1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Salih Uçan

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bana göre teknik, zihinsel ve fiziksel özellikleri gayet yerinde girilmiş beğendim, Cengiz'i bu konuda tebrik ederim. Top Çalma özelliğinin düşük girilmesini de Ömer Abi'nin iyi açıkladığını düşünüyorum, bana göre mantıklıydı zira Salih'in özellikle geçen sezonun sonlarına ve sonrasında oynadığı müsabakalara göz atınca top çalma konusunda ciddi sıkıntılarının olduğunu (özellikle faul problemi) görmek zor değildi. Bravery (Cesaret) 5 olarak girilmiş belki 8-9 ideal olabilirdi ancak bunun bir açıklaması yapılırsa memnun kalırız, Salih'in hem topla beraber öne atılmada hem de top rakipteyken topa doğru hareketlenme de pek de pısırık olduğunu düşünmüyorum.

Ve Gelelim kuru fasulyenin faydalarına : )

PA'nın set olarak girilmesi yaşından dolayı mı ?

160 PA'yı hak edecek kadar kötü mü ?

Zira senelerce tek resmi maça çıkmayan Muhammed'in kafadan -9 olarak girilmesi karşısında, Uefa'nın kendi genç yıldızları kategorisinde gösterdiği, Uefa Avrupa Liginde dikkat çekici yıldızlar listesine aldığı, çoğu yerli ve yabancı futbol sitelerinde geleceğin yıldız adaylarından biri olarak lanse edildiği hepsini geçtim gözümüzün önünde bir cevher olarak görülen bir oyuncunun normal bir antrenman verimi düzeyiyle oyunda en fazla bir "Selçuk İnan" olabileceği realitesiyle karşı karşıyayız. Merak ettiğim bir diğer soru da bu, Neden 160 ?

Teşekkürler.
    Last edited by ReaList : 21.Ekim.2013 at 19:41
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri