REVİRDEN İYİ HABERLER

Queiros sakatlıktan döndü! Kurt forvet sakatlıktan dönmüş olmasına rağmen maç ile eş zamanlı günde antremana başladığı için ligin 11.maçında yer almayacak.
SECOND DIVISION - CENTRAL 11.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Nelson Cunha ( dk.75) -> Leandro
Ricardo Malafaia ( dk.75)-> Lula
Leo Bonfim ( dk.75 ) -> Filipe
Asistler:
1- Leo Bonfim, Sergio Machado, Nelson Cunha
Şunu söyleyeyim, sadece 3 pozisyon yakaladılar ama herbiri çok netti, sadece bir tanesini atabildiler, şanslıydık. o 3'ünü atsalardı 3-3 biterdi bu maç. Ha genel oyuna baktığımızda biz daha iyi oynayan taraftık, çok üstündük. Forvete soyunan Campos ilk golde normal forvetlerin yaptığı gibi ceza alanında gördüğü gibi vurmadı, top sürmeyi devam ettirip akıllı bir hareket yaptı ve kaleye iyice yaklaştı, defans oyuncusuyla kalecinin arasından sıyrılıp boş kaleye golünü attı. Çok beğendim ve FM'de ceza alanına girdikten sonra bu tarz şeylerin yapılması ÇOK NADİR ki hatırlamıyorum yani. Genelde bu tarz pozisyonlarda oyuncular vururlar, mantıklı da yaparlar ama ilerleyebilirler de ve Campos benim bu FM oyununda ilk defa bunu görmemi sağladı. İkinci golünde ise aslında Leo Bonfim kornerden vurdu, çizgiden dokundu Campos golünü yedi Bonfim'in
Bonfim'e asist sayıldı. Ancak ne olursa olsun etkili bir oyun oynadı Campos ve 3 puanı almamızı sağladı.
Malafaia da frikikten çok kötü vurdu ama atılıyor bu ligde öyle goller
AH BAŞKAN BİR İŞ BECEREMEDİN

Bizi maddi açıdan besleyecek bir pilot kulüp istemiştim. Ancak başkan daha 1 hafta anca oldu, geldi kulüp bulamıyorum diyor. Bu piyasada biraz daha kalsaydın da bir kulüp bulaydın başkan bee ne yaptın? Finansımıza iyi gelirdi bu, para gelirdi senelik ah ah
Bu beni derinden vurdu ama yapacak bir şey yok.
__________________________________________________ ___________________

FARY DÖNDÜ! Amatör kontratla bedava oynattığımız Fary (
) sakatlıktan kurtuldu ve artık tekrar sahalarda! Gollerine ve asistlerine devam edersin umarım Fary, ihtiyaç duyacağız!
SECOND DIVISION - CENTRAL 12.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Paulo Campos ( dk.45) -> Nelson Cunha
Zamorano ( dk.67) ( SAKATLIK ) -> Helio
Cadinha ( dk.80 ) -> Lula
Asist:
1- Sergio Machado
Lig ikincisi ve lig üçüncüsünün(biz) karşılaşması oldu. Yani eski lig ikincisi ( yeni lig üçüncüsü ) ile eski lig üçüncüsü ( yeni lig ikincisi ) ( ki biz oluyoruz bu ) diyebiliriz. Kafanızı biraz karıştırayım. Ehuehue. Yine üstünlük kurduk ki bu her maçta bizden beklenen bir şey, 1-0 yendik diye bizi dövecekler neredeyse. Guerra'nın müthiş golü, ceza sahasının dış çarprazından süper bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Neler kaçırdık ama bu golle maçtan 3 puan çıkarmayı başardık. Bu arada Sergio Machado takımda her maç bir şeyler üretiyor. Asist yapmasa bile defansif anlamda çok iyi oynuyor, bu takımda seneye de olabilecek isimlerden çünkü 29 yaşında ve çok kaliteli bir profile sahip. 15.maçlarla birlikte profilini görebileceksiniz.
Bu arada gazımızdan medyada etkilenmiş 

İşte takım böyle yönetilir
Sadece 15 maçta 30 gol attırmışım takima, heyt be ne adamım
gerçi Padroense ligde sadece 34 gol mü ne attıydı, 15 maça tamamlamadan ama olsun onlar şikeci hep şikeci, biz burada borcumuz varken kalplerle oynuyoruz, para olsa hakeme de verecez de neredeeee..
- FORVET KADROSU TAMAMLANDI -

22 yaşındaki genç Brezilyalı Sağ kanat ve forvet oyuncumuz Dede de revirden kurtulan isimlerden oldu. Artık takımımız tamam, şampiyonluğa adımlara devam!
KASIM AYI DEĞERLENDİRMESİ

Hep kayıp hep kayıp! Her şey aynı, ama kayıp azıcık azıcık artıyor her ay. Gökten para yağsa da kurtulsak şu kayıptan
Ne borçmuş arkadaş, borç ödeyelim derken daha fena borçlanıyoruz 
SECOND DIVISION - CENTRAL 13.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Mario Loja ( Dk.74) -> Filipe
Renato Queiros ( dk.74) -> Dede
Asist:
1- Guerra
Sonunda ideal 11'imizle çıkabildik. ( Fary ile Dede değişmeli olarak ideal 11'de yer alıyorlar.) İdeal forvet hattımız oyundaydı, gerçi bu maç etkili olamadılar ama olsun, sakatlıktan sonraki alışma süreci diyelim, Queiros'un 2., Fary'nin ilk maçı sakatlıktan sonra. Yalnız bütün maçı götürdük çok iyi oynadık. Rakibi ezdik ve sahasına gömdük ama bir türlü gol gelmedi ve gelmedi. Gelmedi deee gelmedi. En sonunda Cadinha, ceza sahasının yayında, kalabalık ceza alanının arasından güzel bir şutla bizi rahatlattı dk.86da. Berabere kalacağız diye çok korktum ama önemli bir galibiyeti kopardık zayıf rakibimizden. Zirve takibimiz sürüyor, o birinciliği en az 5 maça alacağız!