'lü bir grup oluşturuyor ve lig usulü birbirleriyle ikişer maç yapıyorlar bu maçlar sonunda ilk 2 sırayı alan takımlar bir üst lige çıkmaya hak kazanıyor.

Son olarak nacizane bir tavsiyem olacak aklının bir köşesinde bulunsun belki ihtiyacın olur diye.Orta sahada Malafaia yerine Joel'in üstünde daha çok durman daha yararlı olabilir.Central Mid.-Auto göreviyle orta sahanın beyni olmuştu bende ve 20 ye yakın asist ile tamamlamıştı ligi.Birde transfer yapmıyorsun sanırım finans yüzünden ama bir şekilde bütçede yer açıp Tiago Tremonti'yi almanı tavsiye ederim gelecek sene bile yararlanabileceğin bir oyuncu ve bu ligde kırılmadık rekor bırakmıyor.Yanlış olmasın pek emin değilim ama 2-3 ay sakatlanmıştı bende ligin büyük bir kısmında oynayamadı fakat 20nin üstünde golle gol kralı olmuştu yinede.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Dostum ilk önce başarılar ki bence başarılısın şu ana kadar çünkü takımların kalitesi birbirine çok yakın ligde biraz zaman geçtiğinde 5-6 takım 3-4 puan aralıkla sıralanacak ikincilik için fakat sen o arada 5-6 maçlık bir seri yakalarsan ki kadron buna müsait çok rahat bir şekilde lider bitirirsin ligi diğer takımlar 2 galibiyet alıyor üstüne 3 beraberlik alıyor bu da farkı açmayı kolaylaştırıyor.

Play-off'un işleyişinden bahsedecek olursam seninde bahsettiğin gibi 3 grubun lider takımları 3'lü bir grup oluşturuyor ve lig usulü birbirleriyle ikişer maç yapıyorlar bu maçlar sonunda ilk 2 sırayı alan takımlar bir üst lige çıkmaya hak kazanıyor.

Son olarak nacizane bir tavsiyem olacak aklının bir köşesinde bulunsun belki ihtiyacın olur diye.Orta sahada Malafaia yerine Joel'in üstünde daha çok durman daha yararlı olabilir.Central Mid.-Auto göreviyle orta sahanın beyni olmuştu bende ve 20 ye yakın asist ile tamamlamıştı ligi.Birde transfer yapmıyorsun sanırım finans yüzünden ama bir şekilde bütçede yer açıp Tiago Tremonti'yi almanı tavsiye ederim gelecek sene bile yararlanabileceğin bir oyuncu ve bu ligde kırılmadık rekor bırakmıyor.Yanlış olmasın pek emin değilim ama 2-3 ay sakatlanmıştı bende ligin büyük bir kısmında oynayamadı fakat 20nin üstünde golle gol kralı olmuştu yinede.
    Lig ligderi dediğim Padroense az sonra koyacağım maçlarda puan kaybedip bana yer açtı zaten, dediğin gibi oluyor. Tiago Tremonti için ise, database'im Large olmasına rağmen ben de çıkmadı. Ki hani çıksa da almayacaktım zaten finans durumu için, yalan söylemeyim Joel'i Malafaia yerine değil de Guerra yerine oynatabilirim, ilk başlarda gerçi onu oynatıyordum. 5 maçta 1 asist yaptı, çok da etkili olmamıştı açıkçası ama tavsiyeni senin için alayım 16. ve 17.maçlarda, tutarsa oynarım. Hem zaten Malafaia'dan bayağı memnunum ben şu anki durumda

Gidişat iyi ama play-off olayı sakatmış. Direk çıksa ilk 3 takım çok daha mantıklı olurdu aslında.

Bu arada Malafaia'ya söyle akıllı olsun

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

SECOND DIVISION - CENTRAL 14.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Dede ( dk.45) -> Fary
    Cadinha ( dk.83) -> Lula
    Sergio Machado ( dk.83) -> Helio

Asist:
    1-Fary

Bütün maç oynadık, oynadık, yine atamayacağız herhalde dedim ancak Fary, kısıtlı pas yeteneği ile akıl almaz bir pas attı Queiros'a.. Ortasahaya yakın bir bölgeden, 4-5 kişilik defansın arasından çok güzel bir pas attı Queiros'a ve Queiros bu net pozisyonu gole çevirdi. Ancak son dakikalarda tek isabetli vuruşları olan stoperlerinin kornerden attığı gol ile puanı verdik. Bu arada geçen maç ile bu haftaki maçta Padroense üst üste 2 yenilgi aldı, biz ise 4 puan alınca bu virajdan, farkı 1'e indirdik. Bir de hakkımız olanı almış olsaydık lider olacaktık. Ah

