Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
Sayfa 9 / 45 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Lige yükseldiğimiz ilk sezonda şampiyon olacak değiliz ya

Anladım üstad saolasın çok faideli bilgiler oluyor. Sadece benim için değil takip edenler adınada rehber oluyor bu istişareler. Mdem bulduk bilgisi olan bir arkadaş bir başka aklıma takılan soruda özellikle forvetlerimde görüyorum bunu profili iyi olmasına rağmen saçma sapan goller kaçırıyorlar başka zaman olsa affetmezler ama dikkat ettim yeni özellik çalıştırırken saçmalıyorlar mesela kalecinin üzerinden aşırt diyoru o özelligi çalışmasının yan etkisi mi oluyor yoksa cidden saçmalıyormu bilemiyorum ama özellik çalıştırdığım oyuncular bu antrenmandan ötürü performanslarını sahaya tam yansıtamıyorlar sanrım. En barizi ise forvetlerde oluyor. Acaba diyorum maç içinde özelliklerini falan mmı deniyolar o yüzden mi pozisyon heba ediyorlar. Normalde yetiyi kazanınca maç ve antrenmanlarda çalışmasının ardından şu özelliğe alışltı diyorya ortan çıkarım yaptım
    Birbirimize faydamız oluyorsa ne mutlu, bildiğim ya da doğru olduğunu düşündüğüm şeyleri paylaşmaktan keyif alıyorum

Dediğine katılıyorum, yeni özellik üzerinde çalışan oyuncular, maç içerisinde bu özelliğe sahip oyunculardan daha sık kullanıyorlar özelliklerini, deniyorlar sanırım. Israrla deneyip başaramadıkları bir yeteneği öğrenemiyorlar da ayrıca. Mesela dripling yeteneği düşük birisine kaleciyle karşı karşıya kaldığında çalımla, kaleciyi geç özelliği çalıştırıldığında çok büyük olasılıkla başarısız oluyor.

Bununla ilgili komik de bi anım var, böyle antrenman verdiğim bir oyuncu -ki tam bir kalas, kaleciye çalım atmak için topu kenara çekeyim derken korner direğine kadar gitti top hey gidi günler...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    transferler her zamanki gibi süper. premier lige yeni çıkıp ilk maçında 5-0 kazanan başka bir takım olmamıştır herhalde
    Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Takım yavaş yavaş birbirine ısınmaya başlamış müdür. Bence sen çılgın bir parti vererek takımı bi moralini düzelt
    Parti marti yaparsak gençleri aklı 1 karış havada hepten leyla olurlar
    Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Birbirimize faydamız oluyorsa ne mutlu, bildiğim ya da doğru olduğunu düşündüğüm şeyleri paylaşmaktan keyif alıyorum

Dediğine katılıyorum, yeni özellik üzerinde çalışan oyuncular, maç içerisinde bu özelliğe sahip oyunculardan daha sık kullanıyorlar özelliklerini, deniyorlar sanırım. Israrla deneyip başaramadıkları bir yeteneği öğrenemiyorlar da ayrıca. Mesela dripling yeteneği düşük birisine kaleciyle karşı karşıya kaldığında çalımla, kaleciyi geç özelliği çalıştırıldığında çok büyük olasılıkla başarısız oluyor.

Bununla ilgili komik de bi anım var, böyle antrenman verdiğim bir oyuncu -ki tam bir kalas, kaleciye çalım atmak için topu kenara çekeyim derken korner direğine kadar gitti top hey gidi günler...
    Bunun handikapı büyük. hele hele zor liglerde iyice zora sokuyor bizi nitekim canımız yanıyor şu sıralar atamıyoruz. özellile forvetlerde göze çarpıyor bu durum tabi diğer mevkiilerdekilerde tam performans veremiyor. Bu yüzden şuanki mevcut takımımın 1-2 seneye ihtiyacı var. Oyuncularım çok genç ve hem gelişimlerine hemde yetilere önem veririm. Çok etki ediyor oyunlarına. Dolayısıyla biraz başımız ağrıyacak ama olsun (:

