1 ile 30 arası toplam 435 sonuç

Konu: Fetih 2017 Britanya ! | Yıkılmaz Kale St.James Park (2016-17)

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Lig 10 numara. Süper kupa

Darısı da bana
    ADANA DEMİRSPOR

Spoiler: Alıntılar 

-

6.HAFTA | SİVASSSPOR - KARABÜKSPOR
    Spoiler: Maç Detayları 

7.HAFTA | BURSASPOR - KARABÜKSPOR

8.HAFTA | GALATASARAY - KARABÜKSPOR

9.HAFTA | KARABÜKSPOR - GAZİANTEPSPOR

10.HAFTA | KARABÜKSPOR - TRABZONSPOR

Ligde 10. hafta itibariyle liderlik koltuğuna oturduk ! Beşiktaş ve Eskişehir dışında ligin önemli takımlarıyla oynadık ve zor maçları tamamladık diyebilirim. Süper Kupada 3-1'in intikamını Ligde oynadığımız maçta Galatasaray'dan aldık. Bursa maçında as oyuncularımın kondisyon sorunu nedeniyle rotasyona gittim, berabere kalmamıza rağmen yedeklerdende güzel verim aldık. 10. haftaya doğru bazı sakatlıkların ve cezaların olması nedeniyle yedek oyuncularımız sık sık ilk 11'e koymaya başladık ve güvenimizi boşa çıkarmadılar. Iancu'yu formsuzluğu nedeniyle yedek takıma gönderdik, orada ısınsın biraz kendini kanıtlasın. Iancu gelene kadarda Levent veya Yunus'u onun bölgesinde oynatmayı düşünüyorum...

-

ŞAMPİYONLAR LİGİ B GRUBU 1.MAÇ | İNTER - KARABÜKSPOR

ŞAMPİYONLAR LİGİ B GRUBU 2.MAÇ | KARABÜKSPOR - MANCHESTER UNITED

ŞAMPİNLAR LİGİ B GRUBU 3.MAÇ | SPORTİNG LİZBON - KARABÜKSPOR

Şampiyonlar ligine ise İnter deplasmanında müthiş başladık, karakterimizi sahaya yansıttık e İtalyanları evinde duman ettik. 2. maçta evimizde bir dünya devini ağırladık, şüphesiz sadece grubun değil şampiyonlar ligininde favorilerinden olan Manu karşısında efsane bir oyun ortaya koyduk. 90 dakika boyunca sahanın tek hakimiydik ve gol bulmakta zorlandı. De Gea'yı geçemedik ve rakibimiz tecrübesiyle 3 puanı almamızı engelledi.

Mesaj Yetkileri