Originally Posted by
HeracLes
Hocam bu yorumunu okuyunca bu nedir dedim hakikaten ama. Aslında sorun söylediklerinde gizli, yanlış sularda yüzüyorsun gibi geldi bana. Her şeyden önce oyunu 2-3 saat ancak oynayabildiğini söylüyorsun zaten 2-3 saatte oyunu, taktikleri çözebilen varsa helal olsun. Diğer bir konu ise her maç taktik değiştirip kazanamamandan şikayet etmen. Belki de oyunun en önemli kuralı taktiğini sezon öncesi iyice çalıştırıp taktiğe takımın sonuna kadar uyum sağlamasıdır. Sürekli taktik değiştirmek oyun açısından iyi bir şey değil. Ha gerçekte böyle yaparak galibiyet kazanan takımlar vardır ama senin oyunda bir galibiyet bile alamaman belki şansın da yaver gitmemiştir ama çok da şaşılacak bir durum değil. Son değindiğin konuda ise Manchester United'dan bahsediyoruz ve sürekli taktik değiştirdiklerini düşünmüyorum. Hatta uzun bir süre Ferguson nasıl oynatıyorsa öyle oynattı. Onların durumu tamamen psikolojik ki oyunda zaten ilk sezon Moyes'u kovdular 8. olduğu için. Gerçekçi olmayan bu gibi geldi bana çünkü ManU biraz daha sabredecektir Moyes'a.
Valla arkadaşlar oyunda şurası kötü bu hata var vs. diyebilirsiniz ama böyle kişisel sebeplerden dolayı koca bir oyuna kötü demek bilmiyorum ne kadar doğru. Oyun zor mu bence değil. Sen zor demişsin saygı duyarım ama oyun kötü demeden önce biraz çabalamak gerekir. 2-3 saatte hele FM gibi oyunu kötülemek çok ağır kaçar, aksiyon, rpg vs. oyun olsa anlarım.