Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
Yok onu anladım zaten, alındığımdan demiyorum. Bunu bir motivasyon unsuru olarak kullanıyorsunuz sanki camia olarak, ama bence pek gerçekçi değil. Yani sadece buna bakarsak o zaman, 20 milyon euroluk Antalya ile puanımız aynı olacak, Fatih Terim'in kovulması lazım, başarısız demek lazım.

Dediğin gibi bir sürü şampiyonluğu, kupası olan bir büyük takımın taraftarına ve yöneticisine bu tarz muhabbetler yakışmıyor bence. Tabii gerçekleri de göz ardı etmemek lazım, dediğim gibi ben kamuoyunda yaratıldığı kadar bir uçurum olduğunu sanmıyorum. Herkes aynı düşünmek zorunda değil tabii ki.
Katılmıyorum sana. Biz bunu kesinlikle kullanmıyoruz. Yani bu finansal çöküntüyü vs... Tam tersine takıma bağımız daha da arttı. Çünkü taraftar bugünlerde çıkar ortaya. Fenerbahçe geçen sene nasıl takımına kötü günlerinde destek olduysa biz de takımımıza bu kötü gününde destek oluyoruz.

Benim orada demek istediğim şey şu, futbol sadece para harcayarak, pahalı transferler ile oynanmıyor. Beşiktaş bunu, oynadığı mücadeleci futbol ile gösteriyor. Şahsen bugün oynadığı oyunu ne GS ne de FB oynuyor. FB'nin zaten eski halinden eser yok. -ki üstelik bana göre efsane bir kadrosu var şu an. Rüya takım bana kalırsa kadrosu. Bizim ise tek derdimiz devamlılığımız yok. Sürekli 3 atıyoruz ama 2 hafta sürüyor, sonra yenilgiler başlıyor. Bu sürekliliği devam ettirirsek bu ligin tozunu attırırız. Ne GS ne de FB bize karşı koyar bu oyunlarıyla.

Tek beklentim ara transfer döneminde nokta olabilecek 1-2 oyuncu transferi.