Finne bebeğim Lyngbyde ne versem hemen kazanırdı o özelliği burda beceremedi garipsedim. Lakin Şu sıalar çok daha özel olarak ilgilendiğim bir oyuncu var devre arası falan koyabilrim profilini yada sezon sonu unutmazsam. Fierro falan hikaye facundo ferreyrelar falan sol cebinden alır sağ cebine koyar yaşı henüz 16 mı neydsi profoesyonel sözleşme imzalatamadık. Herkesten gizleyip takım otobüsüne falan bindiriyoruz farkedip sözleşme imzalamasınalr diye 2-3 sene içinde çok bomba takım olacağız yaş ortalamamız 21 buçuk civarı millet serpilip büyüsün avrupada kupa alacağız inş (:

Parti marti yaparsak gençleri aklı 1 karış havada hepten leyla olurlar

Bunun handikapı büyük. hele hele zor liglerde iyice zora sokuyor bizi nitekim canımız yanıyor şu sıralar atamıyoruz. özellile forvetlerde göze çarpıyor bu durum tabi diğer mevkiilerdekilerde tam performans veremiyor. Bu yüzden şuanki mevcut takımımın 1-2 seneye ihtiyacı var. Oyuncularım çok genç ve hem gelişimlerine hemde yetilere önem veririm. Çok etki ediyor oyunlarına. Dolayısıyla biraz başımız ağrıyacak ama olsun (:

Finne bebeğim Lyngbyde ne versem hemen kazanırdı o özelliği burda beceremedi garipsedim. Lakin Şu sıalar çok daha özel olarak ilgilendiğim bir oyuncu var devre arası falan koyabilrim profilini yada sezon sonu unutmazsam. Fierro falan hikaye facundo ferreyrelar falan sol cebinden alır sağ cebine koyar yaşı henüz 16 mı neydsi profoesyonel sözleşme imzalatamadık. Herkesten gizleyip takım otobüsüne falan bindiriyoruz farkedip sözleşme imzalamasınalr diye 2-3 sene içinde çok bomba takım olacağız yaş ortalamamız 21 buçuk civarı millet serpilip büyüsün avrupada kupa alacağız inş (:
    Şu oyuncuyu çok merak ettim.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

2.Tur

Spoiler: ISTATISTIK 

5.Hafta

Capital Cupta rakibi dürüst olmak gerekirse küçümsedim önemli modda oynadık nitekim bunu geçen sezon npowerchiptede yapıyordum hızlı ilerlemek için dolayısıyla başımız ağrıyordu yine öyle oldu şok bir şekilde elendik. Capital ve Fa Cupa önem verip yükselmek istiyorduk. Capital para vermiyor şimdi elle tutulur sadece FA cup kaldı :F Durum gittikçe kötüleşiyor. ATAMIYORUZ çıldırazam !!!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by KadirGok View Post

Şu oyuncuyu çok merak ettim.
    Biraz daha merak edin Ama çok samimiyim Fieroyu Fereyrayı sırtına alıp taşır gol atar O derece sağlam. Hatta şu sıralar forvetlerimin maşAllahı var oldukça gelişim gösteriyorlar. Gol atamayıp beni delirtselerde gelecekte biz yıkacaz ortalıgı diyorlar (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ankette küme düşere oy veren arkadaş haklı çıkacak heralde Takım ilk maç attığı 5 golün averajıyla ayakta

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

6.Hafta

ve nihayet 3 puan. Haftaladır çok olumlu top oynuyoruz fakat skora bir türlü yansıtamıyorduk. Güzel oyun güzel sonuç. İlk devre olabildiğince puan toplayıp alt sıralardan uzakk kalıp 2.devre iyice takım olup yukarılarda kendimize yer bulmak istiyoruz. Yukarı derken işte 8-10 falan

