1 ile 30 arası toplam 653 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Fenerbahçe

Hybrid View

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Stoch AML oynadığı zaman iş görür ama mevcut haliyle gerçekten kötü. CV'si Stoch'a göre daha kötü olan Caner bile yanında Süper adam gibi duruyor. Bu adamın form tuttuğu zaman neler yaptığını hepimiz gördük, Mevcut teknik heyetin oyuncu yönetimi konusundaki başarısızlığı Stoch'un mevcut yeteneklerini bu kadar etkilememeliydi. Bugün yönetenlerin kendi egoları yüzünden oyuncular takımdan ayrı tutuluyorsa bunun tüm nedeni oyuncunun kötü oyuncu olduğu anlamına gelmez, Stoch Mental olarak bir ölüyü canlandırıyor.
    Düşün işte bu hali bile iş yapıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TurgoN View Post
    Düşün işte bu hali bile iş yapıyor
    Bu maç motoruyla alakalı bir şey. Kanat oynayabilme yetenekleri hatırı sayılır her oyuncu kanatta döktürebiliyor. Az buçuk Dribbling olsun Çabukluğu olsun, bırak aksın. Hep söylerim, bu oyuncuların durumlarını oyuna aktarırken ya biz çok realist yaklaşıyoruz ya da Avrupalılar işi biraz abartıyor. Özellikle Batı Avrupa liglerinde oynayan oyuncuların mevcut durumu muazzam. Örneğin Salih geçen sezon Buca'da bu sezon Fenerbahçe belirli bir seviyede futbol oynadı. Aynı düzeyde özellikle Hollanda, Fransa ve Belçika'daki genç oyunculara bakıyoruz, Bırakın Salih'in ortaya koyduğu futbolu maç sayısı bile çok çok kısıtlıyken abartılı yetenek değerleri giriliyor. Abartılı diyorum çünkü kendimizle karşılaştırdığımızda başka açıklama bulamıyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bu maç motoruyla alakalı bir şey. Kanat oynayabilme yetenekleri hatırı sayılır her oyuncu kanatta döktürebiliyor. Az buçuk Dribbling olsun Çabukluğu olsun, bırak aksın. Hep söylerim, bu oyuncuların durumlarını oyuna aktarırken ya biz çok realist yaklaşıyoruz ya da Avrupalılar işi biraz abartıyor. Özellikle Batı Avrupa liglerinde oynayan oyuncuların mevcut durumu muazzam. Örneğin Salih geçen sezon Buca'da bu sezon Fenerbahçe belirli bir seviyede futbol oynadı. Aynı düzeyde özellikle Hollanda, Fransa ve Belçika'daki genç oyunculara bakıyoruz, Bırakın Salih'in ortaya koyduğu futbolu maç sayısı bile çok çok kısıtlıyken abartılı yetenek değerleri giriliyor. Abartılı diyorum çünkü kendimizle karşılaştırdığımızda başka açıklama bulamıyorum.
    Bu konuda sana çok katılıyorum, özellikle son yılarda Hollanda'dan çıkmış kaliteli oyuncu sayısı çok azken ligde bulunan 18-19 yaşındaki tüm oyuncular yıldız adayı. Aynı şekilde Fransız takımların altyapıları Wonderkid dolu.

Benim Türk gençlerle ilgili düşüncem şudur; Türkiye'de altyapılarda iyi hocalar yok, gençlere şans verilmiyor ve tesisler çok ta yeterli değil. Türkiye'de bu yüzden gençler yetişmiyor. Ama biz oyunda çok iyi antrenörler alıyoruz, tesisleri geliştiriyoruz ve en önemlisi gençlere inanılmaz şans veriyoruz. Ben ilk senemde Salih'e 20 maçtan fazla şans verdim, gerçek hayatta bu kadar oynasaydı şu an belki de ilk 11 oyuncusuydu. Bu durumda bizim gençlerimizin potansiyelsiz olması bana yanlış geliyor. En ufak bir ışıltıda pa değeri cömert girilmeli.

Mesaj Yetkileri