SECOND DIVISION - CENTRAL 15.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Cadinha ( dk.45 ) -> Lula
    Renato Queiros ( dk.81 ) -> Dede
    Fary ( dk.84 ) -> Helio

Asistler:
    1-Sergio Machado, Fary, Guerra, Renato Queiros

İlk yarı iyi oynamış olmamıza rağmen penaltıdan sürpriz bir gol yedik. İlk yarı yıkıldım açıkçası. Daha sonra ikinci yarı olabildiğince atağa yıktım takımı. İlk golümüz Fary'nin güzel ortasında Malafaia'nın vuruşundan geldi, daha sonra Leo Bonfim'i kornerde kullandık. Ancak Zamorano zaten normalde çok sarı kart gören bir oyuncu, bu sefer risk alıp oyunda tutunca ikinci sarıdan dk.83'de on kişi kaldık mı? Direk yattım, Fary'yi oyundan alıp Helio'yu oyuna koydum, Machado'yu sağ beke çekip Helio sol beke. Contain yaptım direk son dakikaları geçirmek için. Ancak yatabileceğim kadar yatmış olsam da, defanstan uzaklaştırılan topu ortasahada alan Dede, hücuma kimsenin katkı vermemesinden dolayı önce ortasahayı, sonra defansı çalıma dizdi, önünü açınca çok düzgün bir vuruş yaptı ve çok güzel bir gol attı. Son sözüde Malafaia ceza sahasının dışından yerden vuruşuyla söyledi ve Lig ikincisi olması tahmin edilen ancak kötü performanstan dolayı lig arasında menajer değişikliği bile yapmış olan Espinho'yu 4-1 ile geçerek ilk yarıyı güzel bir şekilde kapattık.

DEVRE ARASI PUAN TABLOSU VE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

Dediğim gibi, 13. ve 14.haftada Padroense'nin 0 çekmesi çok işimize yaradı. İkinci yarı için şunu söyleyebilirim. 15 maçta en az 12 galibiyet bekliyorum, geri kalan 3 maç içinde hani atamayız, çok kaçırırız maçları olur da berabere biter dediğim maçlar ihtimaline alıyorum. Oyunumuz çünkü iyi, bu oyunla çok iyi yerlere gelebiliriz. 15'te 15 bile yapabiliriz! Bu sefer ilk 2 haftaki hatalarımız olmayacak, ilk 2 hafta kazanıp Padroense'yi de mağlup etmiş olacağız ve bir daha kalkmamak üzere liderliğe oturacağız.

Sergio Machado son maçların yıldızı vallahi. Neredeyse her maç asist yaptı son 5-6 maçta ve kendini de en iyiler arasına aldı zaten. Ki asist yapmasa bile ortalamanın çok üstünde bir oyun oynuyor Machado. Yıldızımız Machado'dur, profili paylaşılmayı hak etmiştir

__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________________________________

Şu sıralar köyden küçük kuzenlerim ile yengemler geldi, onlara bakıcılık yapmakta olduğum için kariyerle pek ilgilenemiyorum, Cumartesi çünkü başka bir kuzenim evleniyor. Şu sıralar pek paylaşım yapamazsam eğer üzülmeyin, Pazartesi ile devam edeceğim Ancak yine haftaya 7 temmuz'da Urla'da bir düğün daha yapacak kuzenim, çift düğün olacak. Ona da gideceğim için o sıralarda tekrar bir devamsızlık olacak 3-4 gün, sonra tekrar devam edeceğim ve bu sefer kesintisiz olacak

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

SECOND DIVISION - CENTRAL 16.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Fary ( dk.45 ) -> Lula
    Ricardo Malafaia ( dk.83 ) -> Dede
    Julio Cesar ( dk.83 ) -> Nelson Cunha

Bela oldu bu Tondela bana. İlk yarıda da hiçbir şey yapamamıştım, ikinci yarıda da yapamadım. Beni her türlü ezdiler, kırmızı kart gördüklerinde de oyunu soğutmayı başardılar, sadece 1-2 kontra göründü o da Tondela tarafındandı. Yenildik, hak ettik. Diyecek bir şey yok.

