Quote Originally Posted by Aydin View Post
kusura bakma ama "hep aynı kişiler mızmızlanıyor" bahanesinin arkasına saklanamasın çünkü o senin "turksportal klasiği" mesajından sonra yazılmış bir mesajdı. o "pişkin" sıfatına koyduğun mesaj da bu mesajından sonra yazıldı. "ben tahmin ettim onların bu tarza yazacağını" şeklinde müneccimvari bir şey yazacaksan eyvallah derim. ama bunun dışında genelleme yapman yanlıştı.

bu yüzden o attığın mesajı, sonradan yazılan şeylere bağdaştırman yine saçma geldi bana.

ben çektiğim inceleme videosunda bile oyunu eleştirdim ki burada oyunu eleştiren başka yöneticiler de bulabilirsin. oyunu savunan üyeler bulabileceğin gibi, oyundan tatmin olan yöneticiler de bulabilirsin ki ben de tatmin olmalarına senin gibi anlam veremiyorum.

ama sen buraya kalkıp da genelleme olarak "turksportal klasiği işte" yazarsan ben de troll olduğunu veya garezin olduğunu düşünürüm.
Seni biliyorum zaten sana karşı değildi sinirim. Adı üstünde SİNİR. O gün o mesajı sinirle yazmış olabilirim ama bu oyunu rahatça oynayabilmek için gereği yokken bir sürü para verip yeni laptop almış adamım. Oyun ise BETA halinden bile daha kötü bir halde. Geçtim laptop almayı oyunu 50 lira alan biri bile sonuna kadar haklıdır eleştirilerinde. Community SIGames olsun, FMBASE olsun burası olsun gelen yorumların bir çoğu hatta daha fazlası ortak eleştiriler üzerinden şekillenirken şark kurnazı gibi oyunu istatistikler ile savunanlar olsun oyunu eleştiren tonlarca insana " Hep aynı tipler eleştiriyor" gibi bir üslup ile saldıranlar olsun bu sitenin yöneticileri. O üslubu normal bir üye kullanırsa eğer almadığı ceza kalmayacakken - ki doğrusu budur - bir yönetici kullanınca hiçbir şeyin yapılmaması kusura bakmayın ama bende sitenin niyetine karşı ikircikli düşünceler yaratır.

Üstelik 2012'den bu yana sadece 30 küsür mesaj atan - ki git bak araştır birçoğu oyuna paylaşımda bulunan mesajlardır ya da sıkıntılarımı anlatıp yardım aradığım mesajlardır- bir üyeyi de siteyi çok ciddiye alıp o siteye karşı garez besleme ile itham etmek de kusura bakmayın ama o üyede başka şeyler uyandırır.

Amacım gerginlik yaratmak da değildi ama aldığım cevaplar sonrası başka türlü bir üslup kullanamazdım. Sevgiler.