Quote Originally Posted by sananes View Post
ilk mesajında amacım polemik yaratmak değil demişsin ama şu yazınla yatırıp bi dövmediğin kalmış. Gerek yok böyle şeylere. Selçuk İnan, Emre Belözoğlu'ndan futbol kariyeri olarak başarısızdır. Buna bu kadar tepkiye gerek yok.

Ünal Aysal ve Aziz Yıldırım konusuna gelince bir kere koskoca kulüp başkanından bahsederken "Aziz" yazmak seviye düşürücü. İkincisi Ünal Aysal şu an için evet bence de başarılı bir başkandır ama Aziz Yıldırım'ında çok başarılı görüldüğü zamanlar vardı. Hemde uzunca yıllar herkes bunu kabul etti. Zirvede olmak yıpratıcıdır. Aziz Yıldırım yıprandı değerini kaybetti. Ünal Aysal içinde oraya doğru bir gidiş görülüyor.Eğer zamanında bırakmazsa ileride başarısız başkanlar arasında anılabilir. Sen sinirlendiğin için de bu değişmiyor. Son olarak Paraları teknik ekip harcamaz, oyunlarda olur bu. Teknik ekip istedi başkan aldı elbette ama maddi imkanın yoksa almayacaksın,alırsan sorumluluk sende demektir.
Polemik gerekirse yaratırız. Selçuk İnan bu ülkenin en önemli orta saha oyuncusudur. Bu kadar çabuk bir kenara atılmasına kimse göz yummamalı. Karalama politakasından vazgeçsin çekemeyenler. Güven aşılayıp geri kazanmak yerine, yerin dibine sokup harcamak ne kadar da kolay. Ama asıl zor olan bireyleri geri kazanmak. Bunu başarabildiğimizde ülke futbolu olarak da seviye atlarız.

Fakat Aziz Yıldırım'ı savunan hiçbir adam benim gözümde haklı değildir. Türk futbolunun hali ortada. Başarıya giden yolda her yol mübahtır deyip yapmadığı dalavere kalmayan bir kulüp başkanına " Aziz " diye hitap ederken ayıp oluyor diyorsunda; O " Aziz " binbir dolap çevirip, ülke futbolunu yanındaki yandaşlarıyla birbirine katarken ayıp olmuyor mu peki ?? Bu kadar futbolsevere yazık değilmi ? Hadi onu da geçtim, Fenerbahçe'ye yazık değil mi ? Bu kadar kirli oyunun döndüğü Türk futbolu için burada birbirimize atıp tutuyoruz, farkında olmadan kırıcı da olabiliyoruz.

Kimse ola ki yanlış anlamasın. Ben kurumları değil bireyleri tartışıyorum. GS'lı olduğum için FB'yi kötülüyor asla ve asla değilim. Bu yazdıklarımı objektif gözle okuyan herkes görüşlerimin doğru olduğunu da görecektir. Hepinize sevgi ve saygı duyuyorum. Uzatmasak iyi olur. Bana kalsa günlerce bu tarz konuları tartışırım fakat forumda böyle diyaloglar hoş karşılanmıyor.