1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Spor Toto Süper Lig Takımlarının Finansal Durumları

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bana bu futbol sirketlerinin detayli bir finansal analizini cikartirmisin? Senin "dediklerini" dinlemem icin once bu konuda yeterli donanima sahip olduguna inanmam gerekli. Sadece senin "demenle" kendi bildiklerimi ve arastirdiklarimi terk etmem.

Ayrica yukaridaki tabloda kuluplerin "finansal durumunu" gosteren sadece bir rakam var. O da borc. Sadece borc da bir kulubun finansal durumunu gostermez. Ornegin Sariyer icin 50 milyon Euro odenmesi cok zor, kulubu iflasa goturecek bir borc olabilir. Ancak Fenerbahce icin bu borc onemli bir borc degildir cunku cok daha fazla geliri vardir.

Yukaridaki tabloda gordugun rakamlara bakarak yaptigin yorum bile ne kadar donanima sahip oldugunu yeterince gosteriyor. Esasinda mesajini daha once okudum ve cevap yazacak kadar degerli gormedim. Ancak bu konunun bir Fenerbahce-Galatasaray tartismasi haline gelmemesi icin bu provokatif yazina cevap yazmak istedim.

cimbomlueyup: Agizdan dolma bilgilerle provokatif cevap vermeye de gerek yok.
    arastirma sefi olduguna göre senin bu tabloyu cikartman lazim objektif olduguna dair bizi ikna etmek icin benim amacim provake etmek tartisma yaratmak degil sadece artik yeter diyorum galatasarayi bu kadar kayirmayin her versiyon da gercek neyse onu yansitin.. bana böyle igneleyici cevaplar vererek beni kücük görmeye calisarak biryere varamazsin.. arastirma sefiysen senin görevin bize bu durumu aciklamak öyle degilmi?
    Last edited by KanaKe : 08.Kasım.2014 at 13:41

Mesaj Yetkileri