Quote Originally Posted by kaanb View Post
transferler her zamanki gibi süper. premier lige yeni çıkıp ilk maçında 5-0 kazanan başka bir takım olmamıştır herhalde
Quote Originally Posted by MakiLee View Post
Takım yavaş yavaş birbirine ısınmaya başlamış müdür. Bence sen çılgın bir parti vererek takımı bi moralini düzelt
Parti marti yaparsak gençleri aklı 1 karış havada hepten leyla olurlar
Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
Birbirimize faydamız oluyorsa ne mutlu, bildiğim ya da doğru olduğunu düşündüğüm şeyleri paylaşmaktan keyif alıyorum

Dediğine katılıyorum, yeni özellik üzerinde çalışan oyuncular, maç içerisinde bu özelliğe sahip oyunculardan daha sık kullanıyorlar özelliklerini, deniyorlar sanırım. Israrla deneyip başaramadıkları bir yeteneği öğrenemiyorlar da ayrıca. Mesela dripling yeteneği düşük birisine kaleciyle karşı karşıya kaldığında çalımla, kaleciyi geç özelliği çalıştırıldığında çok büyük olasılıkla başarısız oluyor.

Bununla ilgili komik de bi anım var, böyle antrenman verdiğim bir oyuncu -ki tam bir kalas, kaleciye çalım atmak için topu kenara çekeyim derken korner direğine kadar gitti top hey gidi günler...
Bunun handikapı büyük. hele hele zor liglerde iyice zora sokuyor bizi nitekim canımız yanıyor şu sıralar atamıyoruz. özellile forvetlerde göze çarpıyor bu durum tabi diğer mevkiilerdekilerde tam performans veremiyor. Bu yüzden şuanki mevcut takımımın 1-2 seneye ihtiyacı var. Oyuncularım çok genç ve hem gelişimlerine hemde yetilere önem veririm. Çok etki ediyor oyunlarına. Dolayısıyla biraz başımız ağrıyacak ama olsun (:

Finne bebeğim Lyngbyde ne versem hemen kazanırdı o özelliği burda beceremedi garipsedim. Lakin Şu sıalar çok daha özel olarak ilgilendiğim bir oyuncu var devre arası falan koyabilrim profilini yada sezon sonu unutmazsam. Fierro falan hikaye facundo ferreyrelar falan sol cebinden alır sağ cebine koyar yaşı henüz 16 mı neydsi profoesyonel sözleşme imzalatamadık. Herkesten gizleyip takım otobüsüne falan bindiriyoruz farkedip sözleşme imzalamasınalr diye 2-3 sene içinde çok bomba takım olacağız yaş ortalamamız 21 buçuk civarı millet serpilip büyüsün avrupada kupa alacağız inş (: