1 ile 30 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post

Bilerek görmezden gelinen bir gerçek var. Savaş artık kapımızda, etraf yangın yeri. Kapımızı bacamızı örtüp alevlerin binaya sarmasına haliyle izin vermeyeceğiz. Ne tesadüftür pyd, işid gibi örgütler Suriye'nin kuzeyini ele geçirdiği sırada 'görün bakın kimlerle komşu oluyoruz, hükümet göz yumuyor' diye höykürenler, onlara karşı yapılacak operasyona da karşı çıkıyor.

Hesap başka, mesele bağcıyı dövmek.
    Bu dediğine katılıyorum. Zaten yorumumdada belirttim boş yere savaş çıkarmak istemiyor. Şahsen bende girilmesi taraftarıydım. Erdoğan iyi bir lider fakat ekibi kötü. Şuan bu durumda olmamızın tek nedeni var oda inanılmaz dış politika yanlışları. Ak parti sandıktan lider olarak çıkmalı fakar oran düşmeli ki burnu sürtsün yoksa dahada felaketler bizi bekliyecek . Diğer bir arkadaşın dediği gibi bekleyip görmedkten başka şansımız yok.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Bu dediğine katılıyorum. Zaten yorumumdada belirttim boş yere savaş çıkarmak istemiyor. Şahsen bende girilmesi taraftarıydım. Erdoğan iyi bir lider fakat ekibi kötü. Şuan bu durumda olmamızın tek nedeni var oda inanılmaz dış politika yanlışları. Ak parti sandıktan lider olarak çıkmalı fakar oran düşmeli ki burnu sürtsün yoksa dahada felaketler bizi bekliyecek . Diğer bir arkadaşın dediği gibi bekleyip görmedkten başka şansımız yok.
    İşte bu yorumu alkışlarım! Erdoğan bana göre iyi bir lider fakat her liderin yanında destekleyen ve yönlendirici akıl verebilen birileri olmalı fakat bu bizde yok! Erdoğan ekibiyle bütünleşse bile kötü bir ekip ile iyi işler çıkarmanız zordur. Dış politikayı geçtim iç olaylarda bile zararsız çıkamıyoruz ta ki adam gibi bir ekip getirip kendilerini yenilerse o zaman ülke azda olsa rahatlayabileceğini düşünüyorum.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://www.ntvmsnbc.com/id/25323806

Ben bu konuşmayı cemaatin yayınladığını düşünmüyorum.Bunu yayınlayan farklı bir güç bence.Cemaate karşı operasyona haklı bir sebep için ortaya atılmış olabilir.

Eğer bu konuşma dinlenmiş ve cemaat tarafından ortaya atılmışsa zaten Mit Müsteşarı bıraksın gitsin.Ulan İstihbarat servisinin başı kendisini dinletecek kadar beceriksiz mi?Eğer öyleyse kendisi ulusal güvenliği daha çok tehdit ediyor.

Konuşma içeridekilerden birinden sızmışsa orada daha büyük hesaplar dönüyor demektir.

Sonuç olarak bu konuşmayı yapanlar da dinletip yayınlatanlar da yargılanmalı.

Mesaj Yetkileri