Lig 10 numara. Süper kupa
Darısı da bana![]()
Lig 10 numara. Süper kupa
Darısı da bana![]()
ADANA DEMİRSPOR
Spoiler: Alıntılar
-
6.HAFTA | SİVASSSPOR - KARABÜKSPOR
Spoiler: Maç Detayları
7.HAFTA | BURSASPOR - KARABÜKSPOR
8.HAFTA | GALATASARAY - KARABÜKSPOR
9.HAFTA | KARABÜKSPOR - GAZİANTEPSPOR
10.HAFTA | KARABÜKSPOR - TRABZONSPOR
Ligde 10. hafta itibariyle liderlik koltuğuna oturduk ! Beşiktaş ve Eskişehir dışında ligin önemli takımlarıyla oynadık ve zor maçları tamamladık diyebilirim. Süper Kupada 3-1'in intikamını Ligde oynadığımız maçta Galatasaray'dan aldık. Bursa maçında as oyuncularımın kondisyon sorunu nedeniyle rotasyona gittim, berabere kalmamıza rağmen yedeklerdende güzel verim aldık. 10. haftaya doğru bazı sakatlıkların ve cezaların olması nedeniyle yedek oyuncularımız sık sık ilk 11'e koymaya başladık ve güvenimizi boşa çıkarmadılar. Iancu'yu formsuzluğu nedeniyle yedek takıma gönderdik, orada ısınsın biraz kendini kanıtlasın. Iancu gelene kadarda Levent veya Yunus'u onun bölgesinde oynatmayı düşünüyorum...
-
ŞAMPİYONLAR LİGİ B GRUBU 1.MAÇ | İNTER - KARABÜKSPOR
ŞAMPİYONLAR LİGİ B GRUBU 2.MAÇ | KARABÜKSPOR - MANCHESTER UNITED
ŞAMPİNLAR LİGİ B GRUBU 3.MAÇ | SPORTİNG LİZBON - KARABÜKSPOR
Şampiyonlar ligine ise İnter deplasmanında müthiş başladık, karakterimizi sahaya yansıttık e İtalyanları evinde duman ettik. 2. maçta evimizde bir dünya devini ağırladık, şüphesiz sadece grubun değil şampiyonlar ligininde favorilerinden olan Manu karşısında efsane bir oyun ortaya koyduk. 90 dakika boyunca sahanın tek hakimiydik ve gol bulmakta zorlandı. De Gea'yı geçemedik ve rakibimiz tecrübesiyle 3 puanı almamızı engelledi.