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

7.Hafta

Bu galibiyet çok iyi oldu. Üst üste aldığımız 2. galibiyet moralleri yükseltirken oynadığımız olumlu futbol takıma güven ve inancımı artırdı. Tek üzüntümüz yeni transferimiz Snodgrassın sakatlığı oldu. Şimdi önümüzde milli maç arası var ondan sonraki 2 maçta Londrada. Önce Chelseanin misafiri olucaz ardından Manchester Unitedi evimizde ağırlayacaz.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Yavaş yavaş takım kendini buluyor Müdür.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

harbiden küme düşerde ağır olmuş be

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Everton maçında son golümüz tam bir kontra örneğiydi. Bende paylaşmak istedim (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Yavaş yavaş takım kendini buluyor Müdür.
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    harbiden küme düşerde ağır olmuş be
    Takım iyiydide milli maç arası hiç ama hiç yaramadı :F

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Takım ve oyuncular tam form tuttu üst üste 2 galibiyet aldık ardından gelen milli maç arası felaketimiz oldu resmen :F Milli takımlara giden oyuncuların sayısı yüzümüzü güldürsede sakatlık riski kötü oluyor elimizde olmayan sebeplerden ötürü 3 önemli oyuncumuz birde everton maçından bir oyuncumuz 4 eksikle 2 çok önemli maça çıkcıaz. 2 yada 3 puan çıkarabilirsek süper olucak. Takımıma ve geri kalan oyuncularıma güveniyorum. Chelsea ve Manu maçlarından alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum

Takım ve oyuncular tam form tuttu üst üste 2 galibiyet aldık ardından gelen milli maç arası felaketimiz oldu resmen :F Milli takımlara giden oyuncuların sayısı yüzümüzü güldürsede sakatlık riski kötü oluyor elimizde olmayan sebeplerden ötürü 3 önemli oyuncumuz birde everton maçından bir oyuncumuz 4 eksikle 2 çok önemli maça çıkcıaz. 2 yada 3 puan çıkarabilirsek süper olucak. Takımıma ve geri kalan oyuncularıma güveniyorum. Chelsea ve Manu maçlarından alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum

Milli takımlarda sakatlanan oyunculardan çektiğim kadar başka bir şeyden çekmedim, sen de bu konudan muzdaripsin sanırım. Oyuncular nedense milli takımlarda daha çok sakatlanıyorlar, sanırım milli takımların doktorları fitness koçları yeterli seviyede değil.

Bu arada kontradan attığın gol çok güzelmiş. Ben taktiğimle böyle goller atamıyorum da, yemiyorum da. Daha çok topla oynamaya dayalı bir sistemim var, hızlı hücumları da eklemeye çalışıyorum ama pek başarılı olamadım şimdiye kadar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Milli takımlarda sakatlanan oyunculardan çektiğim kadar başka bir şeyden çekmedim, sen de bu konudan muzdaripsin sanırım. Oyuncular nedense milli takımlarda daha çok sakatlanıyorlar, sanırım milli takımların doktorları fitness koçları yeterli seviyede değil.

Bu arada kontradan attığın gol çok güzelmiş. Ben taktiğimle böyle goller atamıyorum da, yemiyorum da. Daha çok topla oynamaya dayalı bir sistemim var, hızlı hücumları da eklemeye çalışıyorum ama pek başarılı olamadım şimdiye kadar
    Taktiğim atak ama rakibe göre atak oynarken kontra tikini açıyorum yada evertondayken 2-0dı tamamen kontraya dönmüştük. Özellikle duran toplara kendimce bir yöntem buldum. İstersen resimlerle anlatabilrim rakip kornerlerde onlar kadar bizde tehlike yapıyoruz (:

Sakatlıklardan geçen yılda çekmiştim bu yılda başladık ama Allahtan ay değil hafta/haftalar.. 3er hafta yazıyor ama profillerinde 3-4 hafta diyor bide bunlar gelip maç kondisyonu yüklicek tekrar temizinden bir bucuk ay yediler :F Neyseki kadromuza güveniyoruz. Chelsea ve Manu maçlarını birazdan yapıcam önce Cheslea maçında rakibi analiz edelim. Zira rakip analizini iyi yapıp talimatları yerinde verirsen süprizlere imza atabiliyorsun.