KALECİDE SAKATLIK !

Kalecimiz Marco Sousa'nın sakatlığında yedek kalecimiz Hugo Magalhaes veya 40 yaşındaki To Ferraira görev alacak.

MADDİ DESTEK YOLDA

Başkan nereden buluyor parayı bilmiyorum ama ( ) kulübün giderleri için iyi bir para daha geldi kasaya. Aslında keşke daha sugar daddy modda bir başkanımız olsa da, borcu direk silse süpürse ne güzel olacak

SECOND DIVISION - CENTRAL 17.MAÇ

Oyuncu Değişikliği:
    Cadinha ( dk.45 ) -> Lula
    Renato Queiros ( dk.80 ) -> Nelson Cunha

Asistler:
    1- Guerra, Ricardo Malafaia

Lig lideri ile berabere kaldık İkinci devredeki maçımızda ilk devrede yaptığımız hataları yapmadık ve bu sefer doğru taktiksel hamleleri yaptık, üstün de oynadık. Hatta gayet düzgün organizasyonlarla 2-0 öne de geçtik, önce Malafaia'nın ortasında Cadinha golü attı, daha sonra Guerra'nın ara pasında Fary çok şık bir vuruşla 2-0'a getirdi. Ancak 10 dakikalık bir sendroma girdik ve maç boyunca verdiğimiz toplam 3-4 pozisyonun ikisi ard arda geldi, biri kornerden kafa vuruşu biri de bizim hatamız ile gelen 2 gol. Daha sonra pozisyon bulmamıza rağmen lig lideri buradan puanı almayı başardı. Şu anki durumla liderle aramdaki fark 4, ikinci ile 3 puan. Biz ise üçüncülüğe geriledik geçen haftaki maç ile. Bundan sonra çok az hata şansımız var artık.

Ayrıca Renato Queiros çok delirtti beni bu maç. Rating olarak da 4.8 ile oynadı zaten. Kesilebilir.

-FARY ARTIK AMATÖR DEĞİL-

Hani hak ettiğinden yapmadım bunu Sadece kontrat önerdi başka bir takım, haftalık 100 pound'a anlaştık Fary ile sezon sonuna kadar. Başka takımlar devreye girmese o parayı verecek göz var mı bende he? Beni böyle batırmaya çalışıyorlar 6 aylık ömrü var kontratın. Başarılı oyuncumuzu kimselere vermeyiz bu sezon için

SECOND DIVISION - CENTRAL 18.MAÇ

Oyuncu Değişikliği:
    YOK

Asistler:
    2- Fary
    1- Cadinha

Valla ne diyeyim. Campos daha önce başarılı bir performans gösteriyordu, AMC oynamasına rağmen ve az maçta oynamasına rağmen, ( gerçi bir iki maç forvet de oynamıştı ) takımda çok gol attı, forvette kötü oynayan Queiros yerine şans verdim, doğru yerde durarak geleni attı. İkinci gol biraz yetenekti gerçi. Sonuç olarak ikisi de iyi bir şey ve bu goller ona formayı hak ettirdi. Oyununa devam ederse Campos forvetimizde yer alacak Fary ile.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Gidişat iyi ama play-off olayı sakatmış. Direk çıksa ilk 3 takım çok daha mantıklı olurdu aslında.

Bu arada Malafaia'ya söyle akıllı olsun
    Malafaia attığı gollerle cevap veriyor takımın kaptanı

Her seferinde kapak diye tişörtümü kaldırmaktan bıktım diyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

başarılar usta yıl olmuş 2012 hala babasının hayrına oynayanlar var kulüpte yat kalk zenciye dua et:P
    hoş oda boyunun ölçüsünü almış

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    başarılar usta yıl olmuş 2012 hala babasının hayrına oynayanlar var kulüpte yat kalk zenciye dua et:P
    hoş oda boyunun ölçüsünü almış
    Haha o da gününü görecek Takımda ömrü kısa Sezon sonunda gönderirim onu da, herşeyden önce para bizde

Şu 2-3 gün devamlılık sözü vermiyorum gençler bu arada.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

SECOND DIVISION - CENTRAL 19.MAÇ

Değişiklikler:
    Sergio Machado (dk.69) -> Helio
    Paulo Campos ( dk.69 )(SAKATLIK ) -> Dede
    Cadinha ( dk.90 ) -> Lula

