Quote Originally Posted by furkan58 View Post
Düşüncen çok yalnış. Kontra atak futbolun içinde ki en bilinen ve en güzele taktiklerden biridir. Özellikle küçük takımlar uygulayabildiğinde çok başarılı olurlar.

Bence galatasaraydaki sorun defansta. Resmen attıklarıyla yediklerini kapatmaya çalışıyor gibi. Gol yemediği (Akhisar maçı dışında) yakın zamanda bir maç aklıma gelmedi.
Kontra atak futbolda çaresiz kalmış takımların taktiğidir.Benim futbol anlayışıma göre futbolu futbol olmaktan çıkaran şeydir bu.Uygulamasınlar demiyorum ancak belirtmek istediğim şey son 4 maçta rakipler kontra atak futbolu uyguladı,maçlarda da bariz Galatasaray'ın oyun olarak üstünlüğü vardı.Buna göre kim kimin elinden kaçmış oluyor ? Farklı bir şeyden bahsediyorum ben.Galibiyet alsalardı hak etmediler demezdim ancak her maç sahaya çıkıp rakip ayırt etmeksizin her zaman ki oyunumuzu oynuyorsak -sadece pozisyon bulamıyoruz orası ayrı- ve top sürekli bizdeyse Galatasaray'ın kimseden kurtulduğu yoktur.Eğer bir takım geriye çekilip kontra ataklarla gol arıyorsa o takım rakibinin elinden kurtulmuştur.