1 ile 30 arası toplam 238 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Yüksek Formu

Hybrid View

@perpetua

Hocam acaba bu kadar insan eleştirirken sizi halen daha savunmaya devam mı edeceksiniz ?

Bakın ben ne fenerbahçeliyim ne beşiktaşlı ne galatasaraylı ne bursasporlu amasyada yaşıyorum ve amatör takım olan amasyasporu tutuyorum bir art niyetim yok yani.Çünkü herkes art niyetle yaklaşıyor olabilir bu konuya.Fakat herkesden çok siz art niyetli gibisiniz.

Her soruya her abartıya verilecek bir cevabınız daha doğrusu her soruna takılacak bir kulp kavramınız var.Asıl büyüklük nerede ortaya çıkar biliyormusunuz ? - Tamam hatalıyım diyen insanda.Ama bunu yapamayacak kadar da erdemli değilsiniz ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ele888111 View Post
    @perpetua

Hocam acaba bu kadar insan eleştirirken sizi halen daha savunmaya devam mı edeceksiniz ?

Bakın ben ne fenerbahçeliyim ne beşiktaşlı ne galatasaraylı ne bursasporlu amasyada yaşıyorum ve amatör takım olan amasyasporu tutuyorum bir art niyetim yok yani.Çünkü herkes art niyetle yaklaşıyor olabilir bu konuya.Fakat herkesden çok siz art niyetli gibisiniz.

Her soruya her abartıya verilecek bir cevabınız daha doğrusu her soruna takılacak bir kulp kavramınız var.Asıl büyüklük nerede ortaya çıkar biliyormusunuz ? - Tamam hatalıyım diyen insanda.Ama bunu yapamayacak kadar da erdemli değilsiniz ?
    Neyi savunmusum? Sezon basindaki (yani Mayis 2012'de yapilan) degerlendirmeleri savunmam mi yanlis?

Uzerinden gecmis 7 ay. Siz 7 ay oncesinin oyuncu degerlendirmeleriyle oynuyorsunuz ve bizim gelecegi gorme konusunda yuzde yuz isabetli olmadigimiz icin hatali oldugumuzu soylememizi mi bekliyorsunuz?

Evet hataliyiz. Elimizde gelecegi gorecek kristal kure yok.

Stoch'un bu sezonki halini hanginiz ongoruyordu? Veya Elmander'in bu kadar verimsiz olacagini? Veya Holosko'nun bu kadar gol atacagini? Melo'nun 10 kilo fazlayla kampa katilacagini. Veya Colman'in ve Mehmet Topuz'un bir sakatliktan sonra geri donup forma girmesinin bu kadar uzun surecegini. Hamit'in, Krasic'in hizlarindan cok sey kaybettiklerini de ongorduyseniz Italyan ve Ispanyol arastirmacilari uyarip bu degerleri dusurtseydiniz bu oyuncular gelmeden once.

Evet savunuyorum cunku arastirma hakkinda yorum yazilmasi icin basliklar aciyoruz, herkesin derdi takiminin oyuncularinin ozelliklerini yukseltmek. Bu istedikleri yukseltmeler yapilmayinca da demediklerini birakmayan insanlar karsimiza cikiyor. Kufur ve hakaret de yolladiklari ozel mesajlarda eksik olmuyor. Takimlari kotu gidince ise sus pus oluveriyorlar, yukseltme istemeye gelince hazir. Dusurulmesi gerektiginde ortalikta yok kimse.

Evet savunuyorum cunku Galatasaray'in gecen sezonki kadro kalitesini Avrupa'da asagi yukari 75. sirada olacak sekilde ayarladik. Transferler sonrasi bu 41. siraya cikti.

Fenerbahce'nin kadrosu da asagi yukari 75. sirada olacak sekilde ayarlandi. Transferler sonrasi Fenerbahce 43.

Ustune basa basa yaziyorum. Hatali degiliz cunku bu is 7 ay once yapildi. Eger 7 ay onceki degerlendirmelerde sorun olmadigini dusunsek, Subat ayinda cikacak yama icin hic bir calisma yapmayiz. Ama bir calisma yapildigini ve ligin genelinde dusus olacagini yukarida yazmistim.

Niyet uzum yemekse, insanlar bu konuda destek verir, arastirma bolumunde yuksek gordukleri hakkinda (kavga cikmamasi icin ozellikle kendi takimlari icin) yazar.

Niyet bagciyi dovmekse bu baslik altinda yazmaya devam eder.

Ben de acaba kacirdigimiz bir sey var mi diye arada ugrar bakarim.
    Last edited by perpetua : 15.Ocak.2013 at 12:16

Mesaj Yetkileri