Asistler:
    1-Cadinha, Leo Bonfim

Net oyun, net skor. Paulo Campos golünü yine attı. Takımda en az oynayanlardan ama en golcümüz. AMA TABİ ÇİRKEFLİK DEĞİL Mİ GOL ATANI SAKATLAYALIM HADİ!! Neyseki sonraki maça yetişiyor Campos, önemli bir şeyi yok. Olaydı da göreydim sizi. Yakardım olum bizim ailede sadece baba tarafından 150 kuzen felan var

SECOND DIVISION - CENTRAL 20.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Paulo Campos ( dk.70 ) -> Renatu Queiros
    Zamorano ( dk.84 ) -> Helio

Asist:
    1- Paulo Campos

Ortada geçti maç, berabere de bitebilirdi, yenilebilirdik de. Fary'nin attığı gol de çok net değildi zaten ancak Fary çok düzgün bir vuruş yaptı çaprazdan. Bayıldım o vuruşuna. Bize de 3 puanı getiren golü atmış oldu. Adam 36 yaşında ama zenci gücü ile oynuyor yeminlen. Yıldız oldu amatör kontratlı herif, başka takımlar yazmaya başladı adama Keşke para verseler de satsam

SECOND DIVISION - CENTRAL 21.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Paulo Campos ( dk.55 ) -> Renato Queiros

Olmayınca olmuyor maçı oldu resmen. Üzerlerine çok gittik, bastık bastık ancak bir türlü atamadık. Bu maçı kazanmalıydık, hak ediyorduk. Hele ki Padroense ve Oliveira Bairro da puan kaybettiği için liderlik şansımız vardı. Üzüldüm Paulo Campos istatistik olarak katkı sağlayamadı bu maç Canı sağolsun abisi kurban olsun

CADINHA DA REVİRDE!

Cadinha da 4 hafta yok. AMC'deki tek adamımızdı. ( Asıl mevkisi AMR olan ve AMC için özellikleri yetersiz olan Campos'u saymazsak ) Ama yine de bir şekilde Lula ve Campos arasında döndürerek taktiğe devam etmeyi düşünüyorum. Ya da bazı maçlar 4-3-3'e döneceğim. Rakibe bağlı olarak değiştiririm.

SECOND DIVISION - CENTRAL 22.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Sergio Machado ( dk.45 ) -> Helio
    Dede ( dk.66 ) -> Paulo Campos
    Nuninho ( dk.66 ) -> Lula

Asistler:
    1- Julio Cesar, Helio

Önümüzde 1'er puanla Padroense Ve Oliveira Bairro var iken, bu hafta onların birbirleriyle maçlarını iyi değerlendirip 3 puan aldık. Padroense yenildi, geriye düştü. Lider O. Bairro ile aramda 1 puandan başka bir şey kalmadı. İlk yarı deplasmanda yendiğimiz O.Bairro ile 27.hafta evimizde karşılaşacağız, öyle de bir avantajımız da bulunuyor. Yavaş yavaş hak ettiğimiz yere yaklaşıyoruz. Daha 1 hafta bile liderliğe oturmadık bu da ilginç bir bilgi.

Ayrıca bu maç Julio Cesar, 21. lig maçına ilk 11'de olarak çıkarken ( ki çoğunda da 90 dakikayı tamamladı, ben onun oyundan çıktığı yalnız 2 maç hatırlıyorum. ) ilk defa istatistiğe ( asist veya gol olarak ) geçti. Ligdeki ilk asistini yaptı, onun için özel bir an

LİG PUAN DURUMU VE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

Şu an için üçüncü Padroense dışında arkadaki hiçbir takımı tehdit olarak görmüyorum. Hatta Padroense'yi bile görmemeyi planlıyorum 1-2 hafta içerisinde, puan kayıpları illa yapacaktır ve benim hedefim O. Bairro maçına kadar hiç puan kaybetmemek, o maçtan önce lider olursak zaten tadından yenmez.

Son maçların yıldızı Paulo Campos, takımın yükselen yıldızı olarak profili paylaşılan isim olmayı hak ediyor:

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Bro bir 5 yıla avrupaya adım atarız

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Bro bir 5 yıla avrupaya adım atarız
    Öyle diyince içim bir kıpır kıpır etti heyecanlandım hemen sezonu bitireceğim

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri