Sefa ile sağ bek olarak anlaşmak üzereler zaten. Yabancı sorunu yoksa gokhan töre yerine orası için de kayserili pablo moucheyi yoklardım şahsen. Eğer ki daha ucuza mal edilecekse.
Sefa ile sağ bek olarak anlaşmak üzereler zaten. Yabancı sorunu yoksa gokhan töre yerine orası için de kayserili pablo moucheyi yoklardım şahsen. Eğer ki daha ucuza mal edilecekse.
Aynen abi dediğin gibi olabilir aslında, Beşiktaş'ın diğer klüplere oranla yabancı sorunu yok, Mouche iyi gider bence.Çünkü bütçe toplam 10 diyorlar zaten 3-4 oyuncu alacaklar en iyisi bu olur.
Hele mesela Scarione alınsa çok iyi iş yapar bence.Ama sanmıyorum, Kasımpaşa bırakmaz.
Abi Mouche'ler bilmem neler bizi bir yere getirmez bunu artık dünyanın diğer ucunda futbolla ilgisi olmayan adam bile biliyor. Senelerce denedik de ne oldu ? Holosko dışında (ki onun da katkısı Mustafa Denizli sayesinde oldu) koca bir sıfır.
Vizyon sahibi olup fark yaratacak adamların peşinde koşmalıyız. İlla yıldız değil , fark yaratacak.
Angel Correa'yı Atletico'dan önce sen kapacaksın. Ülkende düzenlenen , bir nevi ayağına kadar gelip şov yapan Quintero'yu Porto'dan önce sen alacaksın.
Kayseri ile küme düşen Mouche'den hayır gelmez güzel abim![]()