Quote Originally Posted by mustiUA View Post
valla bende gs ile oynuyorum bende de bi krasic fırtınası esiyo antamam 1.5 senedir doğru düzgün maç yapmayan adam hala nasıl böyle yapıyolar. ben aslında eleştirmiyorum bunu olabilir oyun sonuçta ama herkes gs'ye araştırmacıya falan sallayınca yazma gereği hissettim. ben gs'yi seçtim hiç dengesizlik olmuyo fb ile son haftalara kadar çekişiyoruz eğer rahatsızsanız gs'nin formundan sizde gs'yi seçin rahat edin öyle ilk seneden falan alınmıyo şampiyonlar ligi
krasicin düşürülmüş hâli bu, bi fm 2012deki krasice bak istersen.. ayrıca bu adam juventustaki ilk senesinde gerçekten çok iyiydi 2.sene ise performansından dolayı değil taktikten dolayı oynatılmadı (3-5-2 e geçtiler kanatlar defansa yardım eden oyuncular olmalıydı) ve zaten bu 2.sene oynatılmayıncada özellikleri baya bi düşürüldü ama burdaki şu kötü oyunu yüzünden dahada düşürülecektir ocaktan sonra gelecek yamada.
Ayrıca Krascin özelliklerini ayarlayan FB araştırmacısı değil JUVE araştırmacısı. Krasicin düşülmesi gerektiği gibi Emre Çolak'ında özellikleri arttırılmalı bence crossing 16 passing 16 technique 17 creativty 15 özellikleri geçen sene yaptığı 20 asistten sonra verilmişti sanırım bu sene dahada fazla asist yaptı bence hepsi 20 olsun