Quote Originally Posted by zeck17 View Post
Takımın başına gelip başarılı olabilecek bence yukarıdaki 3 hoca var yazdım onları da

Sezon sonu Fernandes büyük ihtimalle ayrılacak takımın yerli oyuncu standartları zaten vasat yabancı oyuncular sadece avrupada oynayabilecek standartlarda şu anda kaliteli yabancı transferi yapmak zor gibi görünüyor

yabancı bir hoca gelecekse bu sebeplerden büyük ihtimalle başarısız olacaktır hem yönetimle anlaşması da zor görünüyor çünkü yönetim biraz hayalperest davranıyor az bütçeye rağmen takım ruhuyla şampiyonluk ya da avrupada başarı gelsin diyor ama endüstriyel futbolda artık çok zor bir şey bu
Katılmıyorum takımda iyi yerli oyuncularda var. Mesela Pektemek, Olcay, Oğuzhan, Süzen, Necip gibi. Kaleye de yerli bir isim alsan tamamlarsın zaten. Necip ve Süzen'i yazdım. Necip başka mevkilerde kullanılsa mesela faydalı olur. Orta sahada ilerleme kaydedemedi. Süzen'de daha yeni geldi seneye iyi olacaktır. Şu an beğenilmiyor ama iyi oynadığı maçlar var. Takımın tamamı kötü bir Süzen değil ki.

Hoca konusunda Şifo olmayacak ise başka yerliye gerek yok. Hele Ertuğrul Sağlam diye yazmayın Allah aşkına asabım bozuluyor. O adam bu kulübe tarihinin en büyük rezilliğini yaşattırdı. Zamanında bu kulüpte oynamış o kadar. Beşiktaş'tan uzak Allah'a yakın olsun istemez.