1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Serinin En Kotu Oyunu?!

Threaded View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by akorkmaz View Post
    Bu oyunun bu kadar çok takip edilip tutulması bana göre karşısında rakibinin olmamasından kaynaklanıyor. İnsanlar futbola meraklı menejerliğe meraklı bu yüzden el mahkum bu oyuna. Ben dediklerimin arkasındayım yoksa her sene tekrar ederen saçma sapan oyun motoru hataları yok taktik bugları yok korner bugları düşük takımların bizim oynadığımız takıma Barcelona kesilmesi vs.vs gibi şikayet konularıyla dolu forum. SI bunları çözemez mi sizce? Bence çok rahat çözer. Bütün sorun bence para. Her sene çıkan diğer oyunları görüyorum ve kimse beni SI'nin bu basit ama sinir bozucu sorunları çözemeyeceğine ikna edemez. İsteseler stabil bir oyun çıkartırlar ama dediğim gibi arkasında her sene oyunu tekrar satamayacaklarından korktukları satış stratejisi yatıyor olmalı.
    Bu sadece bir komplo teorisinden oteye gitmeyen bir "sonuc buysa, sebep herhalde budur" yorumundan oteye gecmiyor.

Madem oyun gelisiminin nasil yapildiginin ic yuzunu uzun yillardir gormus birisi ile konusarak bile fikrin degismeyecegine onceden karar vermissin ve monolog tercih ediyorsun, fikrini degistirmek icin baska bir sey yazmaya degmez demektir.
    Last edited by perpetua : 13.Mart.2014 at 22:10

Mesaj Yetkileri