Bak seni gördüm yine soru geldi aklıma Maç başlamadan önce devre arası ve sonrası yapılan konuşmalar moralleri epey etkiliyor haliyle maçıda etkiliyor. Geçen yılalrda bu konuşmaları her maç yapmamanın daha faydalı olduğu söylenirdi neymiş iksirmiş yeri geldiğinde kullanmak lazımmış gibi ama ben her maç yapıyorum her maç tepki veriyorlar moraller arttığı sürece sıkıntı yok. Sadece uyum düşükken oda ilk sezon başlarında falan pek tepki vermiyorlardı düzeldi. Sen bu konuşma işine ne diyosun ? Sonuçta her maç farklı rakipler iksir işi saçma gelmişti açıkcası

Taktiğim atak ama rakibe göre atak oynarken kontra tikini açıyorum yada evertondayken 2-0dı tamamen kontraya dönmüştük. Özellikle duran toplara kendimce bir yöntem buldum. İstersen resimlerle anlatabilrim rakip kornerlerde onlar kadar bizde tehlike yapıyoruz (:

Sakatlıklardan geçen yılda çekmiştim bu yılda başladık ama Allahtan ay değil hafta/haftalar.. 3er hafta yazıyor ama profillerinde 3-4 hafta diyor bide bunlar gelip maç kondisyonu yüklicek tekrar temizinden bir bucuk ay yediler :F Neyseki kadromuza güveniyoruz. Chelsea ve Manu maçlarını birazdan yapıcam önce Cheslea maçında rakibi analiz edelim. Zira rakip analizini iyi yapıp talimatları yerinde verirsen süprizlere imza atabiliyorsun.

Bak seni gördüm yine soru geldi aklıma Maç başlamadan önce devre arası ve sonrası yapılan konuşmalar moralleri epey etkiliyor haliyle maçıda etkiliyor. Geçen yılalrda bu konuşmaları her maç yapmamanın daha faydalı olduğu söylenirdi neymiş iksirmiş yeri geldiğinde kullanmak lazımmış gibi ama ben her maç yapıyorum her maç tepki veriyorlar moraller arttığı sürece sıkıntı yok. Sadece uyum düşükken oda ilk sezon başlarında falan pek tepki vermiyorlardı düzeldi. Sen bu konuşma işine ne diyosun ? Sonuçta her maç farklı rakipler iksir işi saçma gelmişti açıkcası

Vaktin olduğunda anlatırsan çok sevinirim. Ne zaman kontra yapmamız gerekse bizim fişek çoçuklara kal geliyor. Top ayağında olan koşuyor, diğerleri bakıyor. Sonra topla oynayan oyuncumuz duruyor, herkes koşmaya başlıyor, tam komedi

Pozitif etki ettiğin sürece maç sırasında bile konuşsan yeridir. Bu seride oyuncu moralleri oyuna çok daha fazla etki ediyor. Mutsuz oyuncular hep kayıp. Bu yüzden gerek takım kötü giderken yapılan takım toplantıları, gerekse maç içi konuşmaları çok önemli. Menajer olarak göreve ilk başladığında oyuncular pek sallamaz ama anlaşmaya başladıysanız çok iyi.

Ben genelde maç başında rahat olun diyorum, devre arası işler kötü gidiyorsa basıyorum kalayı. Belki maçın başında yaptığım tam olarak doğru değil ama devre arasında kurtardığımız maç sayısı hayli fazla. Hem morali hem de oyuncuların maça olan konstrasyonlarını arttırıyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Vaktin olduğunda anlatırsan çok sevinirim. Ne zaman kontra yapmamız gerekse bizim fişek çoçuklara kal geliyor. Top ayağında olan koşuyor, diğerleri bakıyor. Sonra topla oynayan oyuncumuz duruyor, herkes koşmaya başlıyor, tam komedi

Pozitif etki ettiğin sürece maç sırasında bile konuşsan yeridir. Bu seride oyuncu moralleri oyuna çok daha fazla etki ediyor. Mutsuz oyuncular hep kayıp. Bu yüzden gerek takım kötü giderken yapılan takım toplantıları, gerekse maç içi konuşmaları çok önemli. Menajer olarak göreve ilk başladığında oyuncular pek sallamaz ama anlaşmaya başladıysanız çok iyi.

