Quote Originally Posted by ReaList View Post
@Walter Sakana

Diyorum ya işte Gabi abi, Bizde bu pozisyonlara çok ucuz fauller çalınıyor. O mantığa göre evet faul. Ama Avrupalı bir hakem gözlemcisinin Cüneyt Çakır'ı bu kararından dolayı hatalı göreceğini zannetmiyorum. Bana göre de faul değil. Mesela bugün Beşiktaş-Fenerbahçe maçını izlersen şu dediklerimi iyi irdele, kendini yere atan, ne fauller alan oyuncular göreceksin. Büyük maçlarda fazlasıyla oluyor zaten.
Bizde çok kolay faul çalındığına, çoğu sarı veya kırmızı kartın es geçildiğine katılıyorum. Avrupa'da ikili mücadelelere daha fazla izin verildiği, omuz omuza mücadelelerde bizdeki kadar kolay faul çalınmadığı bir gerçek. Ama şu pozisyon Premier ligde bile net fauldür, düşüncene saygı duymakla birlikte katılmam mümkün değil o yüzden.

Burak (veya zamanında Arif Erdem) kendini yere atıyor diye gerçekten penaltı olan pozisyonlarına bile penaltı çalınmamasından bir farkı yok bana göre bu pozisyonun.

Daha da uzatmak istemiyorum, bence faul, sence değil. Ne kadar yazarsak yazalım çıkacak sonuç bu gene.