-
Oyunun hatalarını açıklamalar ve ekran görüntüleriyle sakince ispatlayan bir kişiye bile bu şekilde yaklaşan bir firma aynı kişilerden oyunu orjinal almasını bekliyor. Kafanız çok güzelmiş canım, güle güle kullanın.
Anlamıyorum bu şekilde davranarak ellerine ne geçiyor ? Oyunu zorlaştırmak içib bu kadar saçma şeylerin olmasına gerek yok. Oyuncuların özelliklerinin maç motoruna etki etmesini sağladıkları an bu iş çözülecek. Onlara şunu sormak lazım, madem istatistik onlar için önemli, dünyadaki x liginde y takımının maçlarına baksınlar. O takımın herhangi bir maçında 3 şut direkten dönmüş mü ? Oyunda ortalama 2 maçta 1 en az 3 şut direkten dönüyor totalde. Bunu incelesinler bakalım cevap verebilecekler mi veya ne cevap verecekler ?
Atletico Madrid'i almışım, ligin en zayıf ekiperinden olan Elche benim evimde bana karşı Barcelona gibi top oynuyor. Tiki taka paslaşmalar, her topa kusursuz müdahaleler, inanılmaz pres. Oyuncuların özelliklerine bakıyorum, mantık çerçevesinde bu kadar iyi oynamalarının imkanı yok ama oyunda oluyor bu. Bu maçlık birşeydir diye geçiyorum, bir sonraki maç yine aynı olay. İşin ilginci bütün rakipler bana karşı aynı oyunu oynuyor. Aynı ataklar, aynı paslaşmalar, aynı şutlar. Artık hangi pozisyonun sonunda ne olduğunu ezberledim, ne olacağını, topun nereden nereye nasıl gideceğini falan biliyorum yani.
Last edited by xwerswoodx : 19.Ocak.2014 at 20:18
Reason: Kural 1
Mesaj Yetkileri