Ben genelde maç başında rahat olun diyorum, devre arası işler kötü gidiyorsa basıyorum kalayı. Belki maçın başında yaptığım tam olarak doğru değil ama devre arasında kurtardığımız maç sayısı hayli fazla. Hem morali hem de oyuncuların maça olan konstrasyonlarını arttırıyor
    Sanırım top sürenin gitmesi diğerlerinin kalması derinden koşmanın kısık olmasıyla alakalı. Gerçi ben oyuncu özellikleriyle pek oynamıyorum. Taktik yada kenar talimatlarıyla tek oynayışla tüm sistemin değişmesi kolayıma geliyor öteki türlü tek tek anlık değiştirmek çok zor. Ama yeri geldiğinde tek tek oyuncuların görevleriyle de oynuyorum. Herneyse bahsettiğim olay genelde rakip kornerlerinden kontra aramak. İlk fırsatta rakibin kullandığı kornerden kesitlerle anlatırım (:

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

kontra atağı bende yapamıyorum. kontraya çıkarken oyuncunun önü boş olsa bile korner direğine doğru koşuyor sonra duruyor içeri orta açıyor savunma uzaklaştırıyor atak bitiyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

kontra atağı bende yapamıyorum. kontraya çıkarken oyuncunun önü boş olsa bile korner direğine doğru koşuyor sonra duruyor içeri orta açıyor savunma uzaklaştırıyor atak bitiyor
    Yeri geldiğinde anlatıcam bugün detaylı şekilde olmadı yarına detaylı şekilde anlatıcam..en azından kendi takımımda uyguladıklarıma

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

8.Hafta

Neye uğradığımı şaşırdım Dışardan stadyumda maç izleyen biri olsam şike var bu maçta derdim. Orta gelir kaleci ön direkte bekler hiç hareket etmez savunmacılar bekler bomboş kaleye kafa yedik. Çok geçmeden yine bir orta bizim stoper topa hareketlenmedi bile zıplamayı bıraktım sonra yine gol falan derken saymayı bıraktım yerin dibine girdim resmen. Taraftarlarımız affeder mi acep bizi ?

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

kötü olmuş bu ama yinede chelsea'ye deplasmanda 2 gol atmışsın

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Üzülme Juan'cım hep senin başkanın işleri bunlar. Torres'in de bu seride 2 gol attığını zor görmüştüm sana 4 atmış

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

9.Hafta

Chelsea hezimetinden sonra takımda uyum %68den %60a düşmüştü. Tüm oyuncularımla tek tek konuşup türlü laflarla moral artımı sağlamaya çalıştık. Bir sonraki maçta birde manu hezimetini kaldıamazdım. Arka arkaya Chelsa-Manu maçlarında hedefimiz 2 yada 3 puandı aslında 2 puana razımısın deseler he derdim. Lakin 3 puan aldık chelsea maçını unutabiliriz artık. Manu zaferi takım adına birçok şeyi sağladı uyum biranda %75 e çıkarken dahada önemlisi artık büyük takımlara kaşı puan alıp zafer kazanabildiğimizin güvencinde olacak çocuklar.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ne olursa olsun 7 tane içime oturdu arkadaş (:
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Üzülme Juan'cım hep senin başkanın işleri bunlar. Torres'in de bu seride 2 gol attığını zor görmüştüm sana 4 atmış
    Ben alıştım bir oyuncudan 4 yemeye geçen yılda Zigic bize 4 atmıştı (: Her Chelsea atağında santraya gittik deli oldum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Senin oyuncular manyak. Chelsea'den 7 gol yiyip Manchester United'ı 2 farklı yeniyorlar.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Senin oyuncular manyak. Chelsea'den 7 gol yiyip Manchester United'ı 2 farklı yeniyorlar.
    Teknik direktörleri çok çılgın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kontra fikirlerimi açıklayacam demiştim. Manuya attığımız ilk gol aslında bana epey yardımcı oldu. Yine tam derslik bir gol attık.

Şimdi gelelim nacizane önerilerime. Bilmiyorum siz nasıl ayarlıyorsunuz oyuncunun görevlerini ama ben taktikte hangi rolü vermişse kendisi öylece kalıyor. Gerek oyun felsefemi atak defans vs yapınca gerek akıcı katı yapınca gereksede kenar talimatları ile biranda tek tek uğraşmak yerine tamamen deiştirmiş oluyorum.Sadece bazı durumlada oynamalar yapıyorum. Bunu neden söylüyorum çünkü bazı arkadaşlar benim oyuncularım koşmuyor vs diyor. Ultra defans yaparsanız adamın mentalini yada derinden koşu minimal ederseniz sanırım koşmazlar. Mesela çizgiye inip orta açıyor saçma yere falan deniyor. Ordada aslında oyuncunun mentali ön plana çıkıyor. Karar vermesi önsezisi gibi özellikler zayıfsa mühtemelen pası şutu ortayı vs kime nereye atacağını karıştırır. O tarz adamlarınız varsa işte o zman girip sen fazla orta açma arkaya aç yerden aç gibi görevlendirebilirsiniz. Oyuncunuzun mentali zayıfsa siz yönlendirin. Bir diğer önemli nokta ise sahaya yayılımınız. Mesela ben çift forvet ve amc kullanıyorum. Zaten golde de gördüğünüz üzere amc Tom Cairney ceza sahasının hemen önünde bekliyor tam bir çakal gelir gelmez takımı kontraya kaldırdı. Siz dmcler yada mclerle muhtemelen bunu yapamazsınız çünkü onlarda ceza sahasında gömülü olacaktırlar. Bir diğer önemli hususta formasyon gibi oyuncu rolleri. Benim sassa gol dakikalarında komple forvet oynuyordu yani gezer forvet yine dikkat edeceğiniz üzere biri tam durması gereken yerde dururken 2.forvet Sassa sanki kanat oyuncusu gibi sağ açıkta boş alanda pusuda (: Biraz uzun bir anlatım oldu ama k.bakmayın. Aklına herhangi birşey takılan yine her daim sorabilir (:
    Not: Maksadım bilmişlik yapmak değil. İstişare halinde olup birbirimize faydalı olmak. Zira birkaç arkadaş bu hususta sorular sormuştu

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bardağın dolu tarafından bakmak denir buna

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

çok teşekkürler çok güzel anlatmışsın ama birşey soracağım,

oyuncu rollerini taktikte hangi rolü vermişse öyle bırakıyorum demişsin, mesela 4-4-2 oynuyorsan forvetlerin otomatik olarak mı rol alıyor? ben onlar rastgele oluyor sanıyordum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bir diğer önemli hususda rakip kornerler. Aşağıda göreceğiniz üzere Manu bizim ceza sahamıza sadece 3 oyuncu koyabildi. Koyabldi diyorum çünkü elleri mahkum (:

Elleri mahkum dedim burda ise sebebi var. Biz ilerde tam 4 adamla bekliyoruz (: Ceza sahasının hemen önünde de bir adamımız var topun ona gleince büyük tehlike olacağını bildikleri için haliyle onlarda geride 4+1 1de kaleci 6 oyuncu ile beklemek durumundalar. İleriye ise 1 koner kulanan ve birde Ceza sahasıın hemen önünde Cairneyi bekliyor sadece 3 adam ileriye çıkabiliyor haliyle
    Bu stratejiyle ilerde beklettiğiniz adamları uygun oyuncular seçerseniz ani kontralar yakalamanız içten bile değil ama asıl amaç burda savunma yapmak. Zira içeriye fazla oyuncu gönderemiyorlar. E içerde az oyuncuları olsada bizimkilerde az diyor olabilirsiniz ancak ceza sahası ne kadar kalabalık olursa karambol o kadar fazla oluyor top uzaklaştırmak zorlaşıyor yada içerisi kalabalık olduğu için dönen toplar yine büyük tehlike arz ediyor. ben kullanıyorum. Gerisi size kalmış. Kontra ve rakip kornerler hakkında aklıma gelenler bunlar

Sayfa 9 / 45 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri