Quote Originally Posted by marlo41 View Post
Ne garezim olacak?

10 yıldır geriye giden bir oyunu eleştirenlere o oyunu sanki yapımcısıymış gibi savunanlara, o eleştirenlere '' hep aynı kişiler mızmızlanıyor '' mealinde cevap verenlere, Kasım ayında FULL oyun çıkarttığını iddia edip FULL oyun parası alan bir firma için '' oyun zaten Ocak ayına kadar BETA gibi çalışıyor bu yüzden Ocak 'ta ucuza almak da mantıklı.'' deme pişkinliği gösterenlere sinirliydim. Buna bir de başkasına edilen lafa atlayıp kelam sahibine lağım gibi bir üslup ile TROLL, GAREZİ VAR gibi laf edenler eklendi vesselam.
kusura bakma ama "hep aynı kişiler mızmızlanıyor" bahanesinin arkasına saklanamasın çünkü o senin "turksportal klasiği" mesajından sonra yazılmış bir mesajdı. o "pişkin" sıfatına koyduğun mesaj da bu mesajından sonra yazıldı. "ben tahmin ettim onların bu tarz yazacağını" şeklinde müneccimvari bir şey yazacaksan eyvallah derim. ama bunun dışında genelleme yapman yanlıştı.

bu yüzden o attığın mesajı, sonradan yazılan şeylere bağdaştırman yine saçma geldi bana.

ben çektiğim inceleme videosunda bile oyunu eleştirdim ki burada oyunu eleştiren başka yöneticiler de bulabilirsin. oyunu savunan üyeler bulabileceğin gibi, oyundan tatmin olan yöneticiler de bulabilirsin ki ben de tatmin olmalarına senin gibi anlam veremiyorum.

ama sen buraya kalkıp da genelleme olarak "turksportal klasiği işte" yazarsan ben de troll olduğunu veya garezin olduğunu düşünürüm.