Spoiler: Alıntılar 

-

UEFA SUPER CUP | BARCELONA - KARABÜKSPOR

Spoiler: Maç Detayları 

Müthiş bir galibiyet aldık Barcelona karşısında ! Barça'lanmadık, BARÇALADIK !.. Oyunun hakimiyeti maç genelinde Barcelona'daydı fakat daha akıllı oynayan bizdik, kalemizi iyi savununca, Barça'dan gol gelmeyince rakipte iyice stres oluşmaya başladı, Javi Espinosa'yı 65. dakika'da Stanciu'nun yerine oyuna almam bir anda maçın kaderini değiştirdi. 2-1 öne geçiren golü atmakla kalmadı Espinosa oyuna hareketlilikte getirdi. Altyapısında yetiştiği takımı kupadan etti adeta.. Maçın son anlarında Tanju'nun ısrarıyla 3. golü bularak Avrupa'nın en büyüğü olduk !

1.HAFTA | KARABÜKSPOR - ALTINORDU

2.HAFTA | RİZESPOR - KARABÜKSPOR

3.HAFTA | GENÇLERBİRLİĞİ - KARABÜKSPOR

4.HAFTA | KARABÜKSPOR - FENERBAHÇE

5.HAFTA | KARABÜKSPOR - ERCİYESSPOR

Ligde 5 haftayı geride bıraktık. 1 beraberlik 4 galibiyetle 5 haftalık periyodu tamamladık. Oyun olarak fenerbahçe maçında üzerimizde biraz hantallık vardı bir kaç hafta sonra onuda atıp büyüklere karşı daha iyi oynar duruma geliriz. Yeni transferlerden oldukça memnunum, Mustafa'ya hazırlık kampında forvette daha çok yer vermiştim ama verim alamadım. Lig maçlarında Nadir'i kullanmayı tercih ettim, şimdilik güzel oynuyor ligde iyi top saklıyor. Zaten skor yükümüzü çekenler orta saha oyuncularım olduğu için forvetin gol atmasından çok verimli oynaması benim için önemli..