Quote Originally Posted by Matthaus View Post
darkkobal123 bu Almeida'nın ilk sakatlığı değil. Beşiktaş'a geldiği günden beri bu dördüncü sakatlığı oluyor yanılmıyorsam. Çok sık sakatlanıyor ve onun bu sezon ki ilk sakatlığı takımı baltaladı. Sağlık ekibi ve teknik heyet konusunda katılıyorum ona denecek bir şey yok. Amatörlük akıyor.

Bursa maçına Mc Gregor, Hilbert, Toraman, Ersan, Süzen, Veli, Fernandes, Necip, Oğuzhan, Olcay, Holosko ilk 11'i ile çıksak fena olmaz. Orta sahanın kontrolü Beşiktaş'ta olur. Dün izlediğim Necip'ten ön libero falan olmaz. Resmen sahada yürüyor , kaçak oynuyor. SA Necip'i sağ iç oynatarak belki o bölgede faydalanabilir. En büyük eksikliğimiz kanatlarda oynayan oyunculardan birinin orta saha özellikli olmaması. Galatasaray'da geçen sezon Engin, bu sezon Hamit. Fenerbahçe'de Caner , Topuz var mesela. Bizde de Necip denenebilir. SA böyle bir şey yapar mı sanmıyorum. En son Oğuzhan'ı Elazığ maçında sol iç oynattığını biliyorum.
Görmek istediğin kadro, çok defansif ve golcüsüz bir takımdan oluşuyor. Holosko formsuz ve tek forvet oynayabilecek bir yapıya sahip değil. Arena'daki G.Saray maçında buna benzer bir düzenle oynamıştık ve çok az pozisyona girebilmiştik. Yarım saat boyunca 10 kişi ve forvetsiz oynayan G.Saray'a karşı etkili bir atağımız yoktu. Senin kadrona saygı duymakla; fakat katılmamakla beraber, bence şöyle bir 11 daha iyi olur:

McGregor
Hilbert - SQD - Ersan - G.Süzen
Toraman
Holosko (Dentinho) - Oğuzhan - Fernandes - Olcay
Mustafa Pektemek