Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
Boş alanların bombalanmasından söz ediliyor. Askerler vurulacak demek en hafif tabirle halüsinasyondur.

Bu sızma da hayırlara vesile olsun diye umalım. Diğer illegal dinlemeler ile zaten ahlaksızlığın dibine vurmuşlardı, bu sonuncusu cami duvarına yapmak oldu. Artık kimse 'bu paralelciler bu kadarını da haketmedi' diyemeyecek.
Hakan Fidan: gerekirse oraya da (süleyman şah türbesi) bir saldırı düzenleriz, oraya da, oraya da biz saldırtırız önden canım. şey yaparız yani ben şeyi anlamaya çalışıyorum.

Saldırtırız kendi toprağımıza diyor müsteşar efendi.

Paralelciler meselesine gelirsek. Cemaat iddiaları yalanladı biz yayınlamadık diye. Yayınlayandan çok dinleten önemli bence bi devlet bu kadar mı başıboş olur Allah aşkına. Yarın savaş çıksa koordine çalışamüyrüz diyecek bir Bakan var. Harbi rezillik.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
FSA, Özgür Suriye Ordusu. Tırlar onlara gidiyor. Bunlar bize döner derken bize karşı dönerler demiyor, savaşmadan dönerler diyor. Mühimmat lazım deniliyor.

Savaş çıkarmak dediğiniz şey zaten el kaide bağlantılı işid'e karşı yapılıyor.
Yahu adamları besliyorsun sonra bunun sonu yok deyip silah, mühimmat yardımını kesiyorsun. Sence bu adamlar iyi bari Türkiye'ye gidip normal bir yaşantı sürelim, sözde özgür Suriye davamızdan vazgeçelim mi diyecekler. Yapmayın Allah aşkına, yapacakları şeyi söyleyeyim, sınır kentlerimizde bomba patlatıp bizi tehdit ederler. Bize dönerlerden cümlesinden ben bunu anlıyorum.