Bu Beşiktaş Bu Mersin'i YE-NE-MEZ! bana göre Kadro kalitesi olarak o kadar iyi bir takım degil BJK. Say desen ilk 5 e koymam kalite olarak ki GS ve FB nin çok çok gerisinde.. Fizik olarakta kötü.. Bence MErsin İDman yurdu bu maçtan puan alır..
Beşiktaş evinde geçen haftaki seriyi devam ettirecektir.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Çıkışa geçeceğiz artık. Galibiyet alacağımızdan eminim. Bu hafta bende gideceğim maça inşallah![]()
FM Gazetesi
Fernandes olur..
İnönü'de kaybetmeyiz, bu maç kesinlikle bizim olacak.
Canım FEDA olsun sana !
Ben geçen haftaki maça aldanmayın derim.Tabii iyi oynuyor Beşiktaş ancak her maç değil.1 maç iyi 2 maç kötü, geçen hafta bir şov yaptı geçti.
Bu hafta yine eski Beşiktaş'ı izleriz gibi umarım tam tersi çıkar da zirveye doğru yol alırlar..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu sene kolay maç yok bize. Bu maç da kolay olmayacak. İnönü'de, taraftarın desteğiyle kazanıp Kasımpaşa galibiyetinin üstüne bir 3 puan daha ekleriz umarım. Sahada görmeyi arzuladığım 11'e gelince;
Mc Gregor
Hilbert - Sivok - Ersan - Emre
Necip - Hasan
Oğuzhan - Fernandes - Erkan Kaş
Almeida
ancak, Samet Aybaba'nın süreceği 11:
Mc Gregor
Hilbert - Sivok - Ersan - Uğur
Necip - Veli
Holosko - Fernandes - Olcay
Almeida
Büyük ihtimal ikinci ilk 11 ile çıkar. O ilk 11'den sade Veli yerine Oğuzhan oynar. Ama Mersin gibi bir rakibe karşı Veli amelesini oynatırım.
Ayrıca Holosko'ya nasıl kesik atabiliyorsunuzSağda Hilbert ile uyumlu. Sol zaten yeterince sorunlu bari kadro yaparken işleyen diğer kanadı bozmayın
İnşallah kazanırız, kazanmak zorundayız.
Last edited by Mamadou : 02.Kasım.2012 at 03:50
Nobre gol atacak ve Mersin kazanacak aha bura yazıyorum.![]()
3-0 önde Beşiktaş, goller Almeida(pen), Oğuzhan, Holosko.
Oğuzhan her maç daha iyiye gidiyor, Beşiktaş için önemli bir kazanç. Bu transferi gerçekleştiren yönetici hala görevde olsa Beşiktaş için işler daha iyi olabilirdi belki de.
tiiii, ben kapatmışım goller gelmişMersin fazla açık oynuyordu, cezayı kesmiş Beşiktaş.
Milyon euroluk takım kurupda beşiktaşın dar kadrosu ile alay edip küçük gören herkese selam olsun.bu kadro liderin altı puan gerisindeyiz.bize gereken tek şey devamlılık.
FM Gazetesi
Oğuzhan 2.sarıdan kırmızı kartı gördü
yahu sahada zaten genç oyuncular var daha gençlerini neden oynatsın hoca? Çiftlik mi burası? Koskoca beşiktaş ve bazı iddiaları var. Her maça en ideal kadro ile çıkmalı ve çıkacaktır. Ligde oynadığı futbol ile en zevk veren beşiktaş iken taraftarlarının sezonu çöpe atalım gençler oynasın düşüncesini anlamıyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Beşiktaş 3-0 kazanıyor; ama kimse yanılmasın iyi oynadığı yok. Beşiktaş adında bir takım 10 kişi kaldıktan sonra bu kadar teslim olmaz. Eğer Mersin değil, daha iyi bir ekip olsa şuan 3-3'dü maç.
Mersin'de helal olsun skora rağmen hala saldırıyorlar. Hala istekliler.
Quaresma taraftarı mı diyeyim tüpçü taraftarı mı diyeyim bilemedim ama tribünlerde Beşiktaşlı olmayan taraftarlar kendilerini belli ettiler.
Steam ID: fotosuki
Oğuzhan Yakup...Her gecen gün üstüne koymaya devam ediyor..Necip Uysal aynı şekilde...gerçek kalielerini sahaya yansıttılar bugün..
Last edited by petrol_fb12 : 04.Kasım.2012 at 23:31
Kadro olarak çok iyiyiz diyen bir çok takımdan daha iyi oynadığımız bariz şu darlıkta kaybederken bileFernandes gol atmadan da bu takım maç kazanabiliyormuş demek
Gençler gün geçtikçe üstüne katıyorlar. En çok Necip'e seviniyorum bu sezon baya iyi başladı.
Sahaya atlayan taraftara çok güzel laflar söyledim. Zatın birine koz oldu. Bursaspor maçı sıkıntı.
![]()
Last edited by Mamadou : 04.Kasım.2012 at 23:55
Tuhaf bir maç oldu aslında. İlk yarıda da ikinci yarıda da top hakimiyeti Mersin'deydi ama güzel oynayan bizdik. Beşiktaş'ın şu duvar paslarını en son Lucescu zamanından hatırlıyorum. Yenilsinler ama böyle oynasınlar benim için yeter. Zaten böyle oynadığın zaman ister istemez galibiyet geliyor.
Batuhan, Oğuzhan'ı örnek almalı kendine. Kendine verilen şansı çok iyi kullandı. Artık devamlı oynar. Çaylaklığı yüzünden de kırmızı kart yedi. Ciddi uyarı alması lazım.
Necip Uysal... Yıllardır Beşiktaş'ta en sevdiğim adam. Ne Fernandes ne başkası. Necip'in yeri bende ayrı. Nede olsa altyapımızdan çıkma. Milyonlar verseler de yine satılmaz ve takımda kalır umarım. Emekli olana kadar izlemek istiyorum onu.
Çıkışımız sürüyor, bu kadroyla 1. sıradaki milyonluk GS ile aramızda 6 puan var. İnanç meselesi![]()
FM Gazetesi
Milyonluk Galatasaray derken ya bizi abartıyorsunuz ya da kendinizi fazla küçümsüyorsunuz sanki. Transfermarkt'a göre, FB 152 milyon euro, GS 138 milyon euro, Beşiktaş 96 milyon euro değerinde. Ortada aman aman bir fark yok. 92 milyon euroluk TS, 56 milyon euroluk Bursa yapmıyor bu muhabbetleri.
Yapan yapar, yapmayan yapmaz. Biz Bursa ya da Trabzon değiliz. Defalarca ligi kazanmış Türkiye'nin en büyük takımlarından biriyiz. Önce bunu düşünmek lazımAyrıca ben çamur atmak istemedim kimseye. Sadece sezon öncesi Beşiktaş'a küçültücü yorumlar yapan kişilere yönelik yazdım ben. Sana veya başkasına değil
![]()
FM Gazetesi
Taraftarın bu muhabbeti yapmasını sağlayan rakip takım taraftarları. He haliyle işler yolunda giderken bunlar dile getiriliyor. Ne o öyle maçlardan önce Beşiktaş'ın kadro kalitesi diğer takımlardan düşük, bir iki oyuncudan ibaret yazılınca bir şey yokta. Taraftar tuttuğu takım bu yazılanları boşa çıkartınca abartı oluyor demek. Gerçi böyle düşünen Beşiktaş'lı taraftarların sayısı da az değil. Onlarda utansın![]()
Yok onu anladım zaten, alındığımdan demiyorum. Bunu bir motivasyon unsuru olarak kullanıyorsunuz sanki camia olarak, ama bence pek gerçekçi değil. Yani sadece buna bakarsak o zaman, 20 milyon euroluk Antalya ile puanımız aynı olacak, Fatih Terim'in kovulması lazım, başarısız demek lazım.
Dediğin gibi bir sürü şampiyonluğu, kupası olan bir büyük takımın taraftarına ve yöneticisine bu tarz muhabbetler yakışmıyor bence. Tabii gerçekleri de göz ardı etmemek lazım, dediğim gibi ben kamuoyunda yaratıldığı kadar bir uçurum olduğunu sanmıyorum. Herkes aynı düşünmek zorunda değil tabii ki.![]()
Bu mantıkla bakarsak, 170M TL fark var, BJK ile Antalya arasında. Bunu nasıl yorumlayacağız ? Sadece para mı ölçü, farklı etkenler var, bunu defalarca görmemize rağmen biz kendimizi niye böyle motive ediyoruz benim sorguladığım bu. Zamanında Galatasaray da yaptı bunu, borçlar vardı, oyunculara para verilmiyordu falan, şampiyon olduk. Sonra neredeyse aynı ekip yalan oldu, finans düzelince.![]()