Originally Posted by
razerss
Harika bir kariyer olacak gibi. Gerçekten muazzam anlatım muazzam sunum

Çok teşekkür ederim 

Originally Posted by
cemre29
Hikaye ve kurgu mukemmel umarim yarida birakmaz ve sonuna kadar ilerlersin basarilar..

Çok teşekkürler
Hızlı oynanmayan bir oyun hep özlenir ve aynı istekle oynanır. Hızlı da oynayamadığım için uzun süre gideceğiz gibi duruyor 

Originally Posted by
Kreus
Kurgu, hikaye ve düşüncelerin gerçekten çok güzel. FM 2013'ün efsane kariyerlerinden biri olacak gibi

Takipçinim, başarılar.
Teşekkürler. O kadar iddialı konuşmayalım 

Originally Posted by
samasti
güzeeel... sunum gerçekten etkileyici olmuş. Ayrıca savunma futbolunu sevmemden dolayı muhakkak takip edeceğim seninle tarışacak çok şeyimiz olacak gibi... Ama biraz daha makineleşmiş oyun ve oyunculardan yanayım. Hem savunma yapacak hem hücum yapacak... Hem rakip yarı alanda gol arayacak hem de savunma bölgesinde takımı müdafaa edecek. Örnek verecek olursak Steven Gerrard... Gerçek bir deha! Takipçinim

Görüşlerin için teşekkür ederim. Kendi tezimi savunmaya kalkışacaktım ama öyle bir örnek vermişsin ki, kelimeleri ağzımda bağladı
Gerrard gibi bir üstad varsa o takımla her sistem oynanabilir bence. Günün birinde onu alırsak sistemimizi değiştiririz 
Başkanın isteği üzerine, ilk defa kameralar karşısına çıktım. Pek heyecanlandığım söylenemez. Televizyonlarda gördüğümüz o şaaşalı basın açıklamalarından değildi. 3-5 tane çulsuz adam isteksiz isteksiz soru sordular

Toplantıdan sonra basın mensuplarına kulüple ilgili çalışmam gerektiğini söyleyerek izin istedim. 1 saat sonra da gazetenin internet sitesine baktığımda açıklamalarımın yer aldığını gördüm. ''Defansif oyun oynatmaya hazırlanıyorum'' başlığı altında sunmuşlardı haberi. Hoşuma gitti.
Bu arada, Nestor'la harıl harıl çalışmaya devam ediyoruz. Gece yarısı revizyonun ilk adımları atılacak. Çok hoş olaylar oluyor, AFC gelişiyor.