Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
İfade özgürlüğü ? Twitter'da Melih Gökçek'i eleştiren bir şey yazdığında adam seni direk ifşa ediyor herşeyini ve evinden-okulundan polis ile aldırıyor.

Yahu ne eleştirisi? Küfürler ediliyor genelde. Sadece eleştiri ile tutuklanma nerede olmuş?

Protesto özgürlüğü ?? Hiç bir demokratik eylem bile yapamıyorsun. Polis sert bir şekilde öldüresiye kuvvet kullanıyor. (BKZ: Gezi parkı protestoları ilk gün. Parkta kamp kuran, sarkı söyleyen, kitap okuyan insanlara sabaha karsı operasyonu yapıldı.)

Ben bu konuda yorumumu yaptım. İyi niyetli insanların azınlıkta alduğunu düşünüyorum.Demek ki hükümet de böyle düşünüyor.

Normal bir insanın hakları, özgürlükleri??? (Belki sizin için Günah işleme özgürlüğü ? Ne de olsa İslam'da günah işleme özgürlüğü var.-) İçki içme, metroda öpüşme, 3 çocuktan az yapma, kürtaj yapma, sevişme, başbakanı eleştirme, ne deniyorsa yap mantığı??

Başbakan dışındaki bahsettiğin haklar benim AYIP ve GÜNAH kategorimdeki şeyler olduğu için yorum yapamayacağım.

Polis terörü ???? Polisin her zaman her yerde uyguladığı sertlikler.

Bu bir özgürlük kısıtlaması değil fakat hükümetin ivedilikle çözmesi gereken bir problemdir polisin aşırı güç kullanımı..

Yandaş medya ??? Haber alamayışımız olaylardan. Kısıtlamalar.

Eğer direk olarak bir siyasi görüşe hizmet etmiyorsa yayın kuruluşları her zaman iktidardan korkmuştur.... Bunun da özgürlükle alakası yok ama açıkçası ilk etapta haberlere yansımaması dış basına malzeme olmamak adına olumlu bir adımdı bence ama tabiki bu kararın perde arkasındaki niyeti ben bilemem.

Devlet terörü ???

bu nedir bilemedim

Ekonominin emperyalistlere peşkeşi??? yıllardır yapılan şeyler. kendimizi kandırmayalım. son 10 yılın olayı değil bu dediğin...

Aklıma ilk gelenler.
Quote Originally Posted by anil luque View Post
artik kutlayanlarin neredeyse fislenecegi milli bayramlar.. daha basimi yapilmadigi halde yasaklanan kitaplar.. alkol "duzenlemesi" .. bunlara "hangi biri seni ozgurlugun hangi birini yapamiyorsun alkol yasak mi sanki" gibilerinden yorumlar yapmamanizi cok rica ediyorum. zira ozgurluk kisitlamasi illa "internette su sitelere girmek yasak" , "sunu izlemek bunu desteklemek yasak" tarzi seyler degildir. benim yapacagim cocuk sayisini bile soyleyen bir basbakan beni kisitliyordur.
sen bayramı kutladın da sana karışan mı oldu ? içki,öpüşme,sevişme gibi haklar benim önceki sayfada "önceden alelade yapıldığında AYIP karşılanan hareketler" kategorisinde.demekki tespitim doğru. çocuk sayısına gelince benim 2. çocugum olacak yakında inşallah. 3.'yü de düşünmüyorum. yatak odana giren yok merak etme. birileri bir şey dedi diye yapılmaz.