Originally Posted by
HeracLes
İbrahim Altınsay konusuna da değinmek istiyorum. Yanılmıyorsam 1 transfer yaptı ve o da Oğuzhan. Performans-potansiyel/fiyat karşılaştırması yaptığımızda açık ara ligin en iyi oyuncusu. Bir arkadaşın paylaştığı yazıyı da okudum o Hakan'ı ve İshak'ı vs. Altınsay'ın istediği yazıyı. Açıkçası kaynağa pek güvenemedim ama adamın bir şeyler bildiğine inanıyorum.
Gel gelelim ayrıldığı sezonda yaşananlar beni kendisi hakkında olumsuz düşünmeye sevk etti. Sonuçta sen bir yöneticisin, dediğin kabul görmeyebilir. Böyle bir şey olduğunda direkt istifa ederek kulübü terk etmek mi gerekiyor ? Madem bir şeyler biliyorsan, Beşiktaş'ın kaderini değiştirebileceksin neden ısrar etmiyorsun ? İlk yıl Rangnick'in gelememesi ve Samet Aybaba'nın gelmemesi onda dediğim kabul görmüyor neden uğraşayım demesine sebep olabilir. Ama Altınsay'ın Önder Özen'li, Slaven Bilic'li bir ortama hayır diyeceğini asla düşünmüyorum. Biraz sabredebilseydi şu dönemde birlikte çok iyi işlere imza atabilirlerdi ama ne yazıkki benim gözümde kulübü terketti.
Altınsay ne iş yapar, başkanlığa aday olmak ister mi onlar da önemli bir konu ama bugün bir seçim olsa Fikret Orman'ı savunduğum yok, belki Altınsay ondan daha iyi işler yapabilir, ama Fikret Orman'ın kaybedeceğini sanmıyorum. Çünkü sportif başarıların dışında önemli işler yapıyor. Dediğim gibi sportif tarafına Altınsay kalsaydı da Bilic-Özen-Altınsay birlikte baksalardı çok acayip bir şey olurdu ama geldiğimiz durum bu.