1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ben anlamadım ne rezilliğinden bahsediyorsunuz ? O an gol diye bağıranlar maçtan sonra da istifa diye bağırmaya devam etti zaten.

Gol olunca sevinmese miydi kimse ?
    Öyle mi dedim ben ?

Kulübü galibiyet golü ararken,Mancini seneye olsun veya olmasın,Şampiyonlar Ligi grupları için mücadele eden bir takımın taraftarı böyle köstek olmaz takımına.

Maç bitsin istediğin kadar Mancini istifa diye bağır ama takımın gol arıyor,skor 2-2 sen istifa da istifa diye tutturamazsın,destekten çok köstek olursun.

Tam bir rezaletti,rezalet.Utanıyorum onların adına.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Öyle mi dedim ben ?

Kulübü galibiyet golü ararken,Mancini seneye olsun veya olmasın,Şampiyonlar Ligi grupları için mücadele eden bir takımın taraftarı böyle köstek olmaz takımına.

Maç bitsin istediğin kadar Mancini istifa diye bağır ama takımın gol arıyor,skor 2-2 sen istifa da istifa diye tutturamazsın,destekten çok köstek olursun.

Tam bir rezaletti,rezalet.Utanıyorum onların adına.
    Olum ne dediğini anlamadığım için sordum zaten. Laf sokma gibi bi tavrım yoktu orda (Ki sana zaten laf sokmam )

Eğer öyleyse bende şöyle cevap vereyim, Yahu adamlar bütün sezon saçma sapan futbol oynamış. Bi maç berabereyken köstek olunsa ne olacak (Ki demekki çok da etkilemiyormuş, istifa diye tezahurat yapılırken gol atılabiliniyormuş)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Olum ne dediğini anlamadığım için sordum zaten. Laf sokma gibi bi tavrım yoktu orda (Ki sana zaten laf sokmam )

Eğer öyleyse bende şöyle cevap vereyim, Yahu adamlar bütün sezon saçma sapan futbol oynamış. Bi maç berabereyken köstek olunsa ne olacak (Ki demekki çok da etkilemiyormuş, istifa diye tezahurat yapılırken gol atılabiliniyormuş)
    Tamam abi öncelikle sakin olayım ben

Tabi ki ruhsuzlar,tabi ki yeteri kadar oynamıyorlar ama o formanın suçu ne ? Bak şimdi sana bir örnek vereyim.Bu akşam Liverpool 3-0 öndeyken Crytal Palace taraftarı desteğini eksik etmedi,bütün maç susmadı,şu an 3-3 maç.

Taraftar takım için en önemlisidir.Bu sezonun en az hatalısı taraftar olsa da çok dengesizler,ne yapacaklarını bilmiyorlar sanki.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri