-
Bana göre de serinin en iyi oyunu 2008. En kötüsünü bilmiyorum. 2012'de çok hoşuma gitmişti. Ama belirtilen taktik bugları yüzünden eleştirebilir. O zaman kullanmazsın o taktiği kendi taktiğinle oynayabilirsin ona bakarsan. 2008 iyidi. Hiç bir özel taktik yemezdi öyle Inter'e karşı falan oynarsan İbra sallardı 4 tane yerdin 6-7 tane toplam olması gereken gibi
Bu arada genel olarak her seride çıkan hatalar yüzünden haklı olarak çok eleştiriyorsunuz bu oyunu fakat kaçırdığınız bir nokta var sevgili arkadaşlar. Oyunun yapımcıları bu oyunu hatasız dört dörtlük yapamaz mı sanıyorsunuz? Bana göre yaparlar ama bilinçli olarak yapmıyorlar. Bi seriyi hatasız olarak çıkartsa sana, gelecek sene aynı oyunu sadece db'si güncellenmiş olarak 30-35€'ya satabilir mi?(Fiyatı tamamen salladım bilmiyorum zira güncel fiyatını oyunun.) Örnek veriyorum 2014 mükemmel bi oyun olsaydı hatasız ve harika bir oyun motoruyla sen seneye para verip yeni seriyi mi alırdın yoksa çıkan transfer yamasıyla 2014'de devam mı ederdin? Önce bunun cevabını elini vicdanına koyup ver kendine sonra gelip burada bu oyunu eleştirelim. Ama tabi ki para veren bir tüketici olarak her zaman eleştirmeye hakkımız var ama unutmayın bu seri hiçbir zaman sorunsuz hatasız stabil bir oyun çıkartmayacak. Çıkartamaz hacım bu kadar net çıkartırsa seneye satamaz yeni oyununu.
Mesaj Yetkileri