Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
Lige yükseldiğimiz ilk sezonda şampiyon olacak değiliz ya

Anladım üstad saolasın çok faideli bilgiler oluyor. Sadece benim için değil takip edenler adınada rehber oluyor bu istişareler. Mdem bulduk bilgisi olan bir arkadaş bir başka aklıma takılan soruda özellikle forvetlerimde görüyorum bunu profili iyi olmasına rağmen saçma sapan goller kaçırıyorlar başka zaman olsa affetmezler ama dikkat ettim yeni özellik çalıştırırken saçmalıyorlar mesela kalecinin üzerinden aşırt diyoru o özelligi çalışmasının yan etkisi mi oluyor yoksa cidden saçmalıyormu bilemiyorum ama özellik çalıştırdığım oyuncular bu antrenmandan ötürü performanslarını sahaya tam yansıtamıyorlar sanrım. En barizi ise forvetlerde oluyor. Acaba diyorum maç içinde özelliklerini falan mmı deniyolar o yüzden mi pozisyon heba ediyorlar. Normalde yetiyi kazanınca maç ve antrenmanlarda çalışmasının ardından şu özelliğe alışltı diyorya ortan çıkarım yaptım
Birbirimize faydamız oluyorsa ne mutlu, bildiğim ya da doğru olduğunu düşündüğüm şeyleri paylaşmaktan keyif alıyorum

Dediğine katılıyorum, yeni özellik üzerinde çalışan oyuncular, maç içerisinde bu özelliğe sahip oyunculardan daha sık kullanıyorlar özelliklerini, deniyorlar sanırım. Israrla deneyip başaramadıkları bir yeteneği öğrenemiyorlar da ayrıca. Mesela dripling yeteneği düşük birisine kaleciyle karşı karşıya kaldığında çalımla, kaleciyi geç özelliği çalıştırıldığında çok büyük olasılıkla başarısız oluyor.

Bununla ilgili komik de bi anım var, böyle antrenman verdiğim bir oyuncu -ki tam bir kalas, kaleciye çalım atmak için topu kenara çekeyim derken korner direğine kadar gitti top hey gidi günler...