-
29.Ağustos.2014, 11:45

Originally Posted by
dAleksic
Amacım polemik yaratmak değil kesinlikle fakat ;
Her iyi oyuncunun kötü dönemi olur. Ki Selçuk da 25-26 yaşında bir oyuncu değil. 30 yaşına geldi ve futbol hayatının son baharında. Selçuk hakkında senelerdir çekememezlikten dolayı yok düz topçu, yok abartılıyor falan diyenlere de gün doğdu maalesef. Hatta Emre ile bile kıyaslayanlar oldu senin gibi. Son 1 yıllık performansına bakarak bir anda böylesine üst düzey bir Türk oyuncuyu silip atamazsınız. Selçuk, Galatasaray'a geldiği ilk sezondan geçen sezonun başına kadar süper bir grafik çizgi. Hatta bir ara Avrupa'da maç başına en fazla başarılı pas yapma oranında Xavi'yi geride bırakarak 1.sırada yer almıştı.(Xelçuk) Hatta Avrupa'yı da geçtim. Ligde attığı frikik golleri, attığı şık goller, verdiği klas paslar ne çabuk unutuldu(düz topçu bunları yapamaz en nihayetinde) ??
Kısacası formsuz şuanda Selçuk. Bunu nedeni de biraz kendi kişisel sorunları biraz da saha içindeki yardımlaşmayla alakalı.
jevox06, Selçuk'un kötü grafiğinin nedenini çok iyi özetlemiş. Okuyup, objektif yaklaşırsak sevinirim 
yok ben daha önce de aynısını söylüyordum , Emre ile bile derken ? Selçuk ne yetenek ne kariyer olarak Emre'nin yanına yaklaşamadı , bundan sonra da yaklaşamaz zaten.
Ünal Aysal için de Aziz Yıldırım'ın daha beteri demiştim zamanında , mahvetti makine gibi işleyen takımı , daha da beter edicek.Zamanla görürüz.
Mesaj Yetkileri