Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

10 76.92%
  • Berabere biter

0 0%
  • Mersin İY kazanır

3 23.08%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Beşiktaş - Mersin İY | STSL 10. Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Default Beşiktaş - Mersin İY | STSL 10. Hafta

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Bu Beşiktaş Bu Mersin'i YE-NE-MEZ! bana göre Kadro kalitesi olarak o kadar iyi bir takım degil BJK. Say desen ilk 5 e koymam kalite olarak ki GS ve FB nin çok çok gerisinde.. Fizik olarakta kötü.. Bence MErsin İDman yurdu bu maçtan puan alır..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Beşiktaş evinde geçen haftaki seriyi devam ettirecektir.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çıkışa geçeceğiz artık. Galibiyet alacağımızdan eminim. Bu hafta bende gideceğim maça inşallah
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fernandes olur..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İnönü'de kaybetmeyiz, bu maç kesinlikle bizim olacak.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben geçen haftaki maça aldanmayın derim.Tabii iyi oynuyor Beşiktaş ancak her maç değil.1 maç iyi 2 maç kötü, geçen hafta bir şov yaptı geçti.

Bu hafta yine eski Beşiktaş'ı izleriz gibi umarım tam tersi çıkar da zirveye doğru yol alırlar..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu sene kolay maç yok bize. Bu maç da kolay olmayacak. İnönü'de, taraftarın desteğiyle kazanıp Kasımpaşa galibiyetinin üstüne bir 3 puan daha ekleriz umarım. Sahada görmeyi arzuladığım 11'e gelince;

Mc Gregor
    Hilbert - Sivok - Ersan - Emre
    Necip - Hasan
    Oğuzhan - Fernandes - Erkan Kaş
    Almeida

ancak, Samet Aybaba'nın süreceği 11:

Mc Gregor
    Hilbert - Sivok - Ersan - Uğur
    Necip - Veli
    Holosko - Fernandes - Olcay
    Almeida

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Büyük ihtimal ikinci ilk 11 ile çıkar. O ilk 11'den sade Veli yerine Oğuzhan oynar. Ama Mersin gibi bir rakibe karşı Veli amelesini oynatırım.

Ayrıca Holosko'ya nasıl kesik atabiliyorsunuz Sağda Hilbert ile uyumlu. Sol zaten yeterince sorunlu bari kadro yaparken işleyen diğer kanadı bozmayın

İnşallah kazanırız, kazanmak zorundayız.
    Last edited by Mamadou : 02.Kasım.2012 at 03:50

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Büyük ihtimal ikinci ilk 11 ile çıkar. O ilk 11'den sade Veli yerine Oğuzhan oynar. Ama Mersin gibi bir rakibe karşı Veli amelesini oynatırım.

Ayrıca Holosko'ya nasıl kesik atabiliyorsunuz Sağda Hilbert ile uyumlu. Sol zaten yeterince sorunlu bari kadro yaparken işleyen diğer kanadı bozmayın

İnşallah kazanırız, kazanmak zorundayız.
    Sağda Hilbert - Olcay, hatta Hilbert - Necip ikilisini bile tercih ederim. Necip, sağ açığa yakın oynayınca daha etkili oluyor. Holosko'da benim göremeyip sizin gördüğünüz ne var, bir türlü çözemedim.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Nobre gol atacak ve Mersin kazanacak aha bura yazıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bu sene kolay maç yok bize. Bu maç da kolay olmayacak. İnönü'de, taraftarın desteğiyle kazanıp Kasımpaşa galibiyetinin üstüne bir 3 puan daha ekleriz umarım. Sahada görmeyi arzuladığım 11'e gelince;

Mc Gregor
    Hilbert - Sivok - Ersan - Emre
    Necip - Hasan
    Oğuzhan - Fernandes - Erkan Kaş
    Almeida

ancak, Samet Aybaba'nın süreceği 11:

Mc Gregor
    Necip - Veli
    Almeida
    İlk 11'imiz belli olmuş. Veli haricinde, tam da hocadan beklediğim gibi:

McGregor
    Necip - Oğuzhan
    Almeida

Erkan Kaş'a, Hasan Türk'e, Emre Özkan'a falan şu maçta da güvenmeyecekse, ne zaman güvenecek acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

3-0 önde Beşiktaş, goller Almeida(pen), Oğuzhan, Holosko.

Oğuzhan her maç daha iyiye gidiyor, Beşiktaş için önemli bir kazanç. Bu transferi gerçekleştiren yönetici hala görevde olsa Beşiktaş için işler daha iyi olabilirdi belki de.

tiiii, ben kapatmışım goller gelmiş Mersin fazla açık oynuyordu, cezayı kesmiş Beşiktaş.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    3-0 önde Beşiktaş, goller Almeida(pen), Oğuzhan, Holosko.

Oğuzhan her maç daha iyiye gidiyor, Beşiktaş için önemli bir kazanç. Bu transferi gerçekleştiren yönetici hala görevde olsa Beşiktaş için işler daha iyi olabilirdi belki de.
    Oğuzhan transferini gerçekleştiren İbrahim Altınsay. İstifa etmeseydi listesinde Dinamo Zagreb takımından Mateo Kovačić ve Deniz Naki'de varmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milyon euroluk takım kurupda beşiktaşın dar kadrosu ile alay edip küçük gören herkese selam olsun.bu kadro liderin altı puan gerisindeyiz.bize gereken tek şey devamlılık.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Oğuzhan 2.sarıdan kırmızı kartı gördü

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Kato64 View Post
    Oğuzhan 2.sarıdan kırmızı kartı gördü

Bu kötü oldu onun yerine başka 2 kişi kırmızı görse razıydım tamda devamlılığı yakalamışken. Neyse daha beterinden korusun Allah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    İlk 11'imiz belli olmuş. Veli haricinde, tam da hocadan beklediğim gibi:

McGregor
    Necip - Oğuzhan
    Almeida

Erkan Kaş'a, Hasan Türk'e, Emre Özkan'a falan şu maçta da güvenmeyecekse, ne zaman güvenecek acaba?
    yahu sahada zaten genç oyuncular var daha gençlerini neden oynatsın hoca? Çiftlik mi burası? Koskoca beşiktaş ve bazı iddiaları var. Her maça en ideal kadro ile çıkmalı ve çıkacaktır. Ligde oynadığı futbol ile en zevk veren beşiktaş iken taraftarlarının sezonu çöpe atalım gençler oynasın düşüncesini anlamıyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006

Beşiktaş 3-0 kazanıyor; ama kimse yanılmasın iyi oynadığı yok. Beşiktaş adında bir takım 10 kişi kaldıktan sonra bu kadar teslim olmaz. Eğer Mersin değil, daha iyi bir ekip olsa şuan 3-3'dü maç.

Mersin'de helal olsun skora rağmen hala saldırıyorlar. Hala istekliler.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quaresma taraftarı mı diyeyim tüpçü taraftarı mı diyeyim bilemedim ama tribünlerde Beşiktaşlı olmayan taraftarlar kendilerini belli ettiler.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Oğuzhan Yakup...Her gecen gün üstüne koymaya devam ediyor..Necip Uysal aynı şekilde...gerçek kalielerini sahaya yansıttılar bugün..
    Last edited by petrol_fb12 : 04.Kasım.2012 at 23:31

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Kadro olarak çok iyiyiz diyen bir çok takımdan daha iyi oynadığımız bariz şu darlıkta kaybederken bile Fernandes gol atmadan da bu takım maç kazanabiliyormuş demek Gençler gün geçtikçe üstüne katıyorlar. En çok Necip'e seviniyorum bu sezon baya iyi başladı.

Sahaya atlayan taraftara çok güzel laflar söyledim. Zatın birine koz oldu. Bursaspor maçı sıkıntı.

Last edited by Mamadou : 04.Kasım.2012 at 23:55

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tuhaf bir maç oldu aslında. İlk yarıda da ikinci yarıda da top hakimiyeti Mersin'deydi ama güzel oynayan bizdik. Beşiktaş'ın şu duvar paslarını en son Lucescu zamanından hatırlıyorum. Yenilsinler ama böyle oynasınlar benim için yeter. Zaten böyle oynadığın zaman ister istemez galibiyet geliyor.

Batuhan, Oğuzhan'ı örnek almalı kendine. Kendine verilen şansı çok iyi kullandı. Artık devamlı oynar. Çaylaklığı yüzünden de kırmızı kart yedi. Ciddi uyarı alması lazım.

Necip Uysal... Yıllardır Beşiktaş'ta en sevdiğim adam. Ne Fernandes ne başkası. Necip'in yeri bende ayrı. Nede olsa altyapımızdan çıkma. Milyonlar verseler de yine satılmaz ve takımda kalır umarım. Emekli olana kadar izlemek istiyorum onu.

Çıkışımız sürüyor, bu kadroyla 1. sıradaki milyonluk GS ile aramızda 6 puan var. İnanç meselesi
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Milyonluk Galatasaray derken ya bizi abartıyorsunuz ya da kendinizi fazla küçümsüyorsunuz sanki. Transfermarkt'a göre, FB 152 milyon euro, GS 138 milyon euro, Beşiktaş 96 milyon euro değerinde. Ortada aman aman bir fark yok. 92 milyon euroluk TS, 56 milyon euroluk Bursa yapmıyor bu muhabbetleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milyonluk Galatasaray derken ya bizi abartıyorsunuz ya da kendinizi fazla küçümsüyorsunuz sanki. Transfermarkt'a göre, FB 152 milyon euro, GS 138 milyon euro, Beşiktaş 96 milyon euro değerinde. Ortada aman aman bir fark yok. 92 milyon euroluk TS, 56 milyon euroluk Bursa yapmıyor bu muhabbetleri.
    Yapan yapar, yapmayan yapmaz. Biz Bursa ya da Trabzon değiliz. Defalarca ligi kazanmış Türkiye'nin en büyük takımlarından biriyiz. Önce bunu düşünmek lazım Ayrıca ben çamur atmak istemedim kimseye. Sadece sezon öncesi Beşiktaş'a küçültücü yorumlar yapan kişilere yönelik yazdım ben. Sana veya başkasına değil
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Taraftarın bu muhabbeti yapmasını sağlayan rakip takım taraftarları. He haliyle işler yolunda giderken bunlar dile getiriliyor. Ne o öyle maçlardan önce Beşiktaş'ın kadro kalitesi diğer takımlardan düşük, bir iki oyuncudan ibaret yazılınca bir şey yokta. Taraftar tuttuğu takım bu yazılanları boşa çıkartınca abartı oluyor demek. Gerçi böyle düşünen Beşiktaş'lı taraftarların sayısı da az değil. Onlarda utansın

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Pek yok gercekten 100M TL.(Galatasaray ve Besiktas arasindaki Fark.)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Yapan yapar, yapmayan yapmaz. Biz Bursa ya da Trabzon değiliz. Defalarca ligi kazanmış Türkiye'nin en büyük takımlarından biriyiz. Önce bunu düşünmek lazım Ayrıca ben çamur atmak istemedim kimseye. Sadece sezon öncesi Beşiktaş'a küçültücü yorumlar yapan kişilere yönelik yazdım ben. Sana veya başkasına değil
    Yok onu anladım zaten, alındığımdan demiyorum. Bunu bir motivasyon unsuru olarak kullanıyorsunuz sanki camia olarak, ama bence pek gerçekçi değil. Yani sadece buna bakarsak o zaman, 20 milyon euroluk Antalya ile puanımız aynı olacak, Fatih Terim'in kovulması lazım, başarısız demek lazım.

Dediğin gibi bir sürü şampiyonluğu, kupası olan bir büyük takımın taraftarına ve yöneticisine bu tarz muhabbetler yakışmıyor bence. Tabii gerçekleri de göz ardı etmemek lazım, dediğim gibi ben kamuoyunda yaratıldığı kadar bir uçurum olduğunu sanmıyorum. Herkes aynı düşünmek zorunda değil tabii ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Pek yok gercekten 100M TL.(Galatasaray ve Besiktas arasindaki Fark.)
    Bu mantıkla bakarsak, 170M TL fark var, BJK ile Antalya arasında. Bunu nasıl yorumlayacağız ? Sadece para mı ölçü, farklı etkenler var, bunu defalarca görmemize rağmen biz kendimizi niye böyle motive ediyoruz benim sorguladığım bu. Zamanında Galatasaray da yaptı bunu, borçlar vardı, oyunculara para verilmiyordu falan, şampiyon olduk. Sonra neredeyse aynı ekip yalan oldu, finans düzelince.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri