Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
Ben son maçı Toplasam 15 dk bölük bölük izleyebildim. Ama 2-0 yenikken gayette destek veriliyordu. O zaman bu kısmı da övmeniz gerekiyor Asıl tepkinin gösterileceği yerde de destek olunuyordu.
Ben de bölük bölük izledim maçı zaten bahsettiğim genel bir performans. Bir de destek anlayışımız biraz farklı galiba Cihan. Sen taraftarın bağırmasından bahsediyorsun ben ateşlemesinden. Mesela attığımız ilk golden önce taraftar takımı güzel ateşledi ama maçı çevirip 2-2'ye gelince daha da coşup 3'ü attırması gereken taraftar gitti Mancini istifaya başladı. Böyle olmaz. Arabesk söyleyerek desteklemek de olmaz. Tempolu, hararetli tezahuratlar söylemek lazım en kötü ortalama bir temposu olan, herkesin bildiği bir şeyi söylemek lazım. Seni Sevmeyen Ölsün iyi gidiyor yoklukta mesela ama Sen Varya Sen olmuyor. Kartal Gol Gol Gol bile daha ateşleyici yani hesap et. 50 Bin kişilik muhteşem akustiği olan bir stadımız var 3-5 bin kişinin bildiği tezahuratları söylüyoruz. Patlat bakalım bi Re Re Re Ra Ra Ra o hakemin o rakibin bacakları nasıl titriyor. Maldini'nin 25 bin kişi olduğuna inanmam dediği atmosferle bu atmosfer arasında dağları bırak dünyalar kadar fark var. Tabii onda ASY etkisi de büyük ama bu Arena'nın kullanılamadığı gerçeğini değiştirmez.