Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
Henri Bienvenu, Miroslav Stoch, Serkan Kırıntılı gibi isimlere talip çıkmıyor hiç. İkinci sezonun hemen başındayım ve kiralıkta olsa yolları ayırmak istiyorum bu oyuncularla.

Kadro derinliğini sağlamak için Tita, Veysel Sarı ve Onür Kaya ile anlaştım. İsimden uzak, sadece işini yapmaları ve as takımı yedeklemeleri onların en büyük artısı.

Tamamen regen aramasına geçmek çok önemli Fenerbahçe teknik direktörleri için. Mevcut kadro ligi farklı kazanabiliyor, kupada ilerleyebiliyor ve Şampiyonlar Ligi'nde son 16 rahat görüyor. Moussa Sow'un komple forvet olarak efsanevi golleri, Krasic'in kanat oyuncusu olarak mükemmel asistleri, Meireles ve Emre'nin oyunu yönetmesi hoşuma gidiyor.
Ben de şu an 2. sezonun başındayım Baroni, Stoch ve Krasic'i satamıyorum. Bu adamları satıp 3 santraforla oynamak istiyorum ama yapamıcam galiba. Bu adamlar yüzünden yabancı sayım da şişmiş durumda. Takımda çok fazla yabancı oyuncu var malesef, oyuncuları satamadığım için de bütçe rezil durumda. Altyapı tesislerinin iyileştirilmesi bile iptal edildi.