Originally Posted by
Dennis Bergkamp
Benim derdim top sürmesi değil zaten tabi ki 9 değil ama bende sizin dediklerinize katılıyorum Sow öyle topla dribling yapabilen bu şekilde adam eksilten bir adam değil ama 9 acımasız olmuş yine de.Çünkü Baros'a gol kralı olduğu zaman top sürme değeri 14 verildiğini hatırlıyorum ki bence top sürme konusunda herhangi bir zaman aralığında değil şimdiki Sow'dan bu kadar iyi olmak daha kötü olduğunu düşünüyorum.Top sürme 11-12 olabilir en fazla zaten Sow'un ama soğukkanlılık özelliğinin 12 olması garip bildiğim kadarıyla gol atmaya yarayan özellikler bitiricilik,soğukkanlılık,kararlılık ve teknik.Burak Yılmaz'la Sow'u karşılaştırdığımızda bu özellikler arasında pek fark yok.Oyun açık değil ama yanlış hatırlamıyorsam sadece bitiricilik ve kararlılık özelliklerinde Sow'un +2 lik bir avantajı var diğer özellikleri aynı olması lazım.Sow bulduğu pozisyonları iyi bir yüzdeyle değerlendirirken Burak girdiği 5 pozisyondan birini zor bela atabilen bir oyuncuyken gol atmaları için gerekli olan özelliklerin bu kadar birbirine yakın olmasında bir yanlışlık olmalı.