1 ile 30 arası toplam 653 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Jose Murat View Post
    Fenerbahçe araştırmacısı şu Krasic profilini açıklayabilir mi bana? Her özelliği düşük zaten yetenek en rezaleti zaten 6 nasıl olur ya?
    http://i.imgur.com/I23MR.png
    Birde Emre Çolak'a bakalım
    http://c1210.hizliresim.com/12/m/f27y7.png

Allah aşkına önce bi Milos Krasic'i gidin izleyin birde Emre Çolak'ı aralarında dağlar kadar fark var

Meireles ile Selçuk İnan kıyaslamasına girmiyorum daha. Meireles şampiyonlar ligi şampiyonu takımın ilk11 oyuncusu olduğunu hatırlatmama gerek yok galiba. Selçuk İnan öyle bir şişirilmiş ki Chelsea PSG gibi takımlara 20 milyon civarında bir paraya gidiyor. Beta oynayan bir arkadaş Galatasaray'ın ilk sezonunda şampiyonlar ligi finalinde Real Madrid'e penaltılarla yenildiğini yazdı. Oyunun gerçekçiliği buradan belli zaten.

Hemen sipariş vermedim bilerek, bekledim şu databaseyi gördüm vazgeçtim almaktan, bu rezaletler oyundan soğutuyor insanı paramla da rezil olmak istemiyorum.
    Meireles'in CA'si 150, Selcuk'un 147. Yani Meireles oyunda Selcuk'tan biraz daha iyi bir oyuncu.

Selcuk'un bazi daha iyi yonleri var. Meireles'in bazi daha iyi yonleri var.

Milos Krasic'in CA'si 151, Emre Colak'in 122. Yani aralarindaki fark Messi ile Mata arasinda ne kadar fark varsa, Krasic ile Emre Colak arasinda da o kadar fark var.

Haa tabii Krasic'in ozelliklerinin bazilari olmasi gerektiginden fazla, bazilari olmasi gerektiginden dusuk olabilir. Bu farkli arastirmacilarin degerlendirmelerinden kaynaklanabilir. Ama bu demek degildir ki Emre, Krasic kadar iyi bir oyuncudur. Zira bunu gosteren yukarida bahsettigim CA degerleri.

Oyunun ilk sezonunda Bulgaristan takimi CSKA (Sofia) ile UEFA kupasini kazanildigini da gordum beta oynayanlar arasinda.

Oyunun kolayligi/zorlugu baska sey. Oyunda yapay zekanin takimlari dogru yonetmesi/yonetememesi baska sey. Veritabaninda oyuncularin degerlendirilmesi baska sey.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Meireles'in CA'si 150, Selcuk'un 147. Yani Meireles oyunda Selcuk'tan biraz daha iyi bir oyuncu.

Selcuk'un bazi daha iyi yonleri var. Meireles'in bazi daha iyi yonleri var.

Milos Krasic'in CA'si 151, Emre Colak'in 122. Yani aralarindaki fark Messi ile Mata arasinda ne kadar fark varsa, Krasic ile Emre Colak arasinda da o kadar fark var.

Haa tabii Krasic'in ozelliklerinin bazilari olmasi gerektiginden fazla, bazilari olmasi gerektiginden dusuk olabilir. Bu farkli arastirmacilarin degerlendirmelerinden kaynaklanabilir. Ama bu demek degildir ki Emre, Krasic kadar iyi bir oyuncudur. Zira bunu gosteren yukarida bahsettigim CA degerleri.

Oyunun ilk sezonunda Bulgaristan takimi CSKA (Sofia) ile UEFA kupasini kazanildigini da gordum beta oynayanlar arasinda.

Oyunun kolayligi/zorlugu baska sey. Oyunda yapay zekanin takimlari dogru yonetmesi/yonetememesi baska sey. Veritabaninda oyuncularin degerlendirilmesi baska sey.
    Sizce Meireles, Selçuk'tan biraz mı daha iyi oyuncu?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sizce Meireles, Selçuk'tan biraz mı daha iyi oyuncu?
    Birisi oyun kurma becerisiyle ve paslariyla biraz daha one cikiyor. Digeri daha atletik olmasiyla ve savunmadaki daha yuksek enerjisiyle.

Ikisi de degerli oyuncu. Ama hangisini tercih edecegin, ne tip bir oyuncuya ihtiyacin olduguna bagli bence. Bu nedenle kesinlikle birisini, digerine tercih ederim diyemiyorum. Bu da ikisinin arasindaki CA farkinin cok fazla olmamasi gerektigini soyluyor zaten bana.

Mesaj